(
) נמחק הבלוג הפיקטיבי של ה'

wranger

New member
הבלוג של אלוהים?!

אה, המתלוננת נגד חיים רמון. יופי שהוא נמחק, אבל לא ידעתי שהיה אחד כזה. אי אפשר להודיע שהוא קיים לפני שמודיעים שהוא נמחק?

דם דם

New member
זה ילמד את אלוהים

לא לפתוח בלוגים בשמו, ואללה יופי היום ה' ומחר ש' (שטן) ירצה לפתוח בלוג. האמת המקרה נורא מצער, צריך לקחת בחשבון שבפרשיות כאלה כנראה גם האינטרנט יהווה זירה אני מקווה שתפוז והמשטרה יאתרו מי פתח את הבלוג ויטפלו בו....איזה אופטימי אני אה יופי עכשיו כול עמישראל יודע איך קוראים לה בת כמה היא ומאיפה היא. מכנה לאן הכניסה את עצמה

wranger

New member
האמת, לא ברור לי למה עדיין טורחים לצנזר משהו.

הרי היום, בעידן הסלולר והאינטרנט המהיר, כולם יודעים הכל תוך דקות ספורות.

דם דם

New member
גם נכון

נו אז עכשיו כולם יודעים שה' מהישוב ת' נישקה את ח' ר' בלשכה בי' והיא בת כ"א בדרגת ל' גם לכך זה עושה כאב ראש

b love

New member
הבלוג של אלוהים..

פעם נורא רציתי לפתוח כזה, חבל שלא עשיתי את זה, עכשיו מאוחר מידי..חח (הוו, זה רק אני או שאני תמיד מדברת בשם אחרים ולא בשם עצמי?
את ההודעה הזו כתבתי בשמי!

b love

New member
האמת, גם רוב הרשומות שלי בשמי..

אבל משום מה תמיד יש ששואלים בספק מי כתב את הרשומה.. (האמת, לא משנה בשם מי זה כתוב, זו תמיד אני
אבל שישאר בינינו

wranger

New member
מה? לא הבנתי שומדבר!

את מדברת בשם השם, או בשם השם של מי?!

b love

New member
נו איך תבין?

הסבר בקצרה על הבלוג שלי- הבלוג בעיקר עוסק ב-תולי שלי, כזו שהולכת על 4 ועושה סוג של מיאוו מוזר,
לפעמים אני כותבת רשומות בשמה, ולפעמים בשמי, תלוי בחשק שלי.. ובגלל זה יש אנשים לא בטוחים מי כותב את הרשומה.. בקשר לבלוג האלוהי, רציתי מזמן לעשות אבל לא יצא לי..וירדתי מזה.. קאפיש?

דם דם

New member
או מי גאד

אני קראתי משהו אחר "הבלוג בעיקר עוסק ב-תולי שלי" ואני קראתי מחובר "הבלוג בעיקר עוסק בתולי שלי" לרגע לא הבנתי למה את כותבת על בתולייך
שתקתי..אני לא פה..התאדתי...נמוגתי...התפוגגתי פליז אל תפגעי בי

b love

New member
אתה תמיד קורא מה שאתה רוצה לקרוא!!

אתה יותר גרוע ממני שתהיה בריא! סתם לא יותר גרוע, שמתי לב לזה, בשביל זה שמתי את המכף - ולמה לשתוק? גם אתה פעם התבלבלת לא?

suki da yo

New member
ובאותו נושא...

ישבתי אתמול בפאב ואחת הבנות סיפרה על תקופת נעוריה התמימים: היא רואה בחורה עם חולצה שכתוב עליה looking for
ותוהה למה יש לוכדי חתולים ברחוב...

למעלה