הההיום יומולדת! היום יומולדת לאדוה!

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gifהההיום יומולדת! היום יומולדת לאדוה!../images/Emo77.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ל א ד ו ה ! חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לאדוה! [A d v u s h ]
אדוה, הילדה הכי יפה בגן, יומולדת שמח בובה! אני גרועה בברכות אז תצטרכי לסלוח לי מראש, אני מאחלת לך הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה אושר, הצלחה, ורק טוב בחיים. את פשוט ילדה מקסימה ומתוקה ומיוחדת ומה לא, בין הראשונות שהתחברתי אליהם פה, ואל תדאגי, עוד שנה לעצמאות הא?
ועוד משהו- אל תמהרי לגדול. נצלי כל שניה מחייך, הזמן הוא יקר, אל תבזבזי אותו על באסה וכאלה, וכשיש באסה- אל תתייאשי, אני מאחלת לך שתצליחי להתגבר על הכל. והכי חשוב- תהני.
אוהבת המון!
אדווה.

../images/Emo121.gifמזל טוב יפהפה!../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

למרות שאת נורא רוצה ללכת לישון ושונאת את התשומת לב סביבך.. אין ברירה!:) פעם בשנה את תאלצי לסבול קצת התחנפויות וכו', ואפילו תאלצי לשבת ולקרוא את כל השטויות האלו.. ברכה נורמלית את כבר תקבלי במסר עד אז, יומולדת שמח
Sweet Seventeen!

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif אדוה!! ../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון מזל טוב!!! רק אושר ובריאות וכל מה שתרצי!!! שתהיה השנה הכי כיפית בעולם.. ויש לך רישיון אוטוטו!!! חח אני גרועה בזה אז נדבר כבר... אוהבת!!!
|בלון

מזל טוב מותק../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מאחלת לך כל מה שתוכלי לבקש. אושר
בריאות והמון הצלחה בהכל.
נופר.

2shahar

New member
../images/Emo24.gifאדוההההה

יפה שלי אני מאחלת לך המון שנים של אושר ושמחה ואהבה אנד אול דיס שיט וכללל מה שתרצי
אוהבבבבבבבבבת אותךךךךךך!

ליאןןן

New member
מזל טוב יפייפיה! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif

יפה אחת../images/Emo99.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב וזה
שיהיה אחלה יומולדת,
רק אושר, עושר, חברים ואהבה
פשוט ילדה מהממת.
שני

mcfsv

New member
מדהימה שלי

המון המון מזלטובים. אושר והמון אהבה ותגובות במייספייס.
מילי

dilan angel

New member
מזל טוב ליפה שלי../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שלא יוצא לי לדבר איתה כבר שנים...
מאמי, סרטנית מהממת שלי, את לא מחוברת במסנ' אז קבלי את הברכה שלי פה שיהיה לך המון מזל טוב! גיל 17 זה גיל מפציץ תהני מכל רגע, תנצלי את החיים בתיכון, תאמיני לי , אני עוד חודש מתגייסת ואני מתה לעלות ליב' שוב תנצלי את השנה הזאת , שנה מרגשת במיוחד! תנצלי את החיים! את כזאת מיוחדת, ילדה שאי אפשר לא להתאהב בה, אני באמת מתכוונת לזה חבל לי שלא שמרנו על קשר טוב כמו פעם, אבל את תמיד בליבי, ואני תמיד אוהבת אותך! אל תשכחי שהבטחתי לך הופעה רק אני ואת עם האוטו שלי:] מבטיחה לקיים אפילו שאני אתגייס, בחמשושים אם תהייה הופעה, נדר אנחנו הולכות! אני אוהבת אותך מאחלת לך בריאות, הצלחה בהיסטוריה(!!!), אושר והמון המון המון המוווווווווווווווווווווווון אהבה!! כי מגיע לך
אוהבת מכל הלב, אפילו אם רחוק מהעין שיר

shmuelr

New member
כמובן שאומר לך שאת יפה כי המנהלת פורום החביבה

מתה עלי שאני אומר את זה לבחורות פה... אז את יפה יפה. והרבה אושר הצלחה ומזל. תחגגי טוב עד אור הבוקר , אורגיות אלכוהול וחברים נשמע מגניב.

למעלה