היום יומולדת ל-בבון!!! [אור]

../images/Emo65.gif היום יומולדת ל-בבון!!! [אור] ../images/Emo65.gif

בבון בת 18 היום. [כןכן.] אז,בבון. הממ... אנלא טובה בברכות,אבל ננסה. שיהיו לך עוד המוןהמוןהמון ימי הולדת! [זה עד 120 משודרג. XD] שתמיד תהיי מאושרת ושמחה וכל הזיבולי שכל האלה.
שתקבלי מלאמלא מתנות שוות.
שתמיד תשמעי מוזיקה טובה.
ושתהיי בכל ההופעות של כל הלהקות שאת אוהבת. [מה שיצא לפועל עוד מעט.
~קנאה~] ש... הממ... אוה,תמיד תהיי מוקפת באנשים שיאהבו אותך ושיתמכו בך. שתישארי כמו שאת! ושתקבלי את כל מה שתאחלי לעצמך. חע