The Book of New Israeli Food

d a p h n a

New member
הסתכלתי על הספר הזה כשהייתי בארץ

ואם אני זוכרת נכון די התלהבתי. הוא יפה ומעוצב ואני חושבת שיש בו לא מעט אופציות לצמחונים.
 

taliF454

New member
לי יש שאלה אחרת למי שיש לו את הספר

(לא קשור כל כך לתזונה צמחית,מקווה שדפנה תסלח לי) עד כמה הספר הזה שימושי מבחירת זמינות של חומרי גלם (כשהכוונה היא לתת אותו למישהו בחו"ל)? אני עד היום מתחרטת על ספר בישול ערבי-ישראלי (מלא סלטים אבל לא הרבה מנות צמחוניות,דרך אגב)שנקנה למתנה במקום שבו זעתר ,תרד בר בהאר,צנובר וסומאק לא ממש נפוצים (אבל התמונות הנהדרות מפצות)
 

d a p h n a

New member
אין בעיה עם השאלה ../images/Emo13.gif

לגבי הזמינות של חומרי גלם - זה קצת תלוי באיפה נמצא האדם. אצלנו (צפון מזרח ארה"ב) רוב החומרים שקשורים לבישול ישראלי זמינים, אם כי לא תמיד באיכות או במחיר שיש אותם בארץ. ההתרשמות שלי מהספר היתה שהוא מכיל קצת דברים "מסורתיים", אבל גם הרבה בישול ישראלי עכשווי שמבוסס על מרכיבים ים תיכוניים שאת רובם יש כיום בחלקים גדולים מהעולם המערבי.
 

d a p h n a

New member
כשהייתי בישראל ראיתי אותו בסטימצקי

את יכולה ללכת ולהעיף בו מבט. למיטב זכרוני היו בו לא מעט מתכונים צמחוניים, אם כי כמובן שהיו גם מתכוני בשר.
 

taliF454

New member
אפשר להציץ בספר באמזון

ולראות גם את תוכן העניינים בסופו אם את מסתבכת אשלח לך לינק במסרים
 
למעלה