בלון|בהצלחה לכורים מצ'ילה

../images/Emo65.gifבלון|בהצלחה לכורים מצ'ילה../images/Emo50.gif../images/Emo101.gif

החברה נמצאים בעומק 620 מטר 68 יום זה פשוט לא יאומן יקח בין 15-20 דקות בשביל להעלות אותם למעלה בעזרת הקפסולהבשם פניקס פניקס עוף החול חי במדבר במשך 500 או 1461 שנים, לפני שכילה עצמו באש וקם מחדש לתחייה מן האפר. המון הצלחה ועל זה נאמר "ישתבח שמו" להיות בעומק 620 מטר מתחת לאדמה ולחיות אני אקדיש להם שיר בשיעור הספינינג הבא שלי!

התעוררתי כמה פעמים בלילה

בשביל לראות מה קורה עם החילוץ להיות בכזה עומק למוח קשה לעכל דרכי האל נסתרות אם הם יצאו חיים מעומק כזה בבטן האדמה אחרי 68 ימים הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אפשרי פשוט מדהים אך הם הצליחו לאחד את העם ולאחד את הקרעים כנראה שאלוהים אוהב את הצ'ילאנים מאוד

Tami661

New member
עם כל הכבוד (ויש כבוד)... הם לכודים רק 68 יום

גלעד שליט לכוד כבר מעל 1700 ימים ובתנאים עוד יותר מחפירים... נראה את העולם מתגייס כדי לחלץ אותו בעודו בחיים... בקיצור, מצטערת שאני הורסת שמחות... אבל... כל זמן שהוא קבור במרתפי החמאס, לא נסחפת בהתלהבות ההמונית.

בשיעור ספינינג אני שומר לו מקום פנוי, שיחזור

הוא ישב לידי ויתן בראש כולי תקווה שבקרוב יחזור אלינו ושיהיה סוף סוף איחוד בעם ישראל

שנאה ופנאטיות היא תמיד הרת אסון לכלל האנושות

שמחתי בשמחת הלכודים העניים ,שהלכו בסך הכל לעבודה, והיו עלולים להבלע בבטן האדמה לבלי שוב. הלואי שהנס הזה יקרה, וגם גלעד שליט יחזור אלינו בריא ושלם. אמן אמן אמן. מבטיחה לבוא לאימון שלך נסיך פרסי יחד עם גלעד שליט....

למעלה