אירועים ושמחות

• פותח הנושא samc
  • פורסם בתאריך

משאז

New member
חברים אני מתגייס....

ההתרגשות גועה.... אוטוטו מגיע הרגע בו אני הופך להיות רכוש צה"ל.... 10/10/04 זה התאריך בשעה 07:30 נקראתי להתייצב בבקו"ם... שלום לאזרחות... הדר

actress

New member
אמיר המדליק מזל טוב ליום הולדתך

מאחלת לך שתמשיך לאהוב מוזיקה ישראלית ושכל משאלותייך יתגשמו מאחלת לך שיום יבוא ומשאלת ליבך תתגשם מאמינה שיום יבוא ותפגש עם חוה אלברשטיין היא תהיה המומה כי אתה בנאדם מיוחד בעל ידע מדהים ונרחב בכל הקשור לשירים שלה
אז מזל טוב מכל הלב ובהצלחה בהמשך דרכך
ממני

skito

New member
בהצלחה להדר רק תזכור שיום זה

הוא יום מיוחד כן יום ההולדת של עודד קטש שלנו - אז בהצלחה ואל תשכח להתקשר לשתף

actress

New member
../images/Emo24.gifיווווווו אירוע חשובבבב!!!!!!

10.10 תאריך מגניב אחיייייי שיהיה לך גיוס קל ונעים אתה יודע לאן? תמיד תזכור שאם קשה לך, או אתה רוצה לבקר אנחנו כאן הבית לא נעלם נשאר איתן ותמידי נשיקות נשיקות נשיקות בהצדעה ממני מיכל

actress

New member
הייתי בראשון ושמעתי מרחוק את ההופעה

ליתר דיוק הלכתי למשחקיה של הילדים ממש ליד שיש שם טרמפולינות אומגה וכו'.. ובד"כ המקום ידוע כמקום מפוצץ באדם ברגע שסי היתה שם כולם יצאו משם והיה יותר מקום
ובגלל שאני כבר מכירה את השירים מההופעות אבל לא את המופע המיוחד "עוף גוזל ועד בכלל" בין טרמפולינה לטרמפולינה ולאומגה ולכל המשחקים כי אני ידועה בתור אחת שאוהבת את כל הדברים האלה שמעתי בהנאה את השירים שלה וזה היה ממש חמוד
אז לכל מי שיש ילדים קחו אותם למופע הבא שזה בקניון קרית אונו ובקניון רחובות היא מבצעת שירים כמו "אדון שוקו", "הופה הי", "אלף כבאים" ועוד..

samc

New member
יום הולדת של ה BOSS

Springsteen יהיה בן 55 כמוני. לפני כמה שנים סי שמה לי שיר של ה-בוס ב103 FM מי זוכר? Hungry Heart אפילו הקלטתי אלוהים יודע איפה ההקלטה... I was not Born in the USA

actress

New member
מזל טוב לאליזט רטר וחן קלר ../images/Emo65.gif

קודם אני אתחיל באליזט.
אליזט יקרה מאחלת לך המון המון המון מזל טוב
בהצלחה בקריירה וגם לרגל השקת הדיסק החדש "לווארי קפה" את מדהימה , מיוחדת, ואחלה בנאדם.
וחן יקרה, מזל טוב גם לך מכיוון שאין לי תמונה שלך קבלי טונות של חיבוקים וטונות של פרחים ובלונים
ושיהיה לך המון המון המון מזל טוב וכמו שכתוב אצלך בהורוסקופ מזל טוב, "השמש נכנסת היום למזל שלכם, ומסמנת תחילתה של שנה חדשה עבורכם, ויש רבים האומרים שנה מצוינת, אולי אחת הטובות שהייתה לכם, אם תתנהגו יפה, ותתנו לדברים לזרום בקצב " אז מאחלת שיתגשמו כל משאלותייך ומזל טוב

Elisete Retter

New member
לכל הצוות של היימן הפקות

שלום לכולם, רציתי להודות לכם על הברכות ליום ההולדת שלי בפורום המוזיקה הברזילאית. סי - את מספר 1 בשבילי. דוגמא של מקצועיות והשראה. נשיקות לכולכם - מיכל, גלי וסי אליזט

skito

New member
רגע המסיבה הסתיימה?

היום יום הולדת מזל טוב לכל החוגגים והמון הצלחה

Elisete Retter

New member
הופעות

שלום לכם יש לי עוד כמה הופעות לפני ה-6 בנובמבר והנה הן: 2-10-04 באולם מאיר ניצן בראשון לציון. אני מופיעה יחד עם חמישית אורי ברכה במופע של ג'אז ברזילאי החל מהשעה 21:00. 3-10-04 באודיטוריום חיפה במסגרת פסטיבל הסרטים עם חמישית אורי ברכה. החל משעה 20:00. אשמח אם תכואו אליזט

actress

New member
../images/Emo24.gifאליזטוש המון תודה!../images/Emo45.gif

יכול להיות נחמד יההה את מופיעה בפסטיבל הסרטים יפה יפה!!!

ט י נ ה

New member
המון בהצלחה נשתדל להגיע

בין לבין ההופעות שלנו ושוב המון בהצלחה את נהדרת סיסקה

למעלה