וואנשוט ישן שכתבתי...

Adimenzer1

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo260.gifוואנשוט ישן שכתבתי...

כשכתבתי קודם איזושהי תגובה כאן נזכרתי בוואנשוט היחיד שאי פעם הצלחתי לכתוב על מקפליי והחלטתי להעלות אותו לכאן. אז רק משהו אחד לפני: הפעם האחרונה ששיניתי בו משהו הייתה 25/6/2010, משמע לפני יותר משנה, ועכשיו כשקראתי את זה שוב זה נראה לי מזעזע פשוט... אה כן, וכתבתי את זה בהתקף לא אמיתי של קיטש, אז זה סיפור פשוט... יותר מדי תמים, יותר מדי לא הגיוני... תתעלמו. (לא באמת ידעתי איזה פרטים צריך לכתוב, אז לקחתי את הקטגוריות מפיק של סנוגסי שמצאתי באקראיות
) שם: Get Over You (אוי התקופה של לתת לסיפורים שמות של שירים...) אורך: 1795 מילים. שיפ: דני/איימי (אוי אם הייתם מכירים את שאר הסיפורים שלי... כמה פעמים השם איימי מופיע
) ז'אנר: עשו לי טובה ואל תסבכו אותי עם הדברים האלה... אני באמת לא מכירה את הז'אנרים (סנוגסי - את מוזמנת לשלוח מסר שמפרט אותם) דירוג: אממ... PG? אפילו G... ממש אבל ממש אבל ממש לא מתקרב למשהו יותר מזה... הצהרה: שום דבר כמובן שלא קרה במציאות ונקווה שדני שלנו יישאר עם ג'ורג'יה כי היא חמודה מאוד ואני אוהבת אותם ביחד. הכול קרה אך ורק במוח שלי שלא היה מפותח באותה תקופה ואני אפילו חושבת שהושפעתי מוואנשוט שקראתי במקום אחר רק שאני ממש לא זוכרת איזה זה היה... *אם מישהי מעדיפה, יש קובץ מצורף.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחלק |

