אממי תודה קיבלתי את הברכה מאד יפה
ס סבאאורי New member 18/12/03 #3 ערב טוב וקר לכולם ולשי ולמישו ברוכים הבאים וחג שמח שי הביא אתר מעניין והדלקתי את הנרות מניח שכל הנרות דולקות ומחממות... ברכות
ערב טוב וקר לכולם ולשי ולמישו ברוכים הבאים וחג שמח שי הביא אתר מעניין והדלקתי את הנרות מניח שכל הנרות דולקות ומחממות... ברכות
נ נֵנָה New member 18/12/03 #10 וכי מה לא אעשה בשבילכם ../images/Emo24.gif אחפש ואלך באש ובמים... רק אם לא יהיה חם מדי ולא יהיה גשם ... עד חצי המלכות, נו טוב, 45% הולך? אל תשימו לב, אני בהשפעת סמים סת.....ם זה רק וַיוקס
וכי מה לא אעשה בשבילכם ../images/Emo24.gif אחפש ואלך באש ובמים... רק אם לא יהיה חם מדי ולא יהיה גשם ... עד חצי המלכות, נו טוב, 45% הולך? אל תשימו לב, אני בהשפעת סמים סת.....ם זה רק וַיוקס
ש שרה16 New member 19/12/03 #17 בוקר טוב לחולים ולחולים שבדרך../images/Emo8.gif סתתתתתתתתתתתתתתם! אני חולה,אז בשבילי כל העולם חולה... ננה,זה מזכיר את מסטיק בזוקה.כשהגיבור אומר לאהובתו:אלך אחריך באש ובמים,אחצה עמקים והרים,אלחם עם אוייבים! .....אבל אני לא יכול לבוא היום,כי יורד גשם בחוץ.. בוקר טוב ישראל
בוקר טוב לחולים ולחולים שבדרך../images/Emo8.gif סתתתתתתתתתתתתתתם! אני חולה,אז בשבילי כל העולם חולה... ננה,זה מזכיר את מסטיק בזוקה.כשהגיבור אומר לאהובתו:אלך אחריך באש ובמים,אחצה עמקים והרים,אלחם עם אוייבים! .....אבל אני לא יכול לבוא היום,כי יורד גשם בחוץ.. בוקר טוב ישראל
מ מנורה New member 18/12/03 #9 ||חג חנוכה שמח../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif| ליעלי על ההסבר המפורט ועל כל החנוכיות היפות שיהיה הרבה אור ושמחה בלב
||חג חנוכה שמח../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif| ליעלי על ההסבר המפורט ועל כל החנוכיות היפות שיהיה הרבה אור ושמחה בלב
O ora11 New member 19/12/03 #15 |חג חנוכה שמח../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif יש לי יש לי שולחת לכם לחנוכה חג שמח ושבת שלום.
ס סבאאורי New member 19/12/03 #16 אורה הבאת את ה ה השירים לחנוכה רק חבל שאי אפשר להוריד אותם (הורדתי 3-4 בלבד) ברכות חג שמח ולילה טוב לכולם
אורה הבאת את ה ה השירים לחנוכה רק חבל שאי אפשר להוריד אותם (הורדתי 3-4 בלבד) ברכות חג שמח ולילה טוב לכולם