איך גדל הפורום

d@r121

New member
../images/Emo65.gifאיך גדל הפורום../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

אח.... לפני חודש ו8 ימים לא הייתי מאמין שאני אהיה מנהלו הגאה של פורום סלולארי בתפוז אבל... תפוז קיבלו אוית לשורתיהם והנה אני מנהל גאה של פורום פעיל אז בוא נעשה סיכום קטן בכל הבלגן הרי סטיסטיקה מעודכנת: 2 מאמרים 35 חברים 32 קישורים 1 סקר 6 טאג ליין 1 תחרות שרצה (מלך השבוע) אז למי ששואל ולמי שלא מלך השבוע עבר לשבוע הבא מסיבות מובנות אבל הנה בונוס קטן שהכנתי לפורום מצגת פלאש חמודה (שיפורם הערות והצעות יתקבלו בברכה) ואני מכין עוד כמה הפתעות קטנות שתדעו עליהם בקרוב ד
ר-יאללה
יאללה

פורומית

New member
שכחת להוסיף...

1 ניסוי משעשע...
תמשיך להיות גאה, כי יש לך על מה! ותזכור שאני פה עוד מהרגע הראשון של הפורום, איזה זכות, אה?

vampire1

New member
בהחלט אחלה פורום ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על המצגת, ממש נחמדה.

d.poter

New member
דור דור דור...

המצגת ממש מקסימה אבל איך שאני מכירה אותך זה קצת, איך נגיד... י-ב-ש ב-י-ו-ת-ר-!-!-! וזה לא שאני אומרת שזה לא יפה אלא, קצר מדי ולא מספיק צבעוני...(אני מקווה שאתה מקבל ביקורת בונה כן...) חוץ מזה יש לי דיבור צפוף איתך אם אתה מבין... לא סתם, איך לעזאזל העזת להשאיר אותי לבד במבחן במתמטיקה?????
ממש חוצפה... אבל לא נורא מירי גילתה לי את התשובה לבעיה האחרונה בגיאומטריה... (אופס... מה עם חיה קוראת את זה? לא לא נראה לי שהיא יודעת להדליק מחשב...) חוץ מזה אני רוצה לעדכן אותך במה שדיברנו בשיעור האחרון... חוץ מזה מזל טוב לפורומנו הקט...
ועוד
מזל טוב!!! דפנה שמאחלת מזל טוב!
ושימשך להרבה זמן כן...

למעלה