DesertRose7
New member
../images/Emo64.gif סדר וניקיון..
אז נכון, פסח כבר עבר.. אבל כמו שאמא תמיד מחריכה אותי.. צריך לעשות סדר גם בתחילת החופש הגדול!החופש התחיל כבר לפני שבוע ומשהו - לכם. לי הוא התחיל רק היום אחרי שבשבוע ומשהו האחרונים דיי חייתי במועדון בשביל החזרות להופעה שהייתה אתמול - כל ההשקעה הייתה לטובה - ניצחנו!!
(הפעם השלישית שלי ברציפות!-מתוך 3, אני גאה) אז עכשיו יש לי את כל הזמן שבעולם (במיוחד כשלא מצאתי עבודה) אז מה שאני רוצה ממכם זה שתעזרו לי לעשות פה קצת סדר אני אשרשר את הימים בשבוע וכל מי שכבר יש לו פינה שיכתוב ביום שהוא עושה את אותה - את שם הפינה. כמובן שבמשך המן נוספו עוד פינות כמו-
שיר ע"פ הפורום
תעודת זהות ע"פ הפורום (נשאר דני והארי) ואולי עוד משהו שאני לא זוכרת, בכל מקרה אם מישהו רוצה להיות אחראי על אחת הפינות שכתובות למעלה או רוצה להוסיף דברים חדשים - זה המקום והזמן
בנוסף ולעומת זאת, מי שיש לו פינה אבל כבר נמאס לו / אין לי זמן או סתם לא רוצה אותה יותר זה הזמן להגיד כי זה ממש חבל שאנשים לוקחים על עצמם דברים אבל לא עושים אותם.
כמו כן, אם למישהו יש הצעות,תלונות,הערות או הארות שקשורות בכל דבר בפורום תעלו את זה פה כדי שנוכל להתייחס. ואם לא על גבי הפורום - תמיד אפשר לפנות אלי במסרים אישיים.
אז נכון, פסח כבר עבר.. אבל כמו שאמא תמיד מחריכה אותי.. צריך לעשות סדר גם בתחילת החופש הגדול!החופש התחיל כבר לפני שבוע ומשהו - לכם. לי הוא התחיל רק היום אחרי שבשבוע ומשהו האחרונים דיי חייתי במועדון בשביל החזרות להופעה שהייתה אתמול - כל ההשקעה הייתה לטובה - ניצחנו!!