Get Over You "אם זה מה שאת רוצה, את מוזמנת לעזוב כבר עכשיו!" "זה מה שאתה חושב? שאני רוצה לעזוב?" שאלה בכעס. "ככה את מתנהגת! אם את לא רוצה לעזוב אז למה את ככה?" "אתה יודע מה? כן! אני רוצה לעזוב! נשבר לי ממך ומהתקפי הכעס שלך! אתה כל הזמן חוזר ומצטער אבל נמאס לי! פשוט נמאס לי מזה!" צרחה ועלתה במעלה המדרגות לחדר המשותף. הוא לא הלך אחריה. כבר הרבה זמן שהקשר לא חזק כל-כך, והוא ידע שזה יקרה. הוא אהב אותה מאוד, יותר מכל דבר אחר. אבל הוא לא יכול להחזיק בה יותר. הוא התיישב על הספה וחיכה למה שידע שיקרה מתישהו בקרוב. אחרי שעה נשמע רעש חזק של מזוודה נגררת במדרגות. היא נעמדה מולו, בעיניים שטופות מדמעות ואוחזת במזוודה ענקית שמכילה את הדברים החשובים לה. היא חיכתה, כאילו מצפה ממנו שיגיד משהו. כשראתה שהוא לא הולך לעצור אותה, הדמעות כאילו התחזקו. "אתה יודע מה? אתה יכול ללכת לעזאזל!" אמרה בכעס ותלשה מצווארה שרשרת, זורקת אותה לרגליו. היא התחילה ללכת, ואחרי כמה שניות נשמעה טריקת דלת. הוא הרים את השרשרת ובהה בה. היא הלכה. היחידה שהוא אי פעם אהב והיא הלכה ממנו. עזבה. את השרשרת הזאת – שרשרת כסף עם תליון של לב עטוף בזר – הוא נתן לה כשהם היו ביחד שלושה חודשים. מאז היא לא הורידה אותה אף פעם. ועכשיו היא זרקה אותה. והורדת השרשרת סימנה את הסוף יותר מטריקת הדלת שנשמעה מקודם. זה סימן שהיא לעולם לא תחזור. הוא הכניס את השרשרת לכיס, ובאותו הרגע עיניו כבו, ושום רגש לא נראה בהן. כעבור שנה וחצי. "אתה חייב להתגבר כבר! תבין שהיא הלכה! היא לא חוזרת והיא לא תחזור! תצא מהדיכאון הזה כבר ותמשיך בחיים שלך!" צעק טום על דני כשזה ישב בסלון והסתכל בטלוויזיה. היא הייתה כבויה. "הוא צודק, דני. עברה כבר שנה וחצי." אמר הארי בצורה יותר עדינה. דאגי הנהן להסכמה. הוא לא הגיב. לאף אחד מהם. טום נאנח והארי ודאגי גלגלו את עיניהם. "אתה ככה כבר שנה וחצי!" אמר דאגי בייאוש. "למה ציפית בכלל כשלא עצרת אותה?" שאל טום. דני פשוט קם ועלה לחדר שלו. הוא נשכב על צד שמאל של המיטה. מאז אותו היום שהיא עזבה, הוא לא שכב על הצד שלה של המיטה. וגם אף אחת אחרת לא, כי הוא לא התקרב לאף אחת מאותו היום. "דני!" נשמעה צעקתו של טום פתאום והדלת נפתחה. טום עמד בה בהבעה מודאגת. "יש מישהי בסלון... היא דפקה בדלת וכשפתחתי היא אמרה את השם שלך והתחילה לבכות," אמר טום. "מי זאת?" שאל דני בלי שוב רגש במילותיו. כאילו זה לא נוגע לו בכלל. "יש לה שרשרת עם השם איימי," אמר טום. ואז קרה משהו שלא קרה שנה וחצי. מאז שדני הכניס את השרשרת שלה לכיס. פניו לפתע הפכו להיות מודאגות והמומות. הוא קם מהמיטה, עוקף את טום שהיה מופתע מהתגובה של דני. שהיה מופתע מזה שדני מראה רגש כלשהו. "איימי!" קרא דני כרץ במורד המדרגות ונכנס לסלון, פחד בוער בתוכו. מה קרה לה? הוא ראה אותה יושבת על הספה, פניה קבורות בידיה והיא מתייפחת. הארי הופיע בסלון עם כוס מים והושיט לה אותה. דאגי ישב על הספה השנייה, מביט בה בדאגה. "איימי!" אמר דני והתיישב לידה בדאגה. "דני," אמרה בלחש והרימה את מבטה. עיניה היו אדומות, נפוחות ונוצצות, מושפעות מהדמעות שעדיין זרמו במורד לחייה בלי סוף. "איימי, מה קרה?" שאל אותה והוא לא ידע מה הוא הרגיש באותו הרגע. אולי פחד שקרה לה משהו. אולי כעס על מי שפגע בה ככה. ואולי אכזבה מעצמו, על שלא הגן עליה כמו שהבטיח. "תעזבי את זה. הוא לא שווה את הבכי שלך. הוא סתם מטומטם אם הוא עשה את זה," אמר דני לאיימי בעודם יושבים על אחד הספסלים בפארק והוא מנסה לנחם אותה. "אבל אני אוהבת אותו," אמרה בבכי. "איימי, את בת 17. את עוד תמצאי את האהבה שלך. ג'ייק הוא רק עוד אחד שבעתיד תוכלי