אשמור לי את כל אותם פתקים...

inbarIL

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo79.gifאשמור לי את כל אותם פתקים...

אחרה"צ טובים לפורום כפיר אפשטיין [אתה
], אז ככה:) אני יודעת שחלקכם פגשתם ודיברתם עם כפיר וחלק לא, יש כאלו שמגיעים להופעה מחר פעם ראשונה ומתרגשים וכאלו שמגיעים בפעם האלף וגם מתרגשים [
], ובכלל כאלו שמתביישים או כאלו שלא יצא להם לבוא ולהיפגש.. בקיצור
לפינה הזו מטרה אחת-
מה היה כתוב במכתב מכם אל כפיר?
אתם מוזמנים להעלות לכאן הכל..
דברים שהייתם רוצים לדבר עליהם עם כפיר
דברים שהייתם כותבים לכפיר
כל מיני חלומות שלכם שאתם רוצים שהוא ידע עליהם
תחביבים שלכם ודברים שאתם אוהבים
לכתוב על המוזיקה שלו
להתייעץ עם כפיר
לבקש ממנו דברים...
להעלות חומרים שלכם שהייתם שולחים לכפיר
לכתוב על הבנאדם עצמו.. בקיצור, כל מה שתרצו
למי שהיה בפורום כבר מלפני כמה חודשים בטח זוכר את השרשור עם המכתב המרגש והמדהים של ים
(אחת שתדבר הרבה
), שאליו שורשרו עוד דברים שכתבנו לכפיר..המטרה היא זו. פשוט לתת לכפיר קצת כוח באהבה שלנו
ואני זוכרת טוב מאוד איך כתבתם מדהים באלבום לכפיר, אז אל תגידו שאתם לא יודעים לכתוב
מקווה לשיתוף פעולה וליצור פה שרשור שכולו רק מהלב
ענבר

amitshilo

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifיחד נרכיב שמיים מופשטים../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

כפיר, אז נתחיל בהיכרות וזה? טוב
אני עמית, אני גרה בכפר ורדים שבצפון, אני לומדת בביה"ס תפן ובספטמבר אהיה בת 14. (ממש מרגיש כמו פתיחה של תיק עבודות><). אני מאוד מאוד אוהבת לרקוד, לכתוב (אני מרכזת את מערכת העיתון של ביה"ס), להפיק דברים, תיאטרון, לטייל, לשיר (במשך שנתיים למדתי פיתוח קול אבל אני לא ממש רצינית בזה..), ללכת להופעות
וכמובן לשמוע מוזיקה
מוזיקה מלווה כל שניה בחיים שלי. לפעמים חברים שלי מתחרפנים מזה שאני לא מסוגלת לעבוד על משהו בלי מוזיקה ברקע. מתחיל לכאוב לי הראש אם אין מוזיקה כשאני מבשלת, עושה שיעורי בית, עושה מתיחות חופשיות בבית וכו
אז..אחרי שאנחנו מכירים אחד את השניה
כפיר, אחד הדברים שאני הכי אוהבת בעולם זה אנשים. כי אנשים.. זה בסיס, אנשים זה הכל. יותר מזה, אני אוהבת אנשים שאוהבים. וזה לא באמת משנה מה, שאוהבים. יותר מזה, אני אוהבת אנשים שאוהבים אנשים. אתה מבין? לדבר הזה יש משמעות עצומה בשבילי, באמת. הדבר הזה הוא הכל; הוא היכולת, הוא הכח, הוא אמנות, הוא הטבע, הוא הפלא, הוא היופי, הוא האהבה, הוא האתגר, הוא העניין, הוא הקושי והוא ה-דבר. מידי פעם, כשקראתי פה, קראתי הודעות חד פעמיות שלך ונדהמתי לגלות כמה אהבה יש באדם אחד. וזו לא אהבה של "אוי אתן נחמדות" או "את יפה היום", זו אהבה.. אמיתית. זה משהו שאין מילים להסביר אותו. זו אהבה שבאה מהפנים של הפנים. זו האהבה שדיברו עליה בהתחלה, כשתכננו אותנו. הדבר הזה ריגש אותי בצורה מדהימה. חוץ מזה שזה גרם לי להמשך אלייך, זה גרם לי לחשוב. זה פתח לי משהו אחר בחשיבה, וברגע שמשהו בחשיבה שלי נפתח, משהו בהתנהגות שלי משתנה. אני חושבת שהשילוב של האהבה שלך, הכנות שבך, היושר והחכמה האדירה שיש לך נותן לך, בתכלית, להיות אדם עם תדר רחב יותר מרוב האנשים שאני מכירה, להיות אדם עוצמתי בצורה מוחלטת ומרגשת כאחד. ומהמכלול הזה, יוצאת מוזיקה. זה לא מדהים? מתוך כל הדבר העשיר והמגוון הזה יוצאת אמנות, מוזיקה, שירים, תקליטים, הופעות.. זה לא נורמאלי! אני חושבת שלא סתם הגעת למקום המכובד (לדעתי..) שהגעת אליו. יש לך את השכל, את הכישרון ואת הרצון שדרושים ובאמת שאתה עושה עבודה מדהימה.
אני מאחלת לך שתמשיך כך, ועוד הרבה. הדרך הזאת היא מתכון טוב ואיכותי, באמת. אני מקווה ובטוחה, בעצם, שעולם לא תפסיק להודות על הבית המיוחד הזה, על הפורום שלך, שבאמת זכית בו בכבוד
עד כאן:)
עמית.

