היום אנחנו חוגגים שבוע

איה@

New member
../images/Emo65.gifהיום אנחנו חוגגים שבוע../images/Emo65.gif

להולדת הפורום
עכשיו - אחרי שהמולת הברכות חלפה לה, ואנחנו מתחילים לגבש לעצמנו את אופי הפורום, וכבר מתחילים להכיר יותר אחד את השני זהו בדיוק הזמן לקבל מכם משוב הצעות והערות. מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? איזה סוג של מאמרים? קישורים? נושאים של דיונים שהיו מענינים אותכם? יש לנו אפשרות לערוך סקר - תעלו הצעות לנושאים? הצעות לתחרויות יש לנו צאט
תרצו להפגש בו? יש אפשרות לארח אורח מבחוץ לשיחות ושאלות - תרצו להמליץ על מישהו? כל הצעה והמלצה תתקבל בברכה! הפורום הזה הוא שלכם, יש כאן הרבה אופציות ואפשרויות שנוכל לנצל ואני יותר משמחה להיות כאן למענכם. אז חוץ מבלונים
ושירשורי ברכות, אנא, הוסיפו את דעתכם גם. כי דעתכם חשובה! שלכם בנאמנות
איה.

naatz

New member
../images/Emo65.gif

שרשורי בלונים? נשמע לי מוכר...
naatz

קאתי

New member
תיבת ההצעות והרעיונות.......

אז ככה אחרי המסיבות בתור מי שאין לה בלוג (עדיין) הייתי מציעה א. שיהיה מדריך מסודר לבלוגר מתחיל מין טוטריאל ,שלא יהיה צורך ללקט אינפורמציה מפה ומשם. ב. הייתי רוצה לדוגמא, שכל יום או פעם בשבוע אחד המשתתפים בעל בלוג יהיה מכעין " כוכב היום" יינתן קישור לבלוג שלו ואז יוכל להתנהל דיון ספציפי בין בלוגר וקוראים שלו..ותהיה הכרות עמוקה יותר של הבלוגרים ובכלל זה יהיה מין " גיבושון " לפורום. ג. הייתי רוצה לשמוע , לקרוא מבעלי הבלוגים החדשים האלו לעתיד והוותיקים מה גרם להם מלכתחילה לרצות בלוג/יומן אישי ..אולי זה רעיון לסקר. ובטח יש עוד כמה דברים ששכחתי... אז אם מישהו זוכר,רוצה עוד משהו זה הזמן וזה המקום.

איה@

New member
קאתי תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo142.gif

יופי של הצעות - וביחד ננסה ליישם אותם.
איה.

למעלה