אולי אף 1 לא שם

שנוצי

New member
כנס השנוצים הבינלאומי הראשון

כן, קראתם נכון. פרטים בנוגע להרשמה והשתתפות - בקרוב. תכינו אבטיחים.

Idan91

New member
מול "תחי גרמניה מאוחדת"

אךך.. שיעורי הסטוריה של תחילת השנה... הו ביסמארק..

Idan91

New member
אני מבקשת לשרשר בפעם הבאה..

הפעם- אני אעשה את העבודה..

שנוצי

New member
פיתות

רק בשביל זה, את גם צריכה להביא לכנס חצאי פיתות עם חומוס ומלפפון חמוץ (במלח). שנוצית? את צריכה לעמול הרבה כדי להיות שנוצית.

Idan91

New member
אני חושבת

שזה שציינת שהמלפפונים החמוצים צריכים להיות במלח, זה די מעליב. שנוצית גאה כמוני יודעת שמלפפונים חמוצים תקינים הם במלח ולא בחומץ.

Idan91

New member
אדוני,

לא כל אחד שקורא לעצמו "שנוצי" באינטרנט הוא באמת כזה, כך שאני בהחלט מתחילה לפקפק בך.

שנוצי

New member
שנוציזם

גבירתי, ומי את שתקבעי מיהו שנוצי ומי לא? ובכלל, מהם הקריטריונים שבהם נקבעת שנוציאותו של האדם? האם יכול בן אנוש להגדיר עצמו כשנוצי? האם קיימת איזושהי ועדה שנוצית הקובעת מיהו בעצם שנוצי? אני הולך לכדורסל. נדון בסוגיות הרות גורל אלה, אם בכלל, בעתיד. ואגב, בקצב הזה, מותק, לא רק שתצטרכי להביא את הפיתות, אלא גם את הפרסים.

Idan91

New member
נראה לי קצת מגוחך

שאת שואל את השאלה הזאת, מפני שמישהו שהוא שנוצי, יודע זאת במעמקי ליבו, וכך גם שנוצים אמיתיים יודעים עליו. מעבר לכך, שנוציזם הוא עולם ומלואו, בהחלט לא ניתן לדבר על כך שורה פה ושורה שם. זה לא שיחה לפורום באינטרנט (אלא אם יוקם במיוחד פורום שנוצי).

HoNeY14

New member
נמקו פרטו הסבירו והביאו דוגמאות../images/Emo118.gif

מה זה שנוצי?! *קוראת את ההודעות הקודמות* *מנסה להבין מה זה שנוצי* *לא מבינה* *מתעצבנת* *באה לשבור את המחשב* *חושבץ על השירים ששמרתי ואני רוצה לצרוב* *נרגעת* *שולחת שאלה*

Idan91

New member
הממ..

כתוב- להביא אבטיחים.. ואני כנראה גם חצאי פיתות עם חומוס ומלפפונים חמוצים במלח...

למעלה