לרשום ברשימה שלך," אמר. "איך אני אהיה בטוחה שאני אמצא את האהבה שלי? איך אני אהיה בטוחה שזה שאני אוהב לא יפגע בי?" שאלה בייאוש, אבל הדמעות כבר נחלשו. "את לא. אבל אני מבטיח לך איימי, שאני תמיד אהיה שם בשבילך. אני אגן עלייך. אני לא אתן לך להיפגע. וגם אם כן, אני מבטיח שאני תמיד אהיה שם כדי לתמוך בך. כדי לעזור לך להתגבר," אמר דני. "תודה דני," אמרה וחיבקה אותו חזק. "הבטחת," לחשה אליו. "הבטחת שתמיד תהיה שם." הוא השפיל את מבטו. הדברים שהיא אמרה היו בקול שבור, כך שלא היה ניתן להבין למה היא מתכוונת בהם. אבל הוא ידע. היא האשימה אותו. האשימה אותו על שלא היה שם כשהייתה צריכה אותו. לא היה שם כמו שהבטיח, כדי להגן עליה. "אז באתי. כדי שתוכל לקיים את ההבטחה שלך," אמרה בקול חנוק מבכי והוא הרים את מבטו מהר. היא לא האשימה אותו. היא ידעה שהוא לא שם כדי לקיים את ההבטחה, אז היא באה לכאן, אליו. טום, דאגי והארי הסתכלו מבולבלים. "מה קרה?" שאל דני. "הוא הלך. עזב אותי. לבד," אמרה בבכי. "מייקל?" שאל דני בהלם. לא יכול להיות! הם ביחד כבר שלוש שנים! הוא אוהב אותה! קללות החלו להיפלט מפיו של דני. "למה? למה הוא? מכל האנשים בעולם, למה הוא דני?" שאלה איימי בייאוש ושבה לבכות. דני עצר באמצע קללה והביט בה בבלבול. "איימי, מה קרה עם מייקל?" שאל בחשדנות, בטוח שהוא פספס איזשהו פרט חשוב באמצע. ואז, כשהיא הישירה מבט לעיניו, הוא הבין. "הוא עזב אותי. למה? למה זה קרה לי?" שאלה בקול כל-כך שבור, שהיה אפשר לשמוע את ההתנפצות של הלב שלה. הוא חיבק אותה והיא בכתה עליו. "כל-כך אהבתי אותו," אמרה ורעדה מהבכי. הוא ליטף את ראשה ואמר דברים מעודדים, מנסה לנחם אותה. למסתכל מהצד – כמו טום, דאגי והארי (שלא הבינו שזה רגע מאוד מתאים ללכת ולהשאיר את דני ואיימי לבד) – המצב היה יכול להיראות מצחיק. דני, שבמשך שנה וחצי לא הראה שום רגש והיה שבור מהפרידה מלילי ולא הצליח להתגבר על זה, מוצא את עצמו פתאום מנחם את איימי בגלל אהבה. "איימי, תקשיבי לי," אמר דני והיא התנתקה מהחיבוק, מסתכלת עליו עם מבט כואב. "הוא רק עוד אחד שאת יכולה להוסיף לרשימה שלך," אמר. התייפחות חזקה יותר מהאחרות יצאה ממנה. "אבל אני אוהבת אותו," אמרה בייאוש. "אני לא הולך להגיד שהוא לא שווה את הבכי שלך. אבל אני אגיד שהוא לא היה רוצה שתבכי," אמר דני. אחר כך קימט את מצחו. "קצת שינינו את הסדר, לא?" שאל, מחייך חיוך קטן. היא התייפחה שוב, אבל גם צחקקה קצת. אבל הצחקוק נגמר מהר והיא חזר לבכות עליו. דני נאנח. "מי זאת?" שאל טום את דני אחרי שעתיים, כשדני ירד במדרגות ונכנס לסלון. הוא נתן לאיימי בגדים משלו והשאיר אותה לנסות להירדם. "איימי לורנס. בערך החברה הכי טובה שלי," אמר דני בחיוך קטן. "מה?" הוא הוסיף בבלבול כשטום הסתכל עליו במבט מופתע. "אתה... מחייך," אמר טום כאילו זה משהו שלא קורה בדרך כלל. טוב. זה באמת לא קרה במשך שנה וחצי. דני משך בכתפיו והתיישב על הספה. דאגי הסתכל עליו שנייה, ואז טפח על כתפו. "טוב שחזרת אלינו," אמר בחיוך. "מה הבעיה שלה?" שאל הארי. כמובן. כולם הבינו שקרה לה משהו רע, אבל חוץ ממנו אף אחד לא באמת הבין. "הארוס שלה נהרג," אמר דני. "הם היו אמורים להתחתן בעוד שבועיים." "אה," אמר הארי. מה עוד הוא היה יכול להגיד? "מה זאת ההבטחה הזאת שדיברתם עליה? שהיא אמרה שהיא באה כדי שתוכל לקיים?" שאל דאגי. "לפני שבע שנים החבר שלה בגד בה ועזב אותה אחרי זה. הבטחתי לה באותו היום שאני תמיד אהיה שם כדי לשמור עליה, שלא תיפגע. ושאם היא תיפגע אני אהיה שם לתמוך בה ולעזור לה להתגבר," אמר דני, נזכר באותו היום.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחלק ||

