היום ב-
אנשים

../images/Emo64.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo218.gif

חזי משיטה, מנכ"ל עמותת אור ויוסי אשד מנהל פרוייקט ליווי נהגים צעירים יתארחו בפורום לימודי נהיגה ותיאוריה בין השעות 16:00-18:00 ויענו על שאלות בנושא נהיגת צעירים, חוק הליווי החדש, טיפים לנהיגה ועוד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=783&msgid=89503981
מה קורה עם זיהום האויר במפרץ חיפה וכיצד הוא משפיע על רמת התחלואה? מי שומר על בריאותינו? בואו לשאול ולקבל את כל התשובות באירוח החוקר דר´ דוד ברודאי, ראש המעבדה לחשיפה והערכת סיכונים סביבתיים בטכניון, הערב בשעה 18:00 בפורום שמירת טבע. שרשרו לו כבר עכשיו את שאלותיכם על זיהום אויר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=718&msgid=89568069
רותי לוינסון, קלינאית תקשורת, תתארח בפורום לקויי שמיעה בין השעות- 20:00-22:00 ותשיב על שאלות בנושא שיקום השמיעה והתאמת מכשירי שמיעה ללקויי שמיעה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1647&msgid=89541468
מחפשים את הייעוד שלכם או את המשימה שלכם לחיים? פורום מחפשי עבודה מארח את גלי הכרמלי ועמירם קאופמן מחברת CanBe, מאמנים אישיים, הערב ב-20:30. זה הזמן לשאול כל דבר שמעניין אתכם באימון בכלל, ובקריירה בפרט. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=277&msgid=89537935

וודסטוק 1969 בת"א - צוותא 19.12.06

יום ג' 19.12.06 בשעה 21.00 באולם "צוותא" תל-אביב. פסטיבל רוק בחנוכה בהשתתפות שש להקות רוק שיבצעו את המיטב מפסטיבל וודסטוק המקורי 1969 ומהסרט. המשתתפים והמבצעים: אופרת הרוק "טומי" של להקת THE WHO, להקת "סנטאנה" ולהקת "עשר שנים אחרי" בביצוע להקת "שליחי הבלוז". ג'אניס ג'ופלין בביצוע הדרה לוין-ארדי. ג'ימי הנדריקס בביצוע שלמה מזרחי ולהקתו. קרוסבי, סטילס, נאש ויאנג בביצוע בועז פלג (מלהקת "מג'נטיק") ו"המהפכה" עם המתופף יוסי בוזין. להקת "ג'פרסון איירפליין" בביצוע להקת "ליבי והפלאשבק". ג'ו קוקר בביצוע להקת "כלבים שוטים" עם הגיטריסט יגאל מאירוב. זה יהיה פסטיבל רוק כמו שאנחנו יודעים לעשות - אל תחמיצו!! מומלץ להכין כרטיסים מראש כי מספר המקומות באולם מוגבל. מחיר כרטיס: 110 ש"ח בגוש המרכזי של האולם ו-100 ש"ח באגפים וביציע. המקומות מסומנים בישיבה. כרטיסים במשרד "קסטל" טל' 03-6045000 ובאינטרנט. לפרטים נוספים כנסו לאתר "מועדון הרוק הישראלי". מצורף עלון המופע.

Jagged chaos

New member
מגוחך ../images/Emo4.gif

אני בחיים לא אשלם 110 שקל בשביל הופעת מחווה....

M e n s R e a

New member
הדבר העצוב הוא

שבמצב הנוכחי של המוסיקה בישראל (לפחות לגבי כל מה שהוא לא במיינסטרים), הופעות המחווה האלה הן בין הדברים הבודדים שהולכים יופי. הקהל לא יבוא להופעה של להקה שהוא לא מכיר, אפילו לעתים אם היא בחינם, אבל הוא בהחלט יבוא להופעות מחווה ללהקות ענק. אבל זה כבר פאק תרבותי פה.

M e n s R e a

New member
אסביר יותר טוב למה התכוונתי

להקות המחווה עושות הופעות מחווה ולא מופיעות כמעט, או בכלל, עם חומר מקורי, כיוון שאין יותר מדי ביקוש למוסיקת רוק מקורית בארץ.

