|תכנון שבועי!

ריהותם

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo219.gif|תכנון שבועי!

אז מה אתכן מתכננות לעשות השבוע? לי אישית נדחתה מתכונת ממחרתיים\יום רביעי ליום ראשון,אז הוקל לי השבוע
יום ראשון:בי"ס,עריכה,אולי לעזור לשי עם התסריט יום שני:בי"ס,עריכה.אולי לוחמי הגטאות יום שלישיבי"ס יום שלישיבי"ס,אולי טקס בקן יום רביעיבי"ס,לבקש ממישהו שיחליף לי את המיתרים לגיטרה אולי ללמוד קצת למתמטיקה יום חמישיבי"ס,ללמוד למתכונת במתמטיקה יום שישיבי"ס,אצל אבאD: יום שבתאצל אבא,בתקווה לסרט או משהו מעניין. בכל הימים מחפשת זמן לנגן קצת,בין בי"ס לעריכת הבגרות בתקשורת. שבוע הבא רוקע"צ!
תבואו,זה שווה!
שיהיה לכולנו שבוע טוב!:)

m o r 1 0 2

New member
התכנון שלי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

ואגב אני באה לרוקצע,לא יכולה לחכות את יוסלס וקאיזן
ראשון:טקס בבצפר:( שני:בי"ס וקורס בהיסטוריה:) שלישי:בי"ס וללמוד למבחן בחמישי בהיסטורי:( וגומרים לערוך את הפרסומת
רביעי:ב"יס חמישי:ב"יס שישי:חופששששש:) שבת:הופעה מדהימה של קאיזן

../images/Emo73.gif../images/Emo41.gif התכנון שלי D:

יום ראשון:בצפר , שיעורים, להתכונן לבחינה למגמה יום שני: בצפר, פיתוח קול, להתכונן לבחינה למגמה יום שלישי: בצפר, אולי התנדבות, ולהתכונן לבחינה יום רביעי: לקום בבוקר עם לחץ בגלל הבחינה, בצפר, בחינה למגמה יום חמישי:בצפר , לישון יום שישי:בצפר , סבתא יום שבת: לישון , "טיול" D:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif מיי וויק ../images/Emo140.gif

ראשון: בי''ס, מבחן בערבית
שני: בי''ס, למידה מטורפת למבחן באנגלית, טקס יום השואה שלישי: בי''ס, מבחן באנגלית, להיפגש עם הפוסטמות לעשות את העבודה במיקרו' רביעי: בי''ס, שיעור פרטי במתמטיקה חמישי: בי''ס שישי: בי''ס, בערב יציאה
שבת: לישוןלישוןלישון שבוע טוב

DannyMcFly

New member
התכנונים שלי ../images/Emo9.gif

יום ראשון:הלכתי לבצפר, משמה לחברה, הלכתי לאימון ראשון בכדורעף שהלך ממש טוב
, הלכתי לארומה (המוכר הטומטם הזה אשכרה התחיל לקרוא לי פרח בגלל השם שלי
) והיתאמנתי על השיר החדש שכתבתי
יום שני:בצפר, לפגוש חברות בצמח, לישון יום שלישי:בצפר, לנסוע לגינוסר למשחק כדורעף של חברות :) GO GENOSAR !
יום רביעי:בצפר (אולי להבריז |צוחק|), להשלים שעות שינה
יום חמישי:צמח עם חברות (כרגיל
), כמה בנות באות לישון אצלי FUNFUNFUN
יום שישי:לקום מוקדם, לנסוע עם חברות לחיפה כדי לעשות לחברה שלי הפתעה ליומולדת שלה ולראות אליס בארץ הפלאות
יום שבת:להשלים שעות שינה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהתכנון השבועי שלי... :)

ראשון : היה איזה טקס קטן ליום השואה בקיבוץ . =\ שני : בצפר, טקס יום השואה בבצפר. \: שלישי : בצפר כנראהXD ואולי שמו"צ :) רביעי : בצפר , ללכת לרופא שניים. >.<" חמישי :בצפר, אולי סרט עם חברות בערב . ^-^ שישי : לישוווווון~ שבת : להמשיך לישון.XDD איזה שבוע יבש.|: לרוב אני קובעת דברים על הדקה ה90 אז אינלי ממש מה לתכנן. >.<" ואני חייבת, אבל חייבת, להשלים שעות שינה אז. -.-"

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתכנון

יום ראשון - בי"ס, טקס עירוני (שאגב היה מדהים ומרגש).
יום שני - בי"ס, טקס של הבצפר, שיעור גיטרה.
יום שלישי - בי"ס, לעשות עבודה בלשון ;; .
יום רביעי - בי"ס, פגישת מועצה בבוקר, להמשיך עבודה בלשון, קונטקסט (קבוצת תיאטרון יוצר שאני נמצאת בה) .
יום חמישי - בי"ס, תיאטרון, להגיש עבודה בלשון XD .
יום שישי - סדנת תיאטרון מהבצפר בבוקר, בערב בטח נצא כל החברים או משו.
יום שבת - לישון לישון לישון לישון, ואולי לעשות איזה אנסין או שניים לקראת המתכונת באנגלית. שבוע טוב :)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תיכנוניישן:)

יום ראשון - פגישה עם האמריקאים
, צופים, ארוחת ערב אצל דודה:) יום שני - טקס יום השואה בבי"ס, לעזור לבתדודה בעבודה, להתכונן לבוחן באנגלית ובאזרחות. יום שלישי - בוחן באנגלית, צופים, טקס יום השואה בצופים, להתכונן לאזרחות. יום רביעי - בוחן באזרחות. יום חמישי - להתכונן למבחן בלשון. יום שישי - מבחן בלשון, פגישת מחזור איילתXD יום שבת - שכחתי>< היה לי משהו.. שבוע טוב

StarStavGirl

New member
../images/Emo174.gifתכנון שבועי ../images/Emo3.gif

יום ראשון: סיור מצטיינים במקום בצפר
ובערב טקס ליום השואה בישוב
יום שני: טקס ליום השואה בבצפר
, אחה"צ- חזרות למופע יום העצמאות בג'אז אווו ויומולדת לבנדוד שלי !
יום שלישי: הרצאה בבצפר וחוג אומנות שכזה אחרי בצפר יום רביעי: סתם יום ארוך ומציק יום חמישי: בצפר, ללמוד לבוחן בהבעה יום שישי: בוחן בהבעה ויום שיא באזרחות [
] אבל זה יוצא על שעתיים מתמטיקה אז לא כפת לי
יום שבת: חוגגים לבנדוד שלי יומולדת
שבוע נעים לכולן

McLife135

New member
../images/Emo135.gifטוב כבר עבר יום אבל שיהיה ../images/Emo3.gif

יום ראשון: בצפר , בערב טקס יישובי יום שני: בצפר , טקס בבצפר , להכין עבודה בערבית יום שלישי: בצפר , להכין יומן קריאה יום רביעי: בצפר , שיעור פרטי , מד"צים // ללכת עם סתוול לאודישנים , בערב אסיפת הורים בקשר למשלחת נוער ללונדון D: ! יום חמישי: בצפר , לבדוק אם עשיתי יומן קריאה , אם לא להכין D: יום שישי: בצפר יום שבת: להתכונן למבחן בפיזיקה טוב אינלי שבוע מעניין -_- חחחחחח אני חוזרת לעבודה בערבית

למעלה