כפיר../images/Emo9.gif

ואוו.. קצת קשה לי לכתוב אחרי שקראתי את התגובה הפשוט מדהימה של עמית.. אני כ"כ מסכימה עם כל מילה שנכתבה שם!! כולנו באנו מאהבה.. [תשאלו את יהודית רביץ]
עלו בי פרצי נוסטלגיה.. בא לי לספר איך התחיל הכל עם כפיר..
למעשה אני צריכה להודות לחיה קצת
[חיה בזכותך, תודה] אז כמובן שהכרתי את יש לך כח ואת אמונה שבדיוק יצא כסינגל באותו זמן [פחות או יותר ,זה היה בחנוכה] וחיה אמרה לי לבוא לצ'ט ולשמוע איתה חומר מקומי [כפיר התארח] אז באתי.. והיה חידון מגניב... ונטע וחיה הציקו לי שאתקשר ואם יעלו אותי לשידור אני אמסור ד"ש לכפיר חח אז התקשרתי בסוף.. וזכיתי לדבר עם כפיר.. כי הייתי האחרונה שעלתה לשידור..[אז החמאתי לכפיר ואמרתי שאולי אני אבוא להופעה שהייתה באותה השבוע בכרמיאל.. ומסרתי גם ד"ש ואז כפיר אמר.. מזה אתם עובדים עליי זאת שתולה
אבל לא!! זאת הייתי אני.. אז כפיר חיבב אותי מסתבר מהפעם הראשונה שדיברנו
ונתן לי בנוסף לפרסים שזכיתי כרטיסים לבארבי וממש ממש רציתי לבוא.. ובמקרה הכל הסתדר והצלחתי לבוא.. וכפיר מיד זיהה אותי והייתי קצת בהלם וגם הוא ומור הם לא האמינו שאני אבוא מבית שאן
אבל באתי.. וזאת הייתה הופעה מדהימה!! בטי התארחה והיה מדהים.. האווירה הייתה קסומה.. המשפחה שלך כ"כ חמה.. אבא שלך הסתובב וצילם אותנו [אני מקווה שהתמונה שלי נמחקה איכשהו ] המכלול של השבוע הזה גרם לי להתאהב בך.. ומיד כשיצאתי מההופעה קניתי את הדיסק! והוא כבר נטחן המון במערכת.. מאז הספקתי להיות בעוד 2 הופעות קסומות.. הופעת יומולדת.. שאין מה לומר רובנו היינו שם ובעוד הופעה בבארבי [ההופעה ששפכת עליי מיים ,ככה נקרא לה! או הופעת החיבוקים מוחצים] ומהופעה להופעה אני מרגישה יותר שאתה בן אדם שמאוד קרוב אליי.. גם אם הפגישות שלנו הן לכמה דק' אבל זה לא מסתכם בזה.. כי יש לי את הדיסק בשלוף פה לידי.. ותמיד כשאני מרגישה צורך לקבל איזה חיבוק מוחץ כדי לא להרגיש רע אני שולפת אותו ומקשיבה לך.. כי לא סתם אנחנו משתמשים בביטויים אמונה ויש לך כח אתה באמת נותן לי אמונה ונותן כח..אתה מחבק גם כשאתה לא. לכולנו יש תקופות לא טובות ויש את האנשים שגורמים להם להרגיש טוב אז בתקופה הזאת שלי [שנראה לי שהיא נגמרת בקרוב
]אתה היית אחד מהאנשים האלה. בלי שתדע אפילו . וזה מה שיפה פה... אתה עם כולנו גם כשאתה לא
אתה פשוט פיי [נו איך אומרים פייה בזכר? שדון?? לא זה מרושע.. אתה פיי וזהו
ולא גוטמן (נראה לי שהסתבכתי וסיבכתי )] אז כפיר.. תודה שיש אותך ואת הכישרון שלך.. [איך זה נשמע חנפני.. אבל לא
] אוהבת המון המון
אתי
זהו נראה לי שאני אסיים פה.. כי אני גם ככה חושבת שכתבתי הכל בבלאגן
אבל תתמודדו
ואיך אפשר לסיים בלי איזה חיבוק מוחץ