חצי נכון

טל, זה יונתן, מנהל האתר של שליחי הבלוז ומההפקה של הפסטיבל הזה ("מועדון הרוק הישראלי"). ל-50 אחוז מהמשתתפים בפסטיבל יש חומרים מקוריים ואפילו חלק מהם מתמקדים בו: לשליחי הבלוז יצא החודש קליפ מקורי לערוץ 24 (אבל בסדר, הם מתמקדים בקאוורים). שלמה מזרחי מתמקד בחודשים האחרונים רק בחומר מקורי (הייתה לו הופעה בחודש הקודם בפרדס חנה רק עם חומר מקורי בלבד). הדרה לוין-ארדי תמיד התמקדה בחומר מקורי, זאת הפעם השלישית שהיא עושה ג'אניס ג'ופלין מתוך עשרות הופעות שלה. בועז פלג חבר בלהקת הרוק המתקדם "מג'נטיק" שגם מתמקדת בחומר מקורי. רק ליבי והפלאשבק והשליחים מתמקדים בקאוורים (כלבים שוטים זה הרכב חד-פעמי). אז בוא נגיד שמה שאמרת הוא חצי נכון. שמור על קשר.

M e n s R e a

New member
אה, יונתן

נראה לי שלא הבנת את כוונתי. לא התכוונתי למשהו נגד השליחים, דווקא הצדקתי את הופעות הקאברים מהבחינה שבתרבות הישראלית, זה אחד הדברים הבודדים שמביאים קהל. דיברתי באופן כללי.

אה, אוקיי

(זה עדיין יונתן, פשוט החלפתי שם משתמש) אני יודע שלא אמרת משהו נגד השליחים. תשמע, גם אני הייתי מעדיף לעשות הופעה ללהקה חדשה שמנגנת רוק מקורי טוב והיו באים הרבה אנשים, ועשינו את זה מספר פעמים, ולצערינו באף אחד מפעמים אלה לא באו יותר מ-50 איש, ובקושי הצלחנו לכסות את ההוצאות. אבל אפשר קצת להבין את הקהל הישראלי. כשמישהו חובב רוק עובר ליד לוח מודעות ורואה מודעה של "להקת פלוני אלמוני מבצעת רוק מקורי" אז הוא אומר לעצמו "למה שאני ילך לזה? אני לא מכיר אותם, אני לא יודע עם החומר טוב, אני לא אקנה חתול בשק". אבל כשהוא רואה למשל את "שליחי הבלוז במחווה לפינק פלויד" הוא אומר לעצמו "להקת פינק פלויד מצויינת, אני אבוא לזה!" ולא בגלל השם "שליחי הבלוז", אלא בגלל השם "פינק פלויד". אם שליחי הבלוז היו משלבים את החומר המקורי שלהם כשהם מופיעים בהופעת קאוורים מול המון אנשים, אז יכול להיות שגם להופעות המקוריות שלהם הייתה מגיעה כמות קהל מכובדת. וככה גם אני מציע ללהקה שלך, MENS REA. בשלב זה תתמקדו בקאוורים, ותשלבו בהופעות חומר מקורי, וכשזה יתפוס תאוצה תתחילו לרוץ רק עם חומר מקורי. אני יודע שיש לכם הופעת צהריים בבלום בר ב-15.12. אשתדל להגיע, ומאחל לך שתגיע כמות קהל מכובדת. אני כבר סומך עליכם שההופעה תהיה טובה. נשתמע.

M e n s R e a

New member
תודה אחי

ואגב-אני חושב שבארה"ב המצב שונה ממה שבארץ. כי שם זה יותר נהוג שלהקות מופיעות ובאים לראות, גם אם מדובר בלהקה אנונימית לגמרי, הופעות בפאבים הן דבר הרבה יותר שווה ומיוחד, ובכלל אנשים מביעים עניין גם בלהקות שלא שמעו עליהן. אבל מה שאמרת בהחלט נכון לגבי הארץ.

שמע אחי

יש עוד בעיה - במדינת ישראל פשוט אין תרבות של רוק'נ'רול. גם בארה"ב ובבריטניה יש בעיית היפ-הופ וכל שאר הזבל הזה, אבל הרוק שם מצליח איכשהו לשרוד. רק במדינות באירופה כמו גרמניה ופינלנד הרוק'נ'רול מקבל את הכבוד הראוי לו והרוקיסטים שם לא פראיירים בכלל. להתראות בבלום בר ב-15.12.

ליל 3 אגדות הרוק באינדיקה 30.11.06

שליחי הבלוז יצדיעו ל-3 אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד", "לד זפלין" ו"קווין" באינדיקה בבינימינה (טל': 0548090234) ביום חמישי 30.11.06 שעה 22.00. כרטיס: 60 ש"ח. בשבוע הבא: 7.11 מחווה לפינק פלויד בבארבי ת"א. 8.11 ליל 3 אגדות הרוק בחמדת ימים. 9.11 מחווה לפינק פלויד בחוות החיות.

למעלה