היום יום הולדת - לגיאורג !

animfanatic

New member
../images/Emo65.gif היום יום הולדת - לגיאורג ! ../images/Emo213.gif

יום הולדת שמח לבסיסט הכי טוב שקיים בעולם - גיאורג שלנו.
וכן, אני יודעת שהם לא קוראים את הברכות האלו, אבל זאת לא סיבה לא לחגוג להם
אז... היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת, לגיאורג
חג לו שמח, וזר לו פורח, היום יום הולדת, לגיאורג
ועכשיו נעבור לברכות... אז המון המון מזל טוב לגיאורג שלנו
שימשיך להיות אותו בסיסט מוצלח וחתיך כמו שהוא היה תמיד
שימשוך את הבנים מהשיער שלהם ויחזור איתם לארץ לעוד הופעה מדהימה כמו הקודמת ! ונסיים פה כי אני גרועה בברכות אז פשוט - יום הולדת שמח
- - - יאללה אנשים - תורכם
דרך אגב, מה דעתכם לשלוח לו ברכה למייל של הלהקה ?

e t a

New member
../images/Emo212.gifוואו, אני לגמרי בעד! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

גאורג!! יום הולדת שמח לך! מאחל לך עוד שנה של להיות כל הזמן עם ביל, ובבקשה בבקשה תבואו כבר לארץ, אנחנו מחכים
זה היום לחלום
נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת |זקן| Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה Happy Birthday to You חלומות יתגשמו
אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר
ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר

../images/Emo215.gif הוו חמודי שלנו ../images/Emo23.gif

בדיוק אתמול חלמתי שאנחנו עושים מפגש פורום וחוגגים לו יומולדת XDDDDDDDD והוא כולו כזה "תודה ראבה" בעברית כשולה
טוב אז חתיכוס, שתהיה לך היומולדת הכי מדהימה בעולם, תמשיך להיות חתיכי ומקסים, וגורוכי כזה ! והבסיסט הכי טוב בעולם :) אוהבים אותך המון

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחחח מזל טובוס לבחור הכי חתיך בלהקה ../images/Emo23.gif

עד 120 וכו' וכו'... מתה עליו, שיגדל וישתבח וימצא את מקומו בחיים במקום שאולי יאפשר לו להתבטא קצת יותר
ואממ... שימשיך לעשות מוזיקה טובה לנצח. וכמובן, שטוקיו יגיעו לארץ וכו' וכו'. HAPPY BIRTHDAY מישהו שלח מכתב להפקה לכבוד יום הולדתו של הבנאדם המיוחד הזה בכלל?

למעלה