../images/Emo41.gif תחרות המאמרים ממשיכה ../images/Emo41.gif

תזכורת לכללי התחרות: על מנת להתכונן לעתידנו בו אנו נפרסם שפע מאמרים ב- Nature וב- NEJM (Yeah Right), כל אחד ואחד מכם, אקטיביים ופסיביים מוזמן לכתוב מאמר מקיף באחד מהנושאים שיפורטו בהמשך. על המאמרים להיות כתובים בצורה רהוטה, אינפורמטיביים ואובייקטיביים. המאמרים יפורסמו במאמרי הפורום, ושלושת המאמרים האהודים, כפי שיקבעו בסקר שיופעל בפורום יזכו את כותביהם בפרס סמלי מטעם תפוז אנשים
. שימו
שנשאר עוד פחות משבוע:
על הכותב לפרסם את המאמר שלו בשרשור זה עד ה-4.5!
הנושאים למאמר: 1. לימודי השנים הקליניות - האופן בו הם מתנהלים, הבחינות והמקצועות השונים. 2. מבחני מו"ר - אילו "משימות" ובחינות יש שם והאופן בו הכל מתנהל מבחינה טכנית. 3. הסטאז' - גם הוא - כיצד הוא מתנהל ומה עושים בשלבים השונים בו. 4. ההתמחויות - אילו קיימות, כמה זמן, הדרישות והקבלה להן. 5. מחקר ברפואה - כל הדרכים (MD-PhD), התמחויות שנחשבות מחקריות וכו'... 6. הדרך לרפואה - דרישות, הליכי הרשמה ודברים חשובים שצריך לדעת, מעבר ממסלולים אקדמאיים וכו'... 7. מסלולים אחרים שאינם רפואה - רפואת שיניים, סיעוד, פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק וכו'... 8. לימודים בחו"ל - כל הפרטים. 9. מאגרי מידע ברפואה - רשימת אתרים, חוות דעת על ספרי לימוד, אתרים לרכישת ציוד רפואי וספרים וכו'. 10. נושא אחר - נושא שאתם חושבים שיעניין מועמדים וסטודנטים לרפואה מכל השנים כאחד.
שוב, אני רוצה להודות כאן לnatalysh על הרעיון, היוזמה והעזרה בארגון התחרות. יישר כוח
ומאירועי שרשור הפתיחה:
lernery מציע רעיון מקורי, מאתגר ומעניין לנושא למאמר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=76314278
מישי24 באה עם הצעה למקור מידע מעולה למאמר על מבחני מו"ר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=76361842
בין לבין הייתה גם בקשה למאמרים על סיעוד (יש פה מישהו שמתמצא
) ודיון קטן על לימודים בגרמניה. עלו כאן רעיונות טובים, ואני בטוחה שיש לכם גם רעיונות טובים יותר והרבה מידע שיוכלו לתרום להרבה אנשים. אז קדימה, תתחילו לכתוב
לכו תדעו, אולי אפילו תזכו בפרס מתפוז...

eimad

New member
לכל המועמדים בקשר למו"ר

אני מכין מאמר מסכם לכל מה שקשור במו"ר כולל דוגמאות שאספתי מכל האנשים שלומדים איתי ומחוויות שלי ביום הזה... אני רק צריך לארגן את זה טוב ולפרסם את זה להנאת כולם אני חושב שזה יהיה די מסכם ודי קולע.. תחכו ... אחרי העצמאות אפרסם אותו :) בהצלחה לכל המועמדים : ממליץ לכם להתעניין במאמרים מרפואה www.doctors.co.il cya

התעניינות

ראיתי את האתר - מגניב! תודה רבה על ההמלצה. יש גם את אינפומד שהוא נחמד, ולי אישית עזר כמה פעמים במקרים שלא עלינו.

סיון87

New member
וואי, תודה!

תגידו,בראיונות שואלים על אקטואליה רפואית? בכל מקרה, ביום שישי הקרוב (5/5/06) יש כינוס בנושא אתיקה ורפואה על סל התרופות באוניברסיטת "בר-אילן". הכניסה חופשית... עוד פרטים: http://www.biu.ac.il/news/message/Shishiapril2006.jpg

מכינות אוניברסטאיות וקבלה לרפואה

זה המאמר שבחרתי לכתוב לתחרות, בתקווה שיעזור לכמה שיותר אנשים. המאמר מצורף בקובץ, כי הוא יצא ארוך מדי בשביל הודעה אחת כאן.

oshratush

New member
בכיף

אפשרי לכתוב על משהו רפואי.....דהיינו אולי על תרומה איברים?

photoface

New member
אכן קשה ליהיות מכינאית

האמת.. אין לי מושג למה עשיתי את זה לעצמי.. אני עכשיו במכינת הטכניון עם שאיפה לרפואה.. הסיכויים שואפים לכלום... אבל אני אופטימית. האמת היחס בטכניון ממש טוב.. בניגוד לשמועות על הטכניון. המתרגלים טובים ואם הם לא זה לא קשה להחליף אותם (הכיתה שלי עשתה את זה) ויש המון עזרה אחרי שעות הלימודים... זה כמובן לא משנה את העובדה שציון מעל 90 הוא וואו.. ו98 זה כבר חלום אבסורדי.. אבל שוב פסיכומטרי טוב וכמה מועדי ב' הם המנטרה הקבועה פה.. וכל הכבוד על המאמר :)

נשמע לי מאוד מוכר...

הייתי בערך באותו מצב שלך כשהייתי במכינה של תל אביב, רק שהיחס היה נוראי ולא היה כמעט עם מי לדבר אם היית צריכה משהו. אצלנו כמעט כולם עשו מועד ב' על כל מבחן, על ציונים כמו 92... דרך אגב, אני לא זוכרת שראיתי אותך כאן, אז ברוכה הבאה לפורום

photoface

New member
כן אני נכנסת מידי פעם..

כדי לשמוע קצת מהצד ה"אחר"... סתם... תודה :)

harbor

New member
תגידי.....

במכינה את ניגשת לבגרויות או שאת רק עושה את המבחנים של המכינה?

למעלה