היום ב-
אנשים

../images/Emo65.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo141.gif

האם אתה מאושר? הערב ב-17:00 תשודר ב- BlogTV התוכנית "מה שלומך". תוכנית שהיא גם מצחיקה וגם מעמיקה- ובעיקר, נחמד להעביר איתה את הזמן הוירטואלי . היום נתמקד בנושא: אושר (האם אני מאושר) אתם מוזמנים להשתתף בדיון כבר עכשיו בקישור: http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=16778&msgid=11117311 ולצפות בתוכנית בשעה 17:00 בכתובת: http://blogtv.tapuz.co.il
בשעה 20:30, הבמאי ארז לאופר יוצר הסרט "Laisse-Moi T’aimer", על חייו של מייק ברנט, יתארח בפורום מייק ברנט ויענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1311&msgid=78384764
דליה לוי, B.Ed ,מורה מוסמכת בכירה לחינוך מיוחד, מאבחנת דידקטית ומאסטרנטית לחינוך מיוחד תענה לשאלות הגולשים בנושא אבחון דידקטי, הוראה מתקנת, מוכנות לבית הספר והתמודדות הורית לילדים עם הפרעות קשב וריכוז. הערב בשעה 21:00 בפורום הפרעות קשב ADHD: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=78414101
פרוייקט גאווה 2006 לכבוד חודש הגאווה, פורום בנים בלבד מזמין אתכם לחלוק את סיפורי הגאווה האישיים שלכם ולזכות בפרסים. כולם מוזמנים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=255&msgid=78303918

Love Bem

New member
סורי אין איפה ../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo41.gif

השבוע שעבר:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):
אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

נונס

New member
עונה =]

השבוע שעבר:היה סביר בלי שום הפתעות אפילו אולי קצת משעמם... שיר השבוע: Daniel Poter - Bad Day אלבום השבוע:אין מאכל השבוע:פיצה
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):SO YOU HAVE A BAD DAY צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):אדום אמוטיקון השבוע:מזה אמוטיקון??
משהו שעשה לכם את השבוע:אין משהו שהרס את השבוע:היו כל כך הרבה... השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: ---- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שסבתא שלי תבוא
שיר שפתחתם איתו את השבוע: NOBODY'S HOME האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סבתא שלי ותודה על השאלון

Love Bem

New member
עונה גם../images/Emo201.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע:Билан Дима - Ты, Только Ты אלבום השבוע:האלבום האחרון של מרלין מנסון רק עכשיו קניתי אותו מאכל השבוע:חסה עם צ'ילי=] משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא עולה לי בראש צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):ורוד ושחור אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:לשמוע את Дима Билан משהו שהרס את השבוע:לריב עם חברה השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יטוס סופסוף שיר שפתחתם איתו את השבוע:Dima Bilan - Nochnoi huligan האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:Дима חחח...סתם נדלקתי עליו

Yely

New member
עונה =] תודה איימו'ש ../images/Emo140.gif

השבוע שעבר: חביב =] שיר השבוע: Dima Bilan - Never let you go של הרוסי מהאירוויזיון! גאד איזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךך
אלבום השבוע: BreakAway - Kelly Clarcson מאכל השבוע: סלט
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Funny feeling happened today Somewhere buried in the past Didn’t mean much. that much anyway I know that love will never last בתקווה שאני מפרשת את זה נכון
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כחול אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: בוקסר של מישו מכיתתי
משהו שהרס את השבוע: בלונדה אחת וחברה שלה
השבוע שבפתח: נחמד? משהו שאתם מחכים לו השבוע:
פדיחות......... משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל עוד תפקיד למסיבת סיום
שיר שפתחתם איתו את השבוע: When You're Looking Like That - Westlife האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
תנקס איימיייייייייייייייייייייי

נונס

New member
../images/Emo6.gif

חחחח איילת מעניין של מי התחתוני בוקסר..
חח איזה מצחיק זה שאני יודע למי את מתכוונת

אנייי../images/Emo9.gif תודה בובהה../images/Emo24.gif

השבוע שעבר:אני באמת צריכה לענות על זה?!
חחח וואי אני אפילו לא זוכרת מה עשיתי שבוע שעבר
שיר השבוע:Throwdown - Baby Got Back
גירסת המטאל לשיר למי שלא מכירה... i like big bams and i can not lie
אלבום השבוע: jest my luck ויישאר ככה עד שאני אקבל אותו
מאכל השבוע: חחח הכנפיים בבורגר קינג
יאמייי
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): one two fuck you dont tell me what to do i dont wanna be like you צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ירוק
(לא יודעת למה
) אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: הבגרות באנגלית
משהו שהרס את השבוע:אישתו של המורה שלנו למטמתיקה נפתרה והלכנו לבקר אותו...
השבוע שבפתח: אולי יגיע JML?
משהו שאתם מחכים לו השבוע:ליומולדת של אחותי משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אמצא חבר?
שיר שפתחתם איתו את השבוע: ill be ok האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא נראה לי שיש אחד כזה..