../images/Emo126.gifכפירי, מותק שלי ../images/Emo23.gif

כתבתי פה כלכך הרבה, שיניתי החזרתי חתכתי גזרתי, והפסקתי. כי ב1000 מילים אני מנסה להגיד רק 6. אני אוהבת אותך אני מודה לך
מחבקת. מנטוס.

היי כפיר :)

חשבתי הרבה על מה לכתוב.. נראה לי הדבר הכי חשוב בשבילי שתדע... זה שהשירים שלך מאירים לי הרבה ימים חשוכים. הם עוברים איתי תקופה לא פשוטה ומאוד משמעותית, לאחרונה אני מרגישה שבעיקר שיר אחד הוא ממש הפסקול של חיי... באמת שזה הכי מחזק בעולם.. ומאחר שאתה כתבת את השירים המדהימים האלה, אז תודה לך.
המון בהצלחה בהמשך, אני מאמינה בך הילי.

inbarIL

New member
../images/Emo79.gif"ועוד מבט, בתוך מבט..."

לפני שלושה חודשים, בהופעת יומולדת שלך, נודע לך [לא זוכרת ממי] על חלום שהיה לי, שבו אמרת לי שאתה שונא אותי (מדהים כמה אני זוכרת את החלום הזה במדויק ורוצה לשכוח). אחרי שרוב הבארבי התרוקן ונשארנו קצת, אמרת לי על החלום הזה באיזה שלב שאני צריכה "לזרוק את כפיר המניאק מהחלום לעזאזל" [
] ולזכור שעם הכפיר האמיתי זה ההפך. הסיפור הזה עם שני הכפירים מתקשר לי למשהו קצת דומה, קצת שונה. מבחינתי יש שלושה כפירים (מזל טוב! אתה בעצם שלישיה
), אחד של האולפן, אחד שעל הבמה, ואחד כאדם. ויש גם אם הרביעי, שהוא בעצם אתה, שמשתלבים בו כל השלושה ביחד. כפיר של האולפן הוא בעצם הכפיר שמשך אותי להכיר אותך. לשמוע שיר ועוד שיר ועוד שיר..עד שזה מתגלגל, והתגלגל לאן שזה הגיע היום. זה החדיר בי בפעם הראשונה את המוזיקה שלך, וגרם לשמיעה בלופים של הדיסק..ולרצון להכיר את מי שמאחורי השירים שכ"כ הקסימו אותי. משם זה הגיע אל הכפיר שעל הבמה..שמפציץ והולך עד הסוף, בחשמלית או אקוסטית, ופשוט גורם לשמחה ואושר ורצון לקפוץ ולהיות חלק מהדבר הכל כך נפלא הזה. ולבסוף, יש את האדם שאני אוהבת מאוד
. כבר הרבה דברים והרבה מקרים והופעות ודיבורים ומפגשים גרמו לי להבין שאתה אדם כ"כ מיוחד ורגיש, שהטוב לב שלך נשפך ממך רק במבט. או בחיבוק. אין דברים כאלו. פשוט אין. ולמרות שאמרתי לך את זה באלף ורסיות ובמליון צורות ובמכתבים ובדיבורים ובהודעות, אני אמשיך להגיד ולהזכיר את זה, כי אין עלייך, מבחינתי. ואני באמת חושבת שמה שכתבתי לך במכתב של המעטפה הענקית מסכם את הכל. ממש היום דיברתי עם מישהו קרוב אליי..אמרתי שאין לי מושג מה אני אכתוב לך, אני פשוט, כמו תמיד, אוציא את מה שיש לי על הנשמה. התשובה שקיבלתי הייתה- "אבל באיזשהו שלב הנשמה נגמרת" ואז הבנתי. הבנתי שהנשמה שלנו עדיין פועלת תמיד בזכות אנשים שממלאים לנו אותה כשהיא מתרוקנת. ואז הבנתי שאחד מהאנשים שממלאים לי את הנשמה הם אתה. ואני לא באמת צריכה להגיד יותר. מספיק לי בזכרונות, או בתמונות, או בשירים, או במבט. זה פשוט ככה. יש עוד כמה דברים שאני צריכה להגיד לך, אבל אין לי אומץ. אולי פעם יהיה לי. :) עד אז, רק אהבה. רק צחוק. ורק קולה רגילה [כי כבר חצי פורום יודע שאתה תאכל חלבה במדבר לפני שתשתה דיאט
] "ועוד מבט, בתוך מבט...ואז אלך".
אוהבת תמיד.
ענבר.

