דברים טובים באים בזוגות

section51 co il

New member
../images/Emo65.gifדברים טובים באים בזוגות../images/Emo65.gif

אני שמח להציג את האתר הרשמי של קהילת section51 ,האתר עדיין לא גמור בחודש הקרוב יעלו בו שינוים עד שירוץ חלק, טעינה ראשונה בין הדפים באתר תקח 20 + שניות ... www.section51.co.il בברכה,שלומי.

GeneratioNa

New member
ממש יפה..

יש הרבה דברים שצריך לשפר |מצטער| אבל בגדול העיצוב יפה וזה, ממש נחמד!

section51 co il

New member
תבדוק שוב רשום loading../images/Emo4.gif

וטעינה ראשונה לוקח לה 20 שניות + רשמתי בהודעה מעליך

KillerA

New member
אתר יפה מאוד !

רק הטעינה הזאת הורגת אותי
ושלומי עוד חודש אתה תוסיף מקום ל SoF3
?

razaR2

New member
אני חושב שאני ושלומי באותה דעה פה

בעתיד השאיפה היא שהאתר ישמש אתר גיימינג שלא יבייש את אתר גיימר (ככה אני אישית מקווה) ויפנה לכל משחק שקיימת בו קהילה שרוצה מקום מסודר כמו אתר. קאונטר סטרייק זה המשחק הכי מפותח בארץ מבחינת מספר שחקנים ואיכות האתרים והקהילות, מה גם שהמשחק הזה חרוש מהתחת ובגלל זה כל כך קל לכל אחד לבנות קהילה מ 0, אני מאוד מקווה שנצליח להתרחב לעוד משחקים בייחוד משחקים כמו SOF שבהם הקהילה דלה יחסית ולא מפותחת, מהסיבה שישנם גופים בודדים בארץ שעושים זאת וחבל.

section51 co il

New member
תשובה../images/Emo41.gif

בעתיד המטרה שלנו לפנות ולתת בית חם לכמה שיותר סוגי משחקים וקהילות שלהם, על מנת שנוכל לעשות זאת צריך להתמקד כרגע כרגע נבחר הקונטר למקור התמקדות עליו אנחנו נבסס את המערכת ואחרי שתהיה מערכת שרצה ברמה גבוה נוכל להפנות אותה לעוד כוונים נוספים...

KillerA

New member
סבבה

אבל SOF3 יוצא רק עוד 5 שבועות אז יש מספיק זמן עד אז
ובנוסף עד שיפרצו את הSP ואז את הMP ייקח חצי שנה
אני רק מודיע לכם שתשאירו מקום לSOF

razaR2

New member
מזל טוב, כמה דברים (אי אפשר בלי חחח)

דבר ראשון, מבחינה אסטטית, למה התוכן של האתר לא באמצע אלא בצד שמאל, או שזה ישתנה בעתיד? דבר שני, בגלל שזה פלאש, קריאת האתר עם פיירפוקס עלולה לעשות הרבה בעיות והבעיה הכי בסיסית היא שאי אפשר לפתוח דפים בטאבים חדשים, תבדוק בבקשה אם יש אפשרות לסדר את זה. אממ בכתובת הזאת: http://section51.co.il/LOW.html אני חושב שבמילה LOW הכתוונת לחוק, אם כן אז באנגלית כותבים את זה LAW, המילה LOW זה נמוך ואני לא מבין מה הקשר, אם צדקתי תתקן ואם לא אז סליחה :) חוץ מזה האתר נראה ממש מצוין, עיצוב יפה מאוד, תודה רבה לך שלומי.

section51 co il

New member
תשובות../images/Emo41.gif {אי אפשר בלי../images/Emo3.gif}

בנוגע לפייר פוקס , אני רק יכול לקוות שזה לא יעשה בעיות כי מה לעשות האתר בעל גרפיקה מאוד מאוד גבוה ודבר כזה ניתן להשיג רק מפלאש. בקשר לLAW או LOW אין ממש משמעות זה רק שהמערכת תזהה בין הדפים והדף בצד שמאל כי יש תוכניות עתידיות לשטח הפנוי. מקווה שענית לך על הכול

למעלה