היום יומולדת היום יומולדת למרים

moranosh7

New member
../images/Emo65.gifהיום יומולדת היום יומולדת למרים../images/Emo65.gif

חברים יקרים.. היום יום ההולדת של מרים, אמא של גילת!!! אז בהזדמנות זו.. אני רוצה לאחל לך מרים שלי את כל הטוב שבעולם, האושר וכמובן עושר, שרק תעלי ותצליחי בכל מעשה ידייך! מי ייתן וכל משאלותייך יתגשמו לטובה..!!! אני אוהבת אותך, ומאחלת שתמיד נחגוג יומולדת עוד המון המון שנים!!! מ-ז-ל ט-ו-ב !!! חברייייההה זה הזמן לשרשר איחולי מזל טוב! ובהזדמנות זו חג שבועות שמח לכולם!

1mayush

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

עד 120 :) אושר עושר בריאות אהבה והצלחה בכל

../images/Emo57.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לאחותי היפה../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif

לאישה הכי גנובה בתבל, מזל טוב ענקי. אני מאחלת לך שכל חייך תהיי מוקפת בכל אלו שכל כך אוהבים אותך ושאת אוהבת אותם. יפה שלי, אני מאחלת לך מכל לבי שכל מה שתייחלי לו, תחלמי עליו ותבקשי... תקבלי ובכפול, כי זה מגיע לך. אני אוהבת אותך תמיד, מתמיד ולתמיד. לחיי השמחות שבדרך... מתחילים בירדני ומורני וממשיכים באחיין שלך שעתיד לבוא. אחותי האהובה, אני מזכירה לך שתמיד, אבל תמיד-תמיד אני כאן עבורך וגם אם לא תשמעי את הקירצוצים שלי, אני יושבת לך אי שם על כתף שמאל, אי שם מעל הלב, שומרת שלא יאונה לך כל רע. רק בריאות, רק אושר והכי חשוב... אהבה. המון, אבל המוןןן אהבה ממני. ארי.

doshie

New member
מזלוש למרים!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

הכי מזלטוב שבעולם אוהבת אותך מרים!!!!

למעלה