גמדמדים ליום שני
א אחשורוש הגמד New member 23/5/05 #2 אצא לי אל הדואר לשלוח חבילית בדואר תור של דואר הן זוהי חבילית קוקו קוקו קוקו הן זוהי חבילית קוקו קוקו קוקו הן זוהי חבילית
אצא לי אל הדואר לשלוח חבילית בדואר תור של דואר הן זוהי חבילית קוקו קוקו קוקו הן זוהי חבילית קוקו קוקו קוקו הן זוהי חבילית
ג גמדה של Keren 26 New member 23/5/05 #4 בוקר טוב!../images/Emo47.gif והמשך יום מדהים! עם שירה בלב עם חיוך על השפתיים , עם שמש בשמיים ! שלך גמדה
בוקר טוב!../images/Emo47.gif והמשך יום מדהים! עם שירה בלב עם חיוך על השפתיים , עם שמש בשמיים ! שלך גמדה
ע ענקיתי מאיה 28 New member 23/5/05 #8 מאיהל'ה מה שלומכם היום? מכירה את המשחק חבילה הגיעה? רוצה לשחק במשהו כזה עד שהיא תגיע? בואי נראה אם תליחי לגלות מה יש בפנים. את תשאלי שאלות ואני אתן רמזים.
מאיהל'ה מה שלומכם היום? מכירה את המשחק חבילה הגיעה? רוצה לשחק במשהו כזה עד שהיא תגיע? בואי נראה אם תליחי לגלות מה יש בפנים. את תשאלי שאלות ואני אתן רמזים.
ע ענקיתי מאיה 28 New member 23/5/05 #12 אמרתי שנושא המתנה זה בהצלחה אמרת שאת אוהבת לשמוע את עיברי לידר, אמרת שיש לך נסיך בבית. (הרמזים ענקיים, למרות שלא התכוונתי).
אמרתי שנושא המתנה זה בהצלחה אמרת שאת אוהבת לשמוע את עיברי לידר, אמרת שיש לך נסיך בבית. (הרמזים ענקיים, למרות שלא התכוונתי).