../images/Emo63.gifTe Lo Agradezco,Pero No-תרגום../images/Emo63.gif
טוב,אז מורני העלתה לתשומת ליבי את העובדה שאין תרגום של השיר Te Lo Agradezco,Pero No בפורום,למרות שהייתי בטוחה שהעלתי פעם ושכבר תרגמנו את כל השירים. אז הנה התרגום לשיר,ותהנו חברים,שבת שלום לכולם
Te Lo Agradezco,Pero No-תודה לך,אבל לא
[אלחנדרו סאנז]: תתקרבי,זה אולי את לא מבינה את אהבתי זה לא לנצח בגלל שכמה לילות נכבים בשינה שלך תגידי ללבך שם לא יהיו יותר מקורות לכאב אל תגידי אני לא חושבת עליך אני לא עושה שום דבר חוץ מלחשוב תקרבי עוד קצת אל תפחדי מהאמת איי,וכשהבוקר בא והשמש עולה את תחזרי לצד שלי ואז אני לא... ועכשיו לכי,לכי,לכי,לכי לכי רחוק ותהני בשביל שנינו לא,אהובתי תודה לך,אבל לא תראי,ילדה,תודה לך,אבל לא אני כבר עזבתי אותך בצד אני לא עושה שום דבר חוץ מלשכוח אותך תודה לך,אבל לא תראי,ילדה קטנה,תודה לך,אבל לא [תודה לך מותק,אבל לא,אתה יודעת שזה לא] [שאקירה]: תתקרב עוד קצת אתה לא רואה שהזמן בורח מאיתנו? תשחרר את רגשותיך אם אתה לא,יותר מדי רע כי בסוף,אם אתה לא רואה את זה זה אפשרי שאתה לא תשמע לי אבל אני אגיד ש 'איי',כשהשמש עולה והבוקר מגיע אני אחזור לצד שלך,לצד שלך עם יותר תשוקה ועכשיו לך,לך,לך,לך לך רחוק ותהנה בשביל שנינו תודה לך,אבל לא תראה,ילד,תודה לך,אבל לא אני כבר עזבתי אותך בצד אני לא עושה שום דבר חוץ מלשכוח אותך אני מודעת לכמה שאני פוגעת בך אבל באותו זמן אני לא מרגישה אחראית למה שיכולת לחשוב שהיה אומץ לב היה רק פחד תודה לך,אבל לא תראה,ילד ,תודה לך,אבל לא אני כבר עזבתי אותך בצד אני לא עושה שום דבר חוץ משלכוח אותך תודה לך,אבל לא תראה,ילד,תודה לך,אבל לא אני כבר עזבתי אותך בצד אני לא עושה שום דבר חוץ מלחשוב עליך
טוב,אז מורני העלתה לתשומת ליבי את העובדה שאין תרגום של השיר Te Lo Agradezco,Pero No בפורום,למרות שהייתי בטוחה שהעלתי פעם ושכבר תרגמנו את כל השירים. אז הנה התרגום לשיר,ותהנו חברים,שבת שלום לכולם