ברכות אז הרגע "שמעתי"... ובאתי לברך את כולם למעבר ל החדש. מקווה שכולם בסדר.. ושיהיה לכם יום נפלא
R RomiVais New member 6/6/02 #1 ../images/Emo65.gif ברכות ../images/Emo65.gif אז הרגע "שמעתי"... ובאתי לברך את כולם למעבר ל החדש. מקווה שכולם בסדר.. ושיהיה לכם יום נפלא
../images/Emo65.gif ברכות ../images/Emo65.gif אז הרגע "שמעתי"... ובאתי לברך את כולם למעבר ל החדש. מקווה שכולם בסדר.. ושיהיה לכם יום נפלא
ה הענק החמודון New member 6/6/02 #4 היי רומי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif טוב לראות אותך שוב כאן בעולם הוירטואלי. באמת שאני מתגעגע אליך. נהיה בקשר טלפוני במשך היום. ענקון
היי רומי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif טוב לראות אותך שוב כאן בעולם הוירטואלי. באמת שאני מתגעגע אליך. נהיה בקשר טלפוני במשך היום. ענקון
R RomiVais New member 6/6/02 #5 חמודון יקר.. ../images/Emo24.gif אני תמיד נמצאת........ גם מרחוק... אבל אתם תמיד תמיד בליבי! לצערי זה לא תמיד נראה הדדי עם כזה מרחק גיאוגרפי...... אבל יהיה טוב.. ד"ש ונשיקות לכולם אוהבת
חמודון יקר.. ../images/Emo24.gif אני תמיד נמצאת........ גם מרחוק... אבל אתם תמיד תמיד בליבי! לצערי זה לא תמיד נראה הדדי עם כזה מרחק גיאוגרפי...... אבל יהיה טוב.. ד"ש ונשיקות לכולם אוהבת