המלצות ספרים/סרטים/סדרות/ אופנה

../images/Emo63.gif../images/Emo202.gif המלצות ספרים/סרטים/סדרות/ אופנה

שרשור המלצות של ספרים, סרטים, אתרים ,מגזינים ,סדרות ועוד...בנושא אופנה

PolinaPolina

New member
סרטים-ספרים

השטן לובשת פראדה- הסרט ובמיוחד הספר מומלץ מאוד! סדרות ראליטי- הטופ מודל הבאה, פרוייקט מסלול ואני לא מצליחה להיזכר יותר.. השעה משפיעה עליי

מאוד ממליצה על פרוייקט מסלול

התוכנית מאפשרת הצצה לתהליך עשיית הבגד של מעצבים מתחילים, אני עוקבת אחר העונה החמישית והחדשה וממש בימים הקרובים יוכרז המנצח.

שאפולי

New member
פרויקט מסלול

משודר בערוץ 3 של הוט ואפשר למצוא את העונות הקודמוץת בהוט VOD

flutter girl

New member
זה בודאות קיים בYES

בהתחשב בעובדה שאמא שלי ואחותי רואות את זה באופן קבוע. הוט 3 מקביל ליס 14. לדעתי זה משודר בשישי או בשבת...

מסכימה

לגבי פארדה מאוד אהבתי.אך לא אהבתי את סוף שהיא בגדה בחבר שלה,ואפילו לא טרחה לספר לו על כך.ככה לא מתנהגים!

../images/Emo44.gif טריני וסוזנה=מה לא ללבוש

תוכנית של הבי בי סי, משודרת בערץ בYES [לא יודעת לגבי הוט]. 2 נשים שמבינות באופנה, אחת מהן היא דוגמנית בעברה, תוכנית שהיא ריאלטי מייקאובר. העקרון שלהן הוא פשוט ונכון = להיות אפנתיים פירושו להתלבש כדי להדגיש את מה שאנו אוהבים בגופנו וכדי להסתיר את מה שאיננו אוהבים.

../images/Emo63.gif מה לא ללבוש 1+2

בעקבות תוכנית הטלויזיה המצליחה, יצאו 2 ספרים שתורגמו לעברית. מתוך אתר סטימצקי מה לא ללבוש 1: " המדריך המלווה את סדרת הבי בי סי המצליחה והמשודרת גם בארץ "מה לא ללבוש" כולל את כללי הזהב של סוזאנה וטריני לבגדים מושלמים. השתיים יכולות לסייע לך להפוך לדוגמה מהלכת של ביטחון וסגנון, בלי קשר למידתך, גילך או מבנה גופך " מה לא ללבוש 2: "הספר מלווה את סדרת הטלוויזיה החדשה של טריני וסוזנה בבי.בי.סי. ספר זה יעניק לך את הבטחון המוחלט להופיע בכל ארוע, לעבוד בכל סביבה, לנסוע לכל מקום לחופשה, ולהרגיש לבושה בצורה ההולמת ביותר. בין אם מדובר בראיון עבודה, בילוי לאחר שעות העבודה, היותך אורחת בחתונה, במסיבה, על החוף או באירוע ביה"ס, את יכולה להפגין סגנון – סוזנה וטריני יראו לך כיצד. "

כן ולא...

פעם היה לי יום חופםשי ביום ראשון והייתי מכורה לתכנית הזו בBBC פריים. לעיתים היו פריטים שהן התאימו לנשים מסויימות ואני חשבתי שזה נראה זוועה... יש להן גם אמירות שגם אם הן נכונות במקרו, הן קשות לביצוע ורצויי לשפוט אותן לגופו\ה של כל אחת\ד... וכבר נאמר "לא מטילים על הציבור גזירות שאין לעמוד בהן" ...כמו למשל שנמוכות לא יכולות ללבוש מכנסי 8\7 ....

../images/Emo63.gif אחת מאיתנו-לנדסמן וקרוון

מתוך אתר סטימצקי "במשך שש שנים התפרסם מדור האופנה "הצעקה האחרונה" של נילי לנדסמן ותמר קרוון בעיתון העיר. שיתוף הפעולה בין השתיים יצר שפה חדשה של מילים ותמונות וצורת דיבור רעננה, אחרת, על עולם האופנה. לא סיקור של מוצרים וניתוחם, אלא שיקוף של ההוויה שמרכזה עולם האופנה - סיפורים קלילים ושנונים מחייהם של מי שרוח הזמן היא לגביהם חוויה בסיסית ומעצבת לצד צילומים הלוכדים בחדות את אותה רוח זמן עצמה. אחת מאיתנו. "

שאפולי

New member
בשבילי

כמעט כל סרט הוא סרט אופנה והרבה מאוד ספרים- ובכלל מקומות ואנשים שהולכים ברחוב. בסרטים (בייחוד כאלה תיאטרליים (כמו שודדי הקאריביים) או כאלה שמחקים את שנות ה20,30 וה40 אני בעיקר מרוכזת במה כל אחד לובש איך זה משתלב והכי חשוב איך אני מפרקת את זה לגורמים מוסיפה לזה נימה אישית ומביאה את זה לארון שלי

השטן לבש פראדה היה בשבוע שעבר בערוץ הסרטים

.בכל סרט אפשר לראות אופנה .בסרטים הישראלים הסטייליסטיות לוקחת מהחנויות את הבגדים של הרגע האחרון ברוקדים עם כוכבים הבגדים היו משהו משהו לטעמי .בסרטים מסתכלת גם על עיצוב הפנים של הדירה והאכיטקטורה של המ בנה .

danyo2

New member
המדיה יוצרת אופנה

ואחרי שאנו רואים את הסרט בא לנו ללבוש את הבגדים שראינו שם

shoni123

New member
gossip girl זה תאווה לעינים

והבנתי שבעונה השניה יש פרק שלם על שבוע האופנה בניו יורק.. חוץ מזה, באתר של הסידרה יש לגבי כל פרק פרטים על הלבוש שהדמויות לבשו. מומלץ!!!

למעלה