|בלון יומולדת 19 לגד <:

JeeChan

New member
../images/Emo65.gif|בלון יומולדת 19 לגד <:

אומנם לא יוצא לו להיות נוכח בפורום באופן פעיל בגלל הצבא המעפן :/ אבל עדיין הוא חבר של הפורום <: גד <: ואו אנחנו כבר מכירים כבר מעל לשנה וחצי O: אומנם לא יוצא לנו לדבר הרבה בגלל צבא וכאלה, אבל שמח להיות חבר טוב שלך <: וכשתצא מצבא נטוס כולנו ליפן D: שיהיה לך יומולדת נפלאה ושמחה 3: ומחר אני אפגש איתך ואנסה לקנות לך מתנה שתמצא חן בעינייך <: המון המון שמחה, מזל ואושר :]
ממני אור <: [שגרוע בברכות Oם].

Goggle Girl

New member
גד-קון!!!!!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif

היחיד שאני מאשרת לו להיות עם הדונו שלי
שמור על עצמך וגם עליה, וכמובן על כולנו כי אתה בצבא וזה, תורם למדינה, יו נואו. תעשה לה צ'יבים קטנים וחמודים שאני אקריא להם סיפורים לפני השינה X3 (דודה עדי: ואז איצ'יגו אמר לאוריהימה - "גם אני אוהב אותך". ילדים: *עיניים גדולות ומלאות הערצה*) ותזכור שחתולים הם לא אוכל! XO או משהו XD וחכו חכו >; גם אני אשתחרר יום אחד ואטוס ליפן... יום אחד... >;

shui chan

New member
הוי! אומי"-גד!11

מזל טוב ליום הולדתך יקירי :) מאחלת לך עוד הרבה שנים של אושר ^__^ ותמשיך להיות מגניב כמו שאתה!~ ועד 1200!

Vivi Sparrow

New member
יום הולדת שמח, גד!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

היה מפתיע לראות אותך במפגש אתמול, לא ראיתי אותך לפחות חצי שנה! *נזכרת במפגש ההוא עם המר גמיש הירוק שקיבלתי [ובסוף הוא גמר בתור גוש קמח על המדף בחדר שלי '-']* אז זה באמת היה נחמד לשחק ג'אנגל ספיד [למרות שבהתחלה זה נראה לי קצת מסובך אבל יותר מאוחר זה התחיל להתבהר], ועכשיו עלה לי רעיון של לעשות טורניר ג'אנגל ספיד של הפורום! מה אתה אומר? ם: שיהיה לך יום הולדת אחלה בחלה ושנה טובה!
^__^

Ikari Shinji

New member
AK-47 FOR EVERYONE!

YAAAAAAAYYYYYYYY!!!!! שמחתי להכירך, ואילו לפרק זמן קצר. הרבה מזל טוב ושיהיה לך יומולדת שמח במיוחד ^_^ יש הרבה ברכות ליומולדת, וכולם טחונות כ"כ דק כמו התנאים שבהם אני משרת
אז מעבר לברכת יומולדת שמח, המסורתית, אני לא יכול להגיד דבר מקורי אחד לגבי זה, גומן "^^ מי ייתן ויהיה לך רק טוב בחיים ובכל שאליו תפנה את נפשך ומעודך. עד מאה כמו עשרים ושתשאר בחור טוב ונחמד כמו שיצא לי להכיר P: tanjoubi Omedetougozaimasu!

keep smiling

New member
~דיליי~

דיברנו בטלפון והכל, וגם כתבתי לך הודעה בפאנגרלז, אבל... גדדד~~ אני חולה לך על התחת, ואם לא היית תפוס הייתי מבצעת בך את זממי, ובלה-בלה-בלה וכדאי שאני אברח לפני שאתי תתיישב עליי, ואני אסיים בבית חולים עם התמוטטות עצבים קשה והעדר ראש. ._. כן. אוהבתותך!

../images/Emo15.gif ../images/Emo65.gif לגד!

בן כמה אתה לעזאזל? ולמה כולם גדולים ממני? לאמשנה. ^^ עד 100 כעשרים שנה, שתמשיך להיות בחור חמוד ומוזר במקצת שהצבא לא ירמוס אותך (תן לשיניגאמים זועמים לעשות את זה. אם כבר להירמס- אז בסטייל, לא?) ושיהיו לך חיים נפלאים ממני, ניצן, {שעוד יותר גרועה מאוד בברכות} או, ושמעט שכחתי להוסיך לך כת כפית היחזקאל מברכת אותך! אול הל כפית יחזקאל! =]

CibiHeart92

New member
אבבבבבאאאאאאאאאאא ^0^

טיהו!!! הפאנבוי הראשון שהכרתי! (אה, היו ימים @@;;; ) מזל טוב אבא!! שיהיה כיף בקורס קצינים! הלוואי ונלך באותו זמן X3 ככה אני לא ארגיש רע שלי יש שרוך חום (כבוד!) ולך ולאמא יש ירוק.. (עודיותרכבוד!) לא נורא!! תשחק אותה! ותבוא מתישהו לאכול גלידה! ^O^

למעלה