Silviya Bamper
New member
../images/Emo65.gifאני אהיה דודה!!!!../images/Emo6.gif
טוב לא בדיוק דודה אלא דודה חורגת לא בדיוק דודה חורגת אלא בנאדם שמדי פעם התינוק המסכן ישמע את שמו(את שמי כאילו...) זה ארוך ולא מי יודע מה קשור אליי, אז אתם מוזמנים לוותר. ובכן, הסיפור-הלא מעניין במיוחד-הולך כך: לחברה של אבא יש בת בת 22 בערך שמהרגע שהיא נולדה היא הציבה לעצמה מטרה בחיים ´לאמלל את חיי אמא שלה´. כן. כל דבר שהיא שואפת כל דבר שהיא רוצה צריך באיזשהו אופן לעצבן ולמרר את אמא שלה.
לשאלה למה היא רוצה את זה... יש מליון ואחת סיבות (וגם איפשהו זה מגיע לה, לחברה של אבא...). זה מתחיל מבריחות כשהיא הייתה יותר קטנה מהבית (גיל 12-17) מסגריות, סמים, צועקת על אמא שלה, מנסה לחנך אותה (הבת את האמא), יו קנו דה יוז´ואל. אני לא מכירה אותה במיוחד במשך 10 שנים יצא לי להחליף איתה משפט או שניים. אחותי. היא לא עשתה צבא כמובן, אלא שכרה לה דירה מחשבון סבא וסבתא שלה וקנתה לה גם אופנוע (במסגרת המטרה שהיציבה). כנראה החמודה הרגישה איזו ריקנות בחייה והיא חיפשה משהו למלא את החלל הריק, חיפשה מפנה כלשהו. היא חזרה בתשובה. (לרקורד, מי שהכיר אותה ידע שהיא הבנאדם האחרון שיחזור בתשובה ומי שהכיר את אמא שלה יודע שהיא שונאת, בלשון המעטה, את הדתיים) כבר בערך שנה היא חוזרת בתשובה... היא לא עובדת כרגע (ובכל רגע). ומה נודע לי היום?! הגברת החסודה בחודש שלישי בהריון! מי האבא? טוב, את זה היא יודעת, אבל האבא לא רוצה להיות כ"כ בעל ובטח שלא אבא. אני לא מלגלגת ולא מזלזלת כי יכול להיות שזה משתמע... אני פשוט הייתי די בשוק (הלם המומה) כששמעתי את זה היום ואני מחפשת דרך להבהיר את המצב. אני לא יודעת אם לרחם עלייה, כי יכול להיות שהיא באמת רצתה את זה אבל אני בהחלט מרחמת על חברה של אבא (אמא שלה למי שעוד לא הבין). ואני בנוסף מרחמת על אבא בגלל שהיא תוציא את העצבים עליו, כרגיל. סתם רציתי לחלוק את זה איתכם. אני אהיה דודה! (כן, בטח מעניין אם אני אראה אי פעם את התינוק הזה) אוהבת אתכם! לימור, הדודה
טוב לא בדיוק דודה אלא דודה חורגת לא בדיוק דודה חורגת אלא בנאדם שמדי פעם התינוק המסכן ישמע את שמו(את שמי כאילו...) זה ארוך ולא מי יודע מה קשור אליי, אז אתם מוזמנים לוותר. ובכן, הסיפור-הלא מעניין במיוחד-הולך כך: לחברה של אבא יש בת בת 22 בערך שמהרגע שהיא נולדה היא הציבה לעצמה מטרה בחיים ´לאמלל את חיי אמא שלה´. כן. כל דבר שהיא שואפת כל דבר שהיא רוצה צריך באיזשהו אופן לעצבן ולמרר את אמא שלה.
![](https://timg.co.il/f/Emo123.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo39.gif)