בליץ' פרק 100!!!

Guid

New member
מזל טוב!

עכשיו רק צריך שיסתיימו הפילרים....

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo58.gifמזל טוב לנו!D:

חיחיחוחו אתם יודעים, חשבתי על זה שאיך שהוא הרג את סוי וכאלה, מה הבנות כאן יגיבו הרי לא יהיה יותר סוי+יורואיצ'י או משהו כזה ס.ס; לאמשנה חח פרק נחמד, חכם כזה @_@ ויאי! קרב מפלצות פרק הבא!D: ס\ [שיניגאמיס קאפ היה עלוב -.-]

Goggle Girl

New member
@_@ איזה פרק טוב! ../images/Emo58.gif

איזה מגניב זה סוי פונג נלחמת! סוי פונג
מאבאשי\סוי פונג אהבה, כי היא מנסה להרוג רק את אלה שהיא אוהבת 3> היה חמוד השוט יורוסוי בפרק הזה 3> מאז שהפסקתי לקחת דברים בצורה רומנטית (חוץ ממה שאני אוהבת משום מה XD כולנו ככה, אל תכחישו) המון דברים ניראים בעיני חמודים (כמובן עזר גם שהפרק התמקד בה וחיסל לחלוטין את ה"אוי תיראו אני ה"האי!" של יורואיצ'י-סאמה!). היא דואגת לפלוגה שלה, וזה מה זה יפה לפי דעתי @_@ כי למרות הבגידה היא למדה את האהבה לפקודים שלה מיורואיצ'י וראתה מה זה מפקד שאכפת לו מאלה שמתחתיו. לכל הפחות היא מתנהגת כלפיהם בכבוד הראוי להם והם מכבדים את זה. סוי פונג =
. תודה לכם פילרים שהזכרתם לי את זה. איצ'יגו שולט! הוא חובט באנשים בצד הלא חד של החרב! והחרב שלו היא זאנגטסו! תחשבו על המאמץ העילאי! ורנג'י משתמש בקידו! שליטע!
קלוד: אז אתה יכול להילחם גם עם קידו... רנג'י: כמובן, זה עד כדי כך נדיר? ... רגע, אתה צחקת עלי עכשיו, נכון? >< קלוד: ... לא לא *שורק בתמימות* רנג'י: אני סגן קפטן, אתה יודע! עובדה שכל כך הרבה אנשים נוטים לשכוח. תודה לכם פילרים שהראתם לנו שרנג'י לא סתם אימפוטנט אלא אכן ראוי לדרגה שלו אחרי שהרבה זמן הוא ניצח רק את אישידה. צ'אדו מקפץ לו כמו על פוגו. וטף. מאיורי ילחם! ... אני לא אתפלא אם הוא יפסיד. זה מאיורי >_> אונוהאנה! 3> סתם שוטים רנדומליים שלה 3> והשיניגאמיס קאפ! XDDDD קנפאצ'י תהיה לי בריא! יאצ'ירו: קנ-צ'אן, אתה לא צריך לרדוף אחריהם? קנפאצ'י: לא, חוץ מזה זה שאני באמת רוצה לחתוך (כי אני לא מסכימה עם התרגום של דאטבאיו שהוא רוצה _להרוג_ אותו) זה איצ'יגו! איצ'יגו: ...I sense a disturbance in the force @_@ אכן פרק ראוי לפרק 100 D:

JeeChan

New member
../images/Emo45.gif להכול ^_^

כי אין לי כוח לכתוב תגובה משלי XD

טאפנוש

New member
מזל טוב לכולם^.^

לי יש עוד דרך מאווווווווד ארכה, אבל מילאP= תהנו^^ סוגי צ'אן~

למעלה