Miss Nat

New member
כפיררררר :)

אף מילה בעולם לא תצליח לתאר את ההערכה והאהבה שאני חשה כלפייך.. :) זו זכות להיחשף ולהכיר אדם כמוך. אתה יוצר מדהיםם ואני לא יכולה לחכות לרגע הזה שבו אני אפגוש אותך.. מצטערת שלא יצא לי להגיע לאחת ההופעות שלך,אין לך מושג עד כמה אני מצפה לזה. בכל מקרה אני לא אחפור יותר מדיי,אני רק רוצה לאחל לך שוב את כל האושר שבעולםם , בהצלחה בהמשך לא משנה מה אתה עושה.. רק שלא תפסיק לכתוב,הכתיבה שלך נוגעת בי וכל פעם שאני שומעת את השירים שלך אני מתרגשת כל פעם מחדש. רק רציתי שתדע שגם אני כתבתי כמה שירים,קטעים.. אבל בנתיים אני שומרת אותם אצלי במחשב. :) דש חם לכינרת.. בתקווה שהיא עדיין זוכרת אותי,דרך אגב אנייודעת שזה לא המקום אבל מה עם הפורום שלה? אוהבת עד אין סוף. נטלי

inbarIL

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo42.gifאני מודיעה לכם-

שכפיר הולך לקרוא את הדברים שכתובים פה. אז מי שעוד רוצה לכתוב ושכפיר יקרא- מוזמן לעשות זאת בזמן הקרוב
לילה טוב

הייתי רוצה לכתוב משהו,

משהו מרגש כזה כמו שאתם כתבתם, אבל לצערי אין לי את המילים. אז אני אסתפק ב"תודה" צנועה כזו ובבקשה שרק ימשיך. ליצור, לשיר, לרגש, לשמח ולעשות טוב על הלב. וזהו

כפיר :]

כבר כמה זמן אני מתלבטת איך ומה לכתוב. אז אני אתחיל מזה שאני מעריכה אותך מאוד,על המוזיקה המקסימה שאתה כותב,על המילים היפות שאתה מפזר פה בפורום ובהופעות,על היחס החם והאהבה הרבה שלך לקהל,זה לא משהו מובן מאליו. רציתי להגיד לך תודה,שאני חלק מזה. תודה על האנשים המקסימים שיש פה שאני מתחילה להכיר,תודה על הריקוד אחרי ההופעה
,על חיוכים,על היכולת לרגש ברגע. על היכולת שלך לעזור אפילו בלי לדעת,מספיק לשמוע את הדיסק שלך ושוב עולה החיוך. תודה לך על מי שאתה.שלא תשתנה לעולם. אוהבת המון,נועה.

למעלה