שרשור

../images/Emo10.gif אנשושים לצערי אני לא יוכל

להיכנס לפורום בזמן הקרוב.... המחשב שלי התחרפן והוא עושה לי בעיות!... אז יהיה לי קשה להיכנס לפה בזמן הקרוב!! כשהוא יהיה טוב אני יגיב פה לדברים... בינתיים שיהיה לכם חג שמח שנה טובה!! הרבה בריאות אושר,הצלחה וכמובן אהבה!!! צום קל לכל מי שצם!!! אוהבת אתכם!!! שירן!!!!!!!

BARSASOS

New member
אני אוהבת אלפקות :]

חח סתם.. שירן שיסתדר מהר המחשב! ובגלל שתמיד שירשוריי off הופכים להיות על דגים (חחחחחח) אז מחר כנראה או היום חברה שלי מביאה לי את הדג שלה לשמור עליו כי היא טסה לשבועיים לארה"ב ואני מפחדת להרוג לה אותווווו...חחחחח

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

הערב ב-18:00 נטע קשת, אמנית בעוגות תענה על שאלות הגולשים בנושא עוגות יום הולדת ותיתן טיפים ומתכונים לגולשים. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ימי הולדת ומתנות
הערב בשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, גיא פינקלשטיין, מנכ"ל עמותת "לשם" לקידום סטודנטים עם לקויות למידה ויענה על שאלות הנוגעות להתמודדות של מבוגרים לקויי למידה בתחום ההשכלה הגבוהה והתעסוקה. אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שנפתח בפורום
מצילים את קטר 101 חברי פורום תחבורה ציבורית מעונינים למנוע את פירוק קטר הדיזל הראשון בארץ ע"י רכבת ישראל, אתם מוזמנים לסייע. חותמים ומשפיעים
לעצומה: http://users.tapuz.co.il/ygjtool/394/

למעלה