דיון סופשבוע

../images/Emo65.gifדיון סופשבוע../images/Emo65.gif

כי סופסוף הגיע סופשבוע..
והפעם הדיון יהיה במגוון נושאים
: ליאל מנסה להעביר לנו בשירים שלה משמעויות שונות: לרוב אלו מסרים של שלום, לפעמים גם מסרים של אהבה.. לעומת המסרים הללו,יש את השיר "רואים עלי".
האם אתם מגדירים את השיר הזה:"שיר של גימיקים"?,שלא מכיל שום מסר?,
האם אתם מעריכים זמרת בעיקר בגלל המסרים,או שזה לא משנה לכם..?,
האם קרה לכם שאהבתם שיר מסויים מבלי לחשוב בכלל על "הליריקה [מילים] שלו?",
לפי מה אתם בדר"כ אוהבים שיר?,
לפי מה אתם בדר"כ מעריכים זמרים שונים..?

אני..

אני לא ממש אוהבת שירים בלי מסר.. ואני חושבת שמי שמעביר הכי טוב מסר היא ליאל בגלל שהיא מעבירה הכל עם רגש אמיתי ולא סתם שרה ,אני אוהבת שיר לפי הסגנון הזמר והמילים, ואני לא חושבת שהשיר רואים עליי הוא בלי מסר אולי הוא עם מסר קצת שונה מהאחרים אבל בכל זאת יש בו משמעות בחיים

שיראליאלשיראליאל!../images/Emo23.gif

וכל מילה נוספת מיותרת.
אישית, אני לא חושבת שבזכות המסרים של ליאל למדתי משהו חשוב, תמיד הייתי בעד השלום, אבל זה לא שהיה לי ממש מה לעשות בעניין...
נו,אבל ליאל מושלמת, היא כן מצליחה בדרך שלה.

CatsRule

New member
אני לא מכירה את רואים עליי חחח אבל

לרוב כשאני שומעת שיר, אני רצה להסתכל על המילים שלו, כי אני חושבת שגם הן מאוד מאוד חשובות. כמובן שיש שירים שיוצאים מן הכלל הזה (Bohemian Rhapsody, מוכר למישהו
)

°°NaTaLi°°

New member
שלי

אני אוהבת שירים בעיקר לפי המילים... פעם קרה שלו חשבתי על המילים אבל רק לא חשבתי עליהם אני אהבתי את השיר עצמו. אני מעריכה זמרים מכל מינה סיבות אבל בעיקר לפי השירים שלו,סוג השירים,והקול של אותו הזמר!.

../images/Emo45.gifבעיקר.

זה לא טוב לעשות הכללות.
אני אוהבת את ליאל בגלל הכל..
בגלל המילים,בגלל השירים,בגלל מי שהיא. אבל זמרים אחרים "מועדפים",מכל מני סיבות,ולא רקבגלל המסר..

nitzan111

New member
אני אוהבת שיר בגלל הרבה

דברים. לא רק בגלל המילים. אני מעריכה שירים עם מסרים, רק כאשר המסר הוא אמיתי וכנה ולא עושה תחושה של "זה מה שחשבו שיביא הרבה רייטינג אז זה מה ששרתי" האם אני יודעת אוהבת שירים עם מסר? אני חושבת שכן. לא הייתי אומרת שהשיר רואים עלי הוא " שיר של גימיקים". הוא אמנם לא מעביר מסר פלצני ולא מדבר על עקרונות נעלים, אבל הוא מדבר על אהבה! והוא קליט וקצבי-וצריך גם שירים כאלה. אבל מה שאני באמת לא אוהבת זה שירים עם מילים דביליות "תלך כפרה עלי ותנשק כפות רגלי אתה נראה לי עבדי אז תסתלק מחיי..."(
)

BARSASOS

New member
יאאכססס

או השיר החדש הזה .. "לא , אל תשחק איתי . כי אין מצב שעוד תבלבל אותי.." משהו משהו..לא יודעת ת'המשך..איכססס שיר דוחהההההההה

למעלה