היום היום הולדת DD:
|

g a l 9 4

New member
../images/Emo65.gif היום היום הולדת DD:../images/Emo65.gif|

לאווווווווווווווווווווור מזל"טD:
רצינו לאחל
המון הצלחה בכל מה שתעשי
שיתגשמו כל משאלותיך,
שיברחו פחדיך.
שתדעי רק אושר, עושר
וחשוב לשמור על כושר.
שבכל יום תחגגי מחדש,
ושתהיה לך שנה מתוקה מדבש.
שיהיו לך חברים לרוב,
והכי חשוב..
מזל טוב!
מזל"ט D:

o R g A

New member
תודה... ../images/Emo99.gif

אתה היחיד שזכרת....... סוגדת לך|מאהב|לך

לאור !!!

אני לא מכירה אותך אבל... שנה חלפה כל כך מהר ויומולדתך שוב חוזר מאחלת לך בהצלחה בלימודים ובלי תירוצים אושר ועושר בריאות ויושר 3> אז בקיצור מזל-טוב !!!!

g a l 9 4

New member
אממ, לא נעים לי.. אבל שוב שרשרת לא נכון ../images/Emo3.gif

וגרמת לי להשתמש בסמיילי האכזרי#@$!%$#&^*&)(

x N O A M x

New member
סתםסתם, אורקה מזל טוב!!11 ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

אני מקווה שכבר הייתה לך את היומולדת הכי שמחה ומהנה שיכולה להיות. אני עושה את זה מהר כי עוד כבר חולף לו היום.. אז שתגשימי את כל המשאלות שלך והחלומות שלך, שתמיד תהיי מאושרת. הרבה אשר, עושר, כושר ויושר ובלאק אייד פיז. תזכרי את היום הזה כי זה היום שאלוהים בחר בך להיות המלכה
מאחלת לך את כל האושר והטוב שבעולם:) וסתם ככה ברכה מוכנה
: יום הולדת חגיגה נחמדת לזמן שחלף ולניסיון שנוסף ותמיד בתאריך קבוע ביום שונה של השבוע ובשנה אחת יותר נבוא אלייך ולא נוותר נפזז על רחבת הריקודים כאילו היינו ילדים ולכבודך כוסית נרים שאת השמחה תנעים נאכל הרבה ממתקים ניתן לך המון חיבוקים נשירה לך שירים במטרה את המורל להרים אותך על כיסא גבוה נישא גבוה ככל שנוכל להרים המשא נעלה אותך מעלה למרומים כמספר שנותייך פעמים ועוד פעם נוספת כהדרן שתהיה לשנה הבאה כמובן ממני, נעם.

HaDaRoSh

New member
מזל טוב /tapuzforum/images/emo65.gif

הרבה אושר עושר וכו`. שיהיה לך יומולדת שמח :] סורי שלא פתחתי שירשור. רוב היום לא הייתי בבית ועכשיו האינטרנט לא עובד :( אני עם הפלאפון... סורי

system רולז

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!

רק אושר עושר ובריאות DD: עד 120 [:

g a l 9 4

New member
איך ארנב אינפנתיל?!

האני זה דבש,אבל בעיוות של הסלנג האמריקאי (להלהלהלהן:אמריקקים) השתנה מובן המילה ל"מותק" או "מתוקה". בשימש במשפט: "האני!!! אימ הוום!" עד כאן פינת החנונים. תודה שצפיתם איתנו והמשך אוננות נעימה

למעלה