היום יום הולדת ל-עדית!

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo65.gifהיום יום הולדת ל-עדית! ../images/Emo77.gif

היום יום הולדת לאחת והיחידה המנהלת האגדית של הפורום האהוב שלנו
עדיתושששששששששששששש
המתוקה והמקסימה ! שחוגגת 21
המון מזל טוב
אושר ועושר
+
הנאה כיף ושמחת חיים
ושכל מה שתרצי תגיעי אליו בלי יותר מידי מכשולים
וכמובן עד 100 כ-20
אוהב
דודי

D i s o r d e r

New member
יומולדת שמח ../images/Emo24.gif

יקירתי, מאחלת לך רק טוב, שתצליחי בכל מה שתגעי בו, ושתשארי אמיתית ומיוחדת, כמו שאני אוהבת. נתראה הערב...

שישיץ

New member
../images/Emo65.gifעדיתוצ'קה../images/Emo65.gif_../images/Emo79.gif

המון המון מזל טוב, תהני המון המון ביום הולדתך ה-20!! אז העשור השני של חייך התחיל.. איך זה מרגיש? כמובן שיהיו עוד עשורים ושזה יהיה מיוחד, קסום ושכל אהבותייך, רצונותייך [אפילו האפלים ביותר] ימומשו בעשור הזה כי אחרי זה, את יודעת... 30
חחחח ובקיצור, שתהיה לך שנה נפלאה, מלאת אושר וכמובן בריאות
. מתה עלייך!!
שירן.

Amber

New member
עדית../images/Emo70.gif

מזל טוב מותק! מאחלת לך עוד עשרות שנים מאושרות מלאות חיוכים ואהבה ואושר שכל החלומות יתגשמו ותמיד תחייכי! אוהבת

O L i T

New member
עדיייייתתת ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

המון המון המון המון מזל טובב!! שתזכי להרבה הרבה אושר בריאות והצלחה, שתמיד יהיו מסביבך האנשים האהובים עלייך ושככככלללללל חלומותייך יתגשמו!!!!! |אמן|

../images/Emo65.gif המון מזל טוב! ../images/Emo65.gif

עדיתושקהההה
היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לעדית! מאמילה, המון המון המון מזל טוב עד 12000 שנה! שכל חלומותייך ומשאלותייך יתגשמו. הרבה אושר כי מגיע לך המון המון המון המון מזה! אל תפסיקי לחייך מקסימה שלי
מתה עלייך!!

ברררר

New member
עדיתו'ש! ../images/Emo99.gif

המון מזלטובים!!! אושר, עושר, בריאות ואהבה!
יומהולדת שמייח לך!

אמממממ חוויות?

ביום שלישי בלילה הלכתי למיטש' עם טלי ועוד כמה חברות.... ו"אנשי המיטש" היקרים דאגו להשקות אותי באלכוהול כמו שצריך.... היה לי כיף.... אבל היומהולדת שלך קרב ובא.... מה התכנונים?

שישיץ

New member
nothing_../images/Emo79.gif

ממקווה שזה יעבור כמו כל יום רגיל ושלא יזכירו לי את זה. אולי כי אני סתם תמיד סובלת ביומולדת. נו, לי אין מיטש ללכת אליו
פעם הבאה בראשון הבנויה

tali botnim

New member
אוי שיט....היה לה יומולדת?!?!?!

שכחתי מזה לגמרי....לא עשיתי לה כלום....אה, אז טוב....מזל טוב באיחור. YEH RIGHT.... כאילו היא הייתה נותנת לי לשכוח... אני חושבת שחגגנו היטב :) אפילו הבאתי עוגת שוקולד!!!

כפרה עלייך.....

ואם אני לא נתתי לך לשכוח..... ובאמת לא נתתי... כי אחרי הכל זאת ז-כ-ו-ת-י אז אני רק מתארת לעצמי איך את לא תתני לי לשכוח את היומהולדת שלך.... וכן... בהחלט חגגנו היטב.... והעוגה....ממממממ שלא נתחיל לדבר עליה בכלל.....

למעלה