Song or Suicide

../images/Emo63.gif../images/Emo165.gif Song or Suicide ../images/Emo63.gif../images/Emo165.gif

שרשרו לפה יצירות שלכן- שירים, סיפורים, ציורים, צילומים וכל העולה על רוחכם.

Rose131

New member
לא בטוחה אם שמתי.../images/Emo12.gif

אני יודעת שהייתי יכולה לבצע את הצילום עצמו יותר טוב. בהזדמנות. X:

5ifi

New member
לא שמת את זה אף פעם...

חחח... זאת הברבי החביבה עליי...

inbal287

New member
חיפשתי משהו מעניין/יפה/נורמלי לשים כאן

אבל אין לי כלום. חבל שאני גרועה, חבל.

שיר.../images/Emo203.gif

חלמתי חלום אחרית הימים כולם כבר יודעים הקץ לחיים אנשים שהולכים מקומות חשוכים צועקים ובוכים נאבדים מתאבדים מתווספים ובורחים הם לא יודעים לאן הם הולכים אבל ככה אמרו תלכו, תלכו יש שם מקום מקום מבטחים אז כולם הולכים והולכים. ככה שמעו עכשיו נפרדים בפעם האחרונה מילים של עצב, מילות פרידה אחרי היום לא יישאר לנו זכר המים ישטפו את הכל ישאירו לנו רק אבק וחול ואנחנו נישטף כמו הגלים כבר לא נהיה גיבורים גדולים מרגישים שזה הסוף והולכים אל החוף נפרדים, מתחבקים מתוודים ומודים ואז התעוררתי הבנתי הכל היה חלום התאכזבתי, כבר האמנתי שהכל אמיתי... היום זה ייגמר. האמנתי שהיום יהיה אחר. אבל זה רק חלום ואחרי שהתעוררתי ישר חזרתי מנהגים ישנים אותם פחדים נשנים שכל כך קטנים לעומת אחרית הימים.

עוד אחד../images/Emo42.gif

קיץ מר עכשיו כבר קיץ אבל עדיין קר לה מחפשת אדם שיאמר לה מחפשת במה להתעטף מחפשת מישהו שילטף שיגיד שהכל בסדר רק מילה, לא הבטחה או נדר הציפורים שרות מצייצות בחורות צעירות מטיילות מליבה זעקות חזקות בכי מר על זמן שעבר הקיץ כבר עבר וכך גם זכרה עונות חולפות שנים נוזלות בין האצבעות כלום לא השתנה עדיין לא יודעים את שמה רק רצתה יד מלטפת מה ביקשה, נשיקה אוהבת. אדם שיקשיב, היא תרצה לספר לו והוא ידע להשיב.

RockStar2

New member
וואי אתה כתבת את זה?

זה מאוד יפה XD גם אני כותבת שירים ^^ אבל בושות להשים פה בפורום...............P:

מאוד אופטימי מצידך ../images/Emo8.gif

סתם. אהבתי מאוד. זה מרגש. וזה חזק. אם אפשר לשאול... מאיפה ההשראה?

Wrath Within

New member
Know Why The Nightingale Sings?../images/Emo11.gif

What does the free fall feel like? Asks the boy with a spark in his eye Know why the nightingale sings? Is the answer to everything Taking a step to a world unbound Spinning my fantasies all around Freed from the gravital leash I swear the heaven's in my reach Dancing with the spirit of the air In this ocean so open and fair Making love to the gods above On my maiden voyage so bold Landing safely to the blue lagoon Don't know if this is the earth or the moon Joy of living is no more a mask The Eden I found will forever last Migrating with the geese My soul has finally found peace Doesn't matter that man has no wings As long as I hear the nightingale sing...​

למעלה