גבירותיי ורבותיי

Nir of GondoliN

New member
../images/Emo65.gif גבירותיי ורבותיי ../images/Emo65.gif

היום לפני 30 שנים בדיוק יצא לאור התקליט הכי נמכר ומפורסם של הפינק פלויד! Dark Side of The Moon!
התקליט שכנראה היה השיא מבחינת הלהקה ויצא בתקופה של שיתוף הפעולה המקסימלי נשאר 724 שבועות ברשימת המאתיים דיסקים הנמכרים ביותר בארצות הברית. הדיסק הוא שיא היצירה הפרוגרסיבית והדבר הכי מדהים בו כנראה הוא הפשטות שלו. כתגובה להודעה זו השאירו ברכות, איחולים לאיחוד ושאר ירקות. ושיהיה במזל טוב!

d a r k s i d e

New member
Dark Side Of The Moon

מה עוד אפשר להגיד על הדיסק המשובח הזה?? לא פלא שהוא צעד במצעד 724 שבועות רצופים ונכנס לספר השיאים של גינס.אני חושב שזהו אחלה דיסק לסקס במיוחד השיר the great gig in the sky. תודה רבה לכל אלה שעזרו בבניה של הדיסק המשובח הזה מי יתן וימשיכו לשמוע את הדיסק הזה דורות אחרי דורות.

meandmeandme

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif ../images/Emo9.gif

30 שנה, הייתם מאמינים? זה נראה כאילו זה היה אתמול... (יאיר משחק אותה מבוגר) סתם לא.. אבל באמת, הזמן בקושי נגע ביצירה הזאת, היא נשארה אהובה ואוהדה ולא השתנה בה דבר. מדהים לראות איך יש דברים שפשוט תמיד ישאר מהם זכר, ואני די בטוח שהאלבום הזה השאיר חוטמת ניצחתית על מה שאנחנו מכנים "מוסיקה". כל הכבוד לפינק פלויד! כל הכבוד לדארק סייד! כל הכבוד לכל המשתתפיפים ביצירתו! (דיק פרי מלך!!) (וגם הזמרת בגרייט גיג) וכל הכבוד לכם שזכרתם!
. יום טוב

נימרודל

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב.

אני חושבת שהאלבום המדהים הזה לא היה רק מעולה ממהתחלה שלו אלה אנשים מבינים אותו יותר ומעריכים אותו יותר ואוהבים אותו יותר עם השנים. כמו יין
. אני מאד נהנית מהדיסק ואני מקווה שעוד הרבה אנשים יפתחו לסוג כזה של מוסיקה נפלאה. 30 שנה, מי היה מאמין...

החלטתי לבדוק מה קורה עם הפורום

אנשים.. דארק סייד יצא ב 24 למרץ 1973..... יש עוד שבוע בדיוק...

Nir of GondoliN

New member
אבל אבל אמרו ברדיו! ../images/Emo12.gif

וגם ראיתי באתר
טוב תמחקו את ההודעה

בטח גלגל"צ

אל תקשיב לתחנה שבטוחים ש another brick in the wall הוא השיר הכי טוב של פינק פלויד..

meandmeandme

New member
אמממממ... ../images/Emo4.gif

אני חושב שיש שתי תעריכי שיווק אחד ב3 למרץ ואחד ב24 במילא לא בדיוק קלענו
מה זה משנה? יש לנו עכשיו הזדמנות לחגוג פעמיים

שבוע יותר, שבוע פחות

מה זה לעומת 30 שנה?
אז
ומה עד אפשר לאחל? עוד אלבומים מוצלחים כמו זה?

למעלה