היוםםםם יוםםםם הולדתתתת!

../images/Emo65.gifהיוםםםם יוםםםם הולדתתתת!../images/Emo47.gif

טאם טאם טדאאאאאאםםםם
*תופיםםם*
ללילה המדהימהההההההההההההההההההההההההה
-אני כמובן כותבת בגוף שני...עם קצת עזרה אלוהית היא תכנס לכאן ותראה
...- טוב: לילה, את מדהימה! כל שנה שעוברת אני יותר ויותר שמחה לראות כמה את ממשיכה להיות ענקית ומוכשרת כל הזמן! ושאת ממשיכה להיות הזמרת האהובה עליי, שזה מקום שאף אחת לא תתפוס לך אף פעם
. אז כמובן, שכמו בכל שנה ולאו דווקא ביומולדת - אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, כי זה מה שמגיע לך! כמו כן אני מקווה מאוד מאוד שזה יהיה יום מקסים ומאושר בשבילך
, למרות הזמנים הקשים שאנחנו נמצאים בהם כעת. צריך לספר לנאסראללה - יימח שמו! - שיש לך יומולדת, מי יודע? אולי הוא יתרגש קצת (ממש
). טוב, לטובת כולנו אני לא אפתח את נושא החיזבאללה ונמשיך בברכה
. אז מה אני יכולה עוד לאחל לך
?
שתשארי כמו שאת - מקסימה, מדהימה, יפיפייה (ולא רק מבחוץ), מוכשרת, מלכה וכל מה שאת יודעת וכולנו יודעים שאת!
אל תשתני אף פעם!
שתמשיכי להיות אמא נפלאה לגל(
), ושתמשיכי להאכיל אותו בסטייקים בפומבי
. אני בטוחה שאת הכייייייייי טובה בעולם בתפקיד האמא, ואני ממש מקנאה בך שיש לך כזה דבר מקסים בבית!!! (גם אני רוצה - ואני עדיין לא בת 17 - המצב באמת חמור!
). אז גם המון
שתמשיך להיות לך, אני בטוחה שהוא יהיה בן אדם נפלא כמוך כי את תחנכי אותו להיות ככה
.
שתמשיכי להצליח ולהיות כ"כ מוכשרת!
שתמיד תהיי מאושרת ותגשימי את כל האהבות והחלומות שלך (לפחות את המציאותיים מביניהם
). שתהיי תמיד מוקפת בטוב, וגם אם יקרה משהו רע, שתדעי להתגבר עליו על הצד הטוב ביותר, וששום דבר אף פעם לא ישבור אותך!
הכי חשוב - שתהיי בריאה תמיד, תמיד, תמיד!
ושתשמרי על עצמך בלי נסיעות לצפון וכל מיני דברים כאלה
.
שכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם אפילו יותר טוב ממה שחשבת!
אז שוב:
מ
ז
ל - ט
ו
ב !!!!!!!!!! אני אוהבת אותך המון המון המון , ואף פעם אל תשכחי את זה
.

Unknownway

New member
לילה!!!!

יום הולדת מקסים שיהיה לך
ותשיריייייי הרבה כל הזמן
ותשארי כמו שאת, מדהימה
!!!

היום יום הולדתתתת../images/Emo13.gif^^^^

לילה
-שתקבלי את כל מה שאת מאחלת לעצמך כפול מיליון, ועוד כמה איחולים משלי: שתפגשי הרבה רגעי אושר, שתהיה לך נחת תמיד אם כי זה נחמד להתחרפן מדי פעם
ושתזכי להמון בריאות ואהבה! אוהבים אותך!

מזל טוב ללילה המדהימה../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif!!!!

לילהההה!!!! את זמרת ע-נ-ק-י-ת
!!!! הכי טובה!!!!!
מזל טוב
. שתמשיכי להיות כל כך נהדרת ותגשימי את כללל החלומות שלך

doah

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב :)

Gali 135

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifלילה!!!!../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

מזל טוווווווווווווווווווווווווב! מזל טוווווווווווווווווווווווווב! מזל טוווווווווווווווווווווווווב!
אל תפסיקי לשיר לעולם!
שתמיד תיהיי מאושרת!!!!

trapped

New member
מזל טובבבבבבבב

סיכנתי את חיי (טוב נו בצחוק) ויצאתי מהממ"ד המעפן הזה בשביל לאחל לך המווווווווווווווווווון מזל טוב! תמשיכי להיות פשוט - לילה - ! זה אומר הכללל
! המתנה הכי טובה שאת יכולה לקבל היא שאת לא גרה בצפון,תאמיני לי. מזל טוב מזל טוב מזל טוב!

A t z a

New member
../images/Emo47.gifלילההההה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo80.gif

מ-ז-ל ט-ו-ף ל-י-ל-ה-ה-ה-ה-ה-ה
לילה המהממת,המוכשרת והמקסימה שלנו
אני מאחלת לך את כל הדברים הכי טובים שקיימים בעולם
את מוכשרת ברמות שלא יתוארו,זכית לקול מדהים ומהפנט שלא מאפשר לאף מקשיב להשאר אדיש אליך
כל צליל ושיר בביצועך הופכים באופן אוטומטי לקסם מוזיקלי,שגורם לאוזן ולמוח להתמכר באופן מוחלט לקול הזה
(מאיפה התיאורים האלה,גאד,תראי מה את מוציאה ממני!! וזה הכל נכון!!!)... את יפהפייה בצורה לא אנושית
,קרה משהו וכשאלוהים יצר אותך נשפך לו יותר מדי מהמבחנה של ה"יופי",ואת קיבלת יופי שמספיק ל1000 אנשים
...אח,החיים לא פיירים
...לא סתם,הכל מגיע לך
...את מדהימה
בדרך כלל מצפים שלאחת כמוך,שהיא גם יפה וגם מוכשרת,יהיה חיסרון כלשהו
מצפים שזה יבוא לידי ביטוי באופי.ומה לעשות,גם פה את מביאה את הטוב ביותר
תמשיכי להיות הכי מתוקה ומקסימה שקיימת...את פשוט מקסימה,חמודה ומותק...
אושר
-שתמיד תחייכי ותהיי מאושרת,את,גל המקסים והבן זוג...
תמיד תדעי להסתכל על הצד החיובי...
בריאות
-שתמיייייד תהיו בריאים,בלי צננת,שעלת,שפעת,חזרת,אדמת,כתמת ופטרת
איכס הגעלתי ממש.
הצלחה
-תמשיכי להדהים בכישרון גם בדיסקים הבאים,שמי ייתן יזיזו את עצמם ויצאו כבר לעולם,כי כולם כבר מחכים
...
אהבה
-שתמשיכי להיות נאהבת כלכך,גם על ידי המשפחה שלך וגם על ידינו(תהיי בטוחה שנמשיך לאהוב אותך תמיד)...
ילדים
-בבקשה,תמשיכי להביא עוד גלים קטנים לעולם
הוא פשוט בובון מושלם(חרוז!)...
ולסיום...
HAPPY BIRTHDAYYYYYYYY
אוהבת בלי סוף
דנה

למעלה