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

ובדרך כלל אין לי עצבים לשאלונים.. השבוע שעבר: שיר השבוע: Lostprophets - Rooftops אלבום השבוע: Hoobastank - Every Man For Himself מאכל השבוע: אמממ.. פוקצ'ה שאכלתי עכשיו הייתה ממש טעימה משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אמוטיקון השבוע: מי? משהו שעשה לכם את השבוע:טעם העיר
היה כל כך כיף אתמול ואפילו יותר כיף מחר
משהו שהרס את השבוע: שההוא ממקדונלדס אמר לי שאם אני רוצה להתקבל אני צריכה להוריד את העגילים שלי השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני הולכת לראות "הלהקה" משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח בבגרות במתמטיקה שיש ביום שני הקרוב שיר שפתחתם איתו את השבוע: היה הרגע SPICE GIRLS - WANNABE בגלגלצ - מה שהם משדרים בטעם העיר. איזה שיר ע-נ-ק-י
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ.. איתן אורבך בטעם העיר

m i c k e y 15

New member
אני, תודה מאמיי

השבוע שעבר: היה סבבה
שיר השבוע: The Vines - Don't Listen To The Radio
אלבום השבוע: אין לי..חח
מאכל השבוע: עוף ואורז חח יאמיייי
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):
אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: חלום מהמם שהיה ליי חח איןן עליוו..
משהו שהרס את השבוע: מתכונת באדריכלות..והמון תיגבורים
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ יום שבת חחח
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממ שתידחה הבגרות במתמטיקה חח..
שיר שפתחתם איתו את השבוע:The Vines - Don't Listen To The Radio
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ מישו מיוחד חח
חח

Simple Girl 182

New member
שלי..../images/Emo12.gif

השבוע שעבר: פסדר.. עוד איכשהו שיר השבוע: Jesse Mccartney - She's No You אלבום השבוע:--- מאכל השבוע: טירס עם חמאה -הדבר הכי טעים בעולם- משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I'll be O.K צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כתום אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: שאני לא יכולה לעשות ספורט במשך שבועיים משהו שהרס את השבוע: שאני לא יוכלה לשחק כדורעף חופים ביום שישי השבוע שבפתח: מקווה שהיה טוב -יש מבחן באנגלית ואני חייבת לחרוש- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופ"ש משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיבטלו את המבחן שלי באנגלית שיר שפתחתם איתו את השבוע: Jesse McCartney-The Best Day Of My Life האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בת הדודה שלי -הכי חמודב בעולם..!!!-

oriaaaa

New member
../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: היה וטוב שהיה שיר השבוע: pump it
אלבום השבוע: אמממ אין מאכל השבוע: מרק תימני
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מטעויות למד והשתפרררררר (בית הבובות!!
) צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אמממ אין לי מושג
אמוטיקון השבוע: ?? משהו שעשה לכם את השבוע: המתכונת במת'!!! תודה לאללל משהו שהרס את השבוע: אממממ ברוך ה' לא קרה משו מיוחד השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישוןןןןן בשבת משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לזכות בלוטו שיר שפתחתם איתו את השבוע: good day!! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אמממ אין לי מושג
תנקס!

LovE BuSTeD

New member
שלי..

השבוע שעבר: שיר השבוע:ballad of paul k אלבום השבוע:wonderlend מאכל השבוע:פרכית עם ממרח משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):חום אמוטיקון השבוע:מה? משהו שעשה לכם את השבוע:הבגדים שקניתי משהו שהרס את השבוע: שחברה שלי לא קיבלה אישור לאצת מהארץ השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיתנו אישור לחברה שלי משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיתנו לה תאישור שיר שפתחתם איתו את השבוע:ballad of paul k האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:צח

McFLYkid

New member
שלי והחלפתי כינוי(לשעבר פופי דו)

השבוע שעבר: שיר השבוע: make damn sure-taking back sunday אלבום השבוע:שמעתי הרבה אז אין מיוחד. מאכל השבוע: אמממ בורקס? משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אממ מה שרשמתי בחתימה אומר המון.. צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אממ בורדו אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: אממ המבחן בתרבות ישראל היה קל וגם בספרות
משהו שהרס את השבוע: החום הכבד
השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ יום שבת כדי לנוח.. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יקבל את התוצאות של המבחנים ואצליח
שיר שפתחתם איתו את השבוע: מזתומרת?נגיד let you go.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:הכלב של אחותי מרפי!איזה מווותק חחחח

lotem levi

New member
שליי

שיר השבוע: ashlee simpson- dancing alone אלבום השבוע: ryan cabrera- you stand watching מאכל השבוע: ספגטי משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אפור אמוטיקון השבוע: ? משהו שעשה לכם את השבוע: משהו שהרס את השבוע: בוחן במורשת

lotem levi

New member
וההמשך...

משהו שאתם מחכים לו השבוע: -- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יקבל מעל 60 במורשת שיר שפתחתם איתו את השבוע: --- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ---

McflyRule

New member
../images/Emo203.gif אני

השבוע שעבר: היה נחמד. לא זוכרת מה היה xD שיר השבוע: של שבוע שעבר? 5cihh אלבום השבוע: מקפליי הראשון מאכל השבוע: ממממ... בורקס. נאמי. משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משבוע שעבר? אין. צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ממ... כחול
אמוטיקון השבוע: של שבוע שעבר?
משהו שעשה לכם את השבוע: ממ.. הנוער העובד. משהו שהרס את השבוע: שלא ראיתי אותו\= השבוע שבפתח: יהיה מעולה D: משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת של טימה D: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות אותו
שיר שפתחתם איתו את השבוע: 5CIHH פשוט מתנגן לי במוח. אגב, הוא גם המזכירה שלי בפלאפון! גניבה לי! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אהובי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifמתכונת מחרר

באדריכלות..התכוננתי כל היוםם וכבר אין לי כוחח יוו.. מקווה שאני אצליח וממש צריכה חיבוק עכשיו.. אני די בבאסה..לא משנה ממה.. לאב יו

למעלה