דני נכנס לחדרו והתחיל ללכת לכיוון הארון להוציא בוקסר לשינה. ואז הוא נעצר, מסתכל על המיטה במבט קפוא. איימי השתרעה על כל המיטה, שיערותיה פזורות סביבה באי סדר מוחלט – כאילו התהפכה הרבה מאוד פעמים – ואגלי זיעה נצצו על מצחה. הוא יצא מהחדר וניגש לאחת המקלחות, לוקח מגבת קטנה, מרטיב אותה וחוזר לחדר, מעביר את המגבת על מצחה של איימי ומוריד ממנו את אגלי הזיעה. אחר כך לבש מכנסיים – כי לא הרגיש בנוח לישון בבוקסר – והזיז את איימי לצד אחד של המיטה. לצד ימין – לצד של לילי, נשכב בצד שמאל ונכנס מתחת לשמיכה. כמה דמעות נפלו מעיניו, כשהבין שבפעם הראשונה מזה שנה וחצי, מישהי שוכבת בחלק של לילי במיטה. הנוכחות של לילי תיעלם מפה לגמרי. לא יהיה יותר שום דבר שיזכיר אותה. חוץ מהשרשרת. הוא הכניס את ידו אל מתחת לכרית, מוציא משם קופסא קטנה ופותח אותה. בתוך הקופסא נחה לה השרשרת שהוא הביא ל-לילי. השרשרת שהיא זרקה לרגליו. הוא הרים אותה והתליון גלש עד שהיה במקום הכי נמוך. הוא נצץ באור הקלוש שנכנס דרך התריסים שלא היו סגורים עד הסוף. "הוא ממש יפה." דני שמע את קולה של איימי מאחוריו והסתובב אליה. הוא לא הרגיש כשהתעוררה והתיישבה, מסתכל עליו. דני הכניס את התליון חזרה לקופסא, ושם אותו חזרה מתחת לכרית. "הוא היה שלה, נכון?" שאלה איימי בחיוך קטן. הוא הנהן. "אף פעם לא התגברת על העזיבה שלה," אמרה איימי. היא לא שאלה את זה. היא אמרה את זה בטון בטוח. היא ידעה שזה נכון ולא הייתה צריכה לקבל אישור לזה. הוא הנהן בכל זאת. "אני לא מבין איך נתתי לה ללכת. לא ניסיתי אפילו לעצור אותה. רק ישבתי על הספה וחיכיתי שתרד עם המזוודה, ואחר כך כשהיא נעמדה מולי, לא אמרתי לה שום דבר. ידעתי שהיא עומדת ללכת ולא הזזתי אצבע אפילו," אמר בשקט. "היא רק עוד אחת שאתה יכול להוסיף לרשימה שלך, דני," אמרה בחיוך קטן. "זה המשפט שלי," אמר דני וחייך חיוך קטן גם כן. "אולי אתה צריך מישהו שיגיד אותו לך פעם אחת," אמרה איימי בשקט. "אולי," אמר דני. היא התקרבה אליו. הוא ידע שזה לא בסדר, שלא לפני הרבה זמן היא איבדה את הארוס שלה. אבל הוא לא זז. שפתיה נחו בעדינות על שפתיו והוא הרגיש חום מתפשט בגופו. היא תפסה ביד אחת בעורפו ובשנייה בשערותיו והוא החזיק במותניה. "הוא מת לפני יומיים," לחשה איימי מתחת לשפתיו, אבל לא הפסיקה את הנשיקה. "את רוצה שנפסיק?" שאל דני, גם הוא מדבר תוך כדי נשיקה. "לא," אמרה ונשכבה, מושכת אותו מעליה. "אנחנו נצטער על זה," לחש והיא הורידה את חולצתו. "כן," אמרה אבל לא עצרה. דני פקח את עיניו והביט באיימי שישנה על ידו, שוכבת על בטנה ואחת מידיה מונחת על בטנו החשופה. הוא הרים את מבטו למעלה בייאוש. מה הם עשו? היא החברה הכי טובה שלו כבר שלוש עשרה שנים. מה יהיה עכשיו? הוא התרומם, לבש מחדש את הבוקסר והמכנס ויצא מהמיטה. הוא לקח בגדים מהארון והלך להתלבש במקלחת. אחר כך חזר לחדר. "מה עכשיו?" שאלה איימי כשעמד בגבו אליה, מקפל את המכנס שישן בו ומכניס אותו לארון. היא שוב התעוררה בלי שישים לב. "לא יודע," לחש דני והסתובב. היא ישבה על המיטה, מחזיקה בידיה את השמיכה כדי שתכסה אותה. הוא התיישב על המיטה. הוא ידע דבר אחד. הוא טעה אתמול. הוא לא הצטער על מה שהיה. "אני לא מצטערת," אמרה כהד למחשבותיו. "גם אני לא," לחש. היא עזבה את השמיכה והתכופפה אליו, מסתכלת ישר בעיניו. ואז הוא לא היה יכול לחכות ונישק אותה. "דני..." היא אמרה והתנתקה ממנו, משפילה את מבטה. "אני יודע. הוא מת לפני יומיים ואת לא יכולה," אמר דני בשקט. "זה לא מה שרציתי להגיד," אמרה והוא הסתכל עליה בבלבול. היא נאנחה. "רציתי... אני חושבת שאני אוהבת אותך," אמרה במהירות. הוא חייך. "אני חושב שאני אוהב אותך." חיוך גדול נפרש לה על הפנים והיא נישקה אותו שוב.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבאמת

שהרבה זמן לא לקחתי ככה קצת זמן לקרוא פיק בפורום... וזה נראה לי ממש אחלה! במיוחד אהבתי את ההתחלה של הפיק... הסצינה שהיא עוזבת.. ממש יכלתי לדמיין אותה זורקת ת'שרשרת כי זה קורה בהמון סרטים וזה חח יפה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתקשיבי אני רוצה לקרוא ועדיין לא קראתי

אני פשוט בעבודה ואין לי הרבה זמן ואני רוצה להקדיש לזה את תשומת הלב המלאה.אז תדעי שעדיין לא קראתי אבל אני אקרא,ותצפי לתגובה בעוד כמה ימים מקסימום.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעכשיו קראתי כמו שצריך

ואת כותבת מקסים,באמת.מאוד נעם יל לקרוא את הוואן שוט הזה.

למעלה