היום יום הולדת היום יום הולדת ל..

x N O A M x

New member
../images/Emo65.gifהיום יום הולדת היום יום הולדת ל..

גיליייייי DDD:::::: טוב אז ככה גילילולה שלי הרבה הרבה הרבה מזל טוב
שתגשימי כל משאלה שרק תרצי כי היום את יכולה כי היום את חוקית
כלבה
זה היום שאלוהים החליט שהעולם הזה לא קיים בלעדייך וביום הזה את המלכה
יאי הרבה הרבה הרבה אושר, עושר, כושר, יושר, אהבה, בריאות, בלאק, פרגיות, לוויתנים, ערסים, ועידן בן סימון שיביאו לך הרבה ספרים של הארי פלוצר ושתהני מהם ושתיהיי מאושרת כי החיים יפים
ושתישארי חמודה וכוסית כמו שאת
וסורי על הברכה הצולעת אז קבלי משו נורא נחמדי D: :
יום הולדת חגיגה נחמדת, לזמן שחלף ולניסיון שנוסף. ותמיד בתאריך קבוע ביום שונה של השבוע, ובשנה אחת יותר נבוא אלייך ולא נוותר. נפזז על רחבת הריקודים כאילו היינו ילדים, ולכבודך כוסית נרים שאת השמחה תנעים. נאכל הרבה ממתקים נתן לך המון חיבוקים, נשירה לך שירים במטרה את המורל להרים. אותך על כסא גבוה נישא גבוה ככל שנוכל להרים המשא, נעלה אותך מעלה למרומים, כמספר שנותיך פעמים, ועוד פעם נוספת, כהדרן שתהיה לשנה הבאה, כמובן. ולך מלוא החופן שלוחות שפע איחולים ורוב ברכות, עד מאה ועשרים שנה שינתן לך הכול במתנה.
אני אוהבת אותך הכי הכי שבעולם ואת חברה יקרה לי מאוד
אני מקווה שנצליח להיפגש מחר ): , נעמה שלך D::

Cuttie Cat

New member
נועמלישס מגנט שלייי IבוכיהI

חחחח היי פעם ראשונה שאני עושה תפסים האלה נועמלה תודה לך אני אוהבת אותך הכי הכי בעולםםםםםםםםםם

g a l 9 4

New member
גייייייייייייייליייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כפרעלייייייייייייייייייייייייייייך מזל טובבבבבבבב
|וויל| מי יתן שיתגשמו על משאלותייך הפרועות |גבות| כי את פאקינג חוקייייייייייייייייייית
ואנחנו נציק לך כמו שעשינו להדר מוהאהאאאאעע עכשיו מותר לקרוא לך כוסית בלי שזה יחשב להטרדה מינית של קטינותY%^%&@^*&^*$* אז ברכה את קמה בבוקר ומרגישה קצת שונה, מן תחושה כזאת ממש נפלאה.. התבגרת היום בעוד שנה לפחות ולהמשיך את היום אינך יכולה לחכות.. גיל 18 זהו גיל מיוחד.. שבו החיים משתנים ברגע אחד.. משאירים המון דברים מאחורינו זיכרונות ורגעים כל כך יפים שעכשיו הופכים להיות ילדותיים.. הרי מנעורים להתבגרות אנו עוברים... החיים מוליכים אותנו לנתיבים כל כך שונים אך בכל דרך שתיבחרי אני מוסיף הצלחה וחיזוקים... המון ברכות ושפע איחולים ממני אלייך, וגם אם לא תמיד אני שם בתוך הלב מחזיק אני את ידייך... אני אוהב להעתיק ברכות. אז גייליייייייייייייייייייי כוסיתתתתת חוווווקית שבקרוב מוציאה רשייייייייייייון הרבה מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

Cuttie Cat

New member
אעעעעע גולייייי :)

תודה על התמונה!! שמתי את זה ברקע למחשב :) אני אוהבת אותך המון המון ילד קטן וגבוה שלי !

גייליי ../images/Emo24.gif מזל טוב!!!1

שיהיו לך:בריאות אושר עושר וכושר אמ...... מה עוד..... אהההה ויושר וגם המון והמון bep

HaDaRoSh

New member
גילולה שלי!!!

מזל טוב עד 120! מקווה שהיה לך כייף היום ותמשיכי להינות. יומולדת שמח! אוהבת אותך!

OoO gali OoO

New member
המון המון מזל טוב גילי!!!

שכול מה שתרצי יתגשם, ושתפגשי תבלאק D:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif האעאעאע גילי ../images/Emo24.gif

סורי שזה רק עכשיו אבל המוןהמון מזל טוב D: שיהיו לך חיים מלאים בהארי פוטר, בלאקאיידפיז וכל מה שאת אוהבת >< יוו, את חוקית
הממ נקווה שיצא האייקון XD טוב בכל מקרה, שכל מה שתרצי יתגשם

Cuttie Cat

New member
אתם בכלל לא מבינים!!!!!!!!!

איזה כיף זה להכנס לתוך קיוסק,לקחת מתוך הארון משקאות חריפים.. מה שבא לי! ללכת למוכר,להראות לו תעודת זהות.. והופ! הבקבוק שלי! חיחיחיחיחחי בקיצוררר.... תודה לכם על כל הברכות אני אוהבת אותכם הכי הכי שבעולם !!

למעלה