אז אמנם..

../images/Emo65.gif אז אמנם..

עושים עליה פוּ ויוצא ממנה אבק, בן-גוריון פחות עתיק ממנה והיא לא כל-כך כותבת פה כבר. אבל למישהי שם בקרית אתא יש יום הולדת היום,
יום הולדת 19.
תנו במזלטובים לשירן, "ר פ י ק י י", הג'ינג'ית היפייפיה והמצחיקה של הפורום הזה
שירן, יפה, אני אוהבת אותך ומתגעגעת אלייך טריליארדת'לפים.
, המון המון אהבה. ורק אושר, צחוק והגשמה. שלך
, ענבר.

mooshki

New member
יום הולדת שמח!!! ../images/Emo13.gif

ומלא דובים
(לא טעיתי בזיהוי, נכון?) מזל טוב

yuvizz

New member
שירני../images/Emo99.gif.

וואו, אין לי בכלל דרך להתחיל לכתוב ולאחל, אני בקושי קולטת שאת כבר בת 19. ושהכרתי אותך כשהיית בת 17. איך שהזמן טס... את הברכה האמיתית והגדולה, נראלי שאשלח לך בדרך אחרת, כלראות אותך לא נראה לי שיקרה בקרוב.. בכל אופן, שיהיה לך יום הולדת מקסים, שתנצלי אותו כמו שצריך. שתהני ותצחקי. מאחלת את כל הטוב שבעולם, את כל החוזק והאמונה. ובנתיים, עד שהברכה תגיע.. תדעי שאני אוהבת אותך ומתגעגעת ברמות מטורפות.. תודה על הכל, יובל.
.

מהההההההה?../images/Emo65.gif

את, את כל כך הרבה. מה אאחל לך ילדה יפה? שתמשיכי לצחוק את הצחוק הסוחף הזה שלך, שתמשיכי להיות הכי חזקה שיש ובאמת להאמין שהכל יהיה בסדר
. את מרגיעה אותי, את מבינה אותי, את מצחיקה אותי, את פשוט עושה לי טוב על הנשמה ועל כל זה אני רוצה להודות לך המון המון שירן. תקופה שלמה עברנו ביחד, תקופה כל כך משמעותית, תקופה שבאמת היית נקודת אור כל כך גדולה. יש בך כל כך הרבה לתת ויש כל כך הרבה ללמוד ממך. שירני, אני באמת אוהב אותך, באמת מעריך אותך, באמת מתגעגע אלייך ובאמת מאחל לך, מכל הלב הרבה אושר, בריאות ואהבה (ופורןןןןןןןן). לאב יו יא נהדרת, עמרי.

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב! ../images/Emo77.gif

יומולדת שמח, אושר הצלחה ורק טוב שיהיה.

lotemy

New member
מזל טובבב [:

^__^ עד 120 ^__^ ובהצלחה בהמשך החיים [: [ובצבא P: ]

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifציצימ.

ילדה יפייפיה, עם חיוך שאי אפשר ולא להתפלל שכבר יגיע. אוהבת המון. מאחלת לך כל מה שרק תוכלי לדמיין, ויותר מזה. שתזכי להמון אושר וצחוק, ושלא תשכחי אף פעם ש"80? וואוו. יקר. לא הייתי משלמת!" (זה באמת יקר
) את רואה מה זה? 19. פעם עוד היית צריכה לעשן כדי להיראות מבוגרת
אינסוף חיבוקים
ונשיקות
גל.

ב י ז י

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב ויומולדת שמח :)

Z A M i

New member
אישתי!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב! רק אושר.. אני ממש מתגעגעת אלייך.. ואני לא מאמינה שאת כבר בת 19!
חייבים להפגש כולם, לאיזה מפגש נוסטלגיה קל..
שכל מה שתאחלי לו, יתגשם.. שתגרמי לדברים להתגשם. אישתי! אני אוהבת אותך.

שירנו'שש

מזל טוב נשמה בתוך כל העוקצניות שהכרתי לראשונה הסתתרה ילדה מקסימה רק טוב מותק! יפית

shmuelr

New member
מזל טוב ייפייפיה..

אומנם קצת התנתק לנו הקשר, אבל אני עדיין חושב שאת אחת האיכותיות והמקסימות...
תחגגי טוב.. בלילה גדוש אלכוהול , אורגיות וחברים..

izzys

New member
וואי וואי איזה ציצים../images/Emo3.gif

מזל טוב ילדה! את כבר בת 19, את לא צריכה לעשן כדי להראות מבוגרת.
עד 120, ורק טוב.
.

../images/Emo85.gifוואו

זה אמנם באיחור של כמעט שבוע אבל רק עכשיו יש לי אשכרה זמן לשבת כמה דקות ולכתוב פה משהו תודה, באמת עשיתם לי טוב על הלב עם ההודעות האלה כיף לדעת שעוד זוכרים אוהבת

למעלה