Tali1912

New member
../images/Emo63.gif

שבוע ה -
או (שבוע ה....) בלוגים
מה איתכם? * בתכנון שלכם לנצל את שבוע הספר לקנות שלשה או ארבעה ספרים לקחת חופש מהבלוגים ולהתביית על הספרים? * אני הולכ/ת לקנות ספרים לילדים בשבוע הספר ולהקדיש את הזמן לקריאת סיפורים לילדודס - זמן איכות למשפוח'ה.
* מZZ ת'ומרת ? ברור שרק בלוגים, אין לי כח לספר של 230 עמוד. * דף מפה ~>
רשומה משם ~~~>
. * ספר, ספר, ספר , בלוגים? אני בכלל לא מנוי לבלוגים <לא יודע/ת מה זה בלוגים
> אני מנוי להוצאת הספרים עם עובד. ואפשר לראות אותי בסטימצקי כל שני וחמישי

TheWhiteTigris

New member
בלוגים

מבחינתי זה נחמד להעברת הזמן מול המחשב. אבל לספרים יש עדיין המון יתרונות על בלוגים - מקורות מוסמכים הרבה יותר, מידע מקצועי ומהימן הרבה יותר, וניידות גדולה יותר (אני רוצה לראות אתכם לוקחים את הבלוג לקריאה באוטובוס או אף בשירותים כשאין עיתון...)

למה לא?

בשל חוסר זמן, המון פעמים אני מוצא את עצמי באוטובוס או ברכבת עם דפים מודפסים של פוסטים מכל מיני בלוגים. זה מצויין להעברת הזמן וללא ספק עדיף מבחינתי על עיתון (לרוב זה פוסטים שהם יותר מאמרים ארוכים, אבל עדיין במסגרת בלוגים).

בלו10גטל

New member
פששש מנהל לתפארת

אשכרה מדפיס פוסטים וקורא אותם ברכבת? יפה, אני חייב להודות שאפילו לא חשבתי על אפשרות כזאת.

הרביעי

אבל ללא קשר לשבוע הספר. אני פשוט באמצע קריאת ספר עכשיו, זה לא צריך להפריע להתעדכן בבלוגיה

דנטל

New member
2) בלוגים

גם בספרים אני מעדיפה כאלה שמקבצים מספר סיפורים קצרים (כמו המקלדת, למשל, למי שמכיר), אז בלוגים זה מתאים בשבילי, וגם ככה אני לא קוראת הרבה בלוגים (ככה אני חושבת, נראה לי שכולם פה קוראים יותר ממני), אז לספרים בכלל אין לי סבלנות.

יש שלושה ספרים

שאני מתכוון לקרא בשבוע הספר. יש שלושה ספרים שקניתי בשבוע הספר הקודם ועדיין לא קראתי אותם...

(כמעט) כל התשובות נכונות...

הייתי תולעת ספריםפ ועכשיו אני תולעת בלוגים. עדיין משתדלת לקרוא כמה שיותר מחוץ לרשת, אבל זה לא קל. אז אני גם קוראת בלוגים, גם קונה ספרים בסטימצקי כל שני וחמישי, גם הולכת לשבוע הספר וגם קוראת ספרים כשאני מצליחה לשכנע את עצמי להתרחק מהמחשב.

Tali1912

New member
עכשיו אני

למען האמת אני מאוד אוהבת את האווירה של שבוע הספר, אבל הסבלנות נגמרה לי לקרוא ספר ,בילדותי הייתי תולעת ספרים שירדה שלש פעמים שבוע להחליף ספרים בספרייה, בשלב מאוחר גיליתי את חדוות הבישול וכל ספר בישול או אפיה שיצא היה אצלי במדף, היום אני תולעת בלוגים. אתמול גיליתי דרך האינדקס החדש "בלוגטל"- בלוג אוכל פשוט מדהים לפחות בעיני גם השם שלו מצא חן בעיני וגם התכנים וביחוד הצילומים. בצק אלים - פשוט דליקטס של בלוג
http://www.bazekalim.com/

נכון בלוג פנטסטי!

עיצוב משגע, הספרים ידידותיים למשתמש, וכל מה שהכנתי משם עד היום יצא טעיםםםםם.

ודרךאגב, מאז שגיליתי את האינטרנט

הפסקתי לגמרי לקנות ספרי בישול. אני מבשלת רק מהרשת.

דנטל

New member
זהו, אם יש משהו שהאינטרנט ממש הרג

זה את ספרי הבישול. מעבר לחסכון בכסף ולתפיסת מקום, הרי ספר מאגד שלל מתכונים שלא בהכרח כולם יענינו אותך וגם להתחיל לחפש מתכון למה שאת רוצה בכל הספרים זו טרחה וזה זמן. באינטרנט את מקבלת בחיפוש של כמה מאיות שניה בגוגל את המתכון שרצית בכל מיני גרסאות. זה אומר שהרעיון לבלוג בישול הוא מעולה, אבל עדיין נראה לי שאם הייתי מחפשת מתכון הייתי נשארת נאמנה לגוגל.

חיפושי מתכון כלליים

אכן בגוגל, או באתרים ספציפיים כמו "וואלה אוכל" או "על השולחן". אבל יש לי 3-4 בלוגי בישול פנטסטיים במועדפים, ואלה "ספרי הבישול" שלי, שאני יודעת בדיוק מה יש בכל אחד מהם.

ע ל ו מ ה

New member
בלוגי הבישול יותר מתחרים בתוכניות הבישול

מאשר בספרי הבישול. הם מעניינים לאו דווקא עבור המתכון של הארוחה הבאה, אלא כדי לאסוף טיפים וללמוד מנסיונם של אחרים על שילובים אפשריים ורעיונות. אצלי ספרי הבישול משמשים בעיקר כמחזיקים של כל הניירות המודפסים של מתכונים שמצאתי בגוגל
.

בלו10גטל

New member
מתי יגיע היום

שנתחיל לראות ספרים שמבוססים על בלוגים. אני חושב שכבר היום יש כמה בלוגרים ותיקים במיוחד בתפוז שיכולים להוציא כבר ספר.

mary lou

New member
לא צריך למהר

עוד לא ממש הצלחנו להגדיר מהם בלוגים תן לנו עוד כמה שנים לפני שאנחנו מכניסים את הספרים לעניין*. *להוציא פרוייקט המקלדת. זה היה נחמד.

דנטל

New member
היה ספר המקלדת

חבל רק שלא עשו עליו הגהה ופשוט העתיקו כמו שהם את הסיפורים. הוא עדיין ספר נחמד, אבל השגיאות מחרידות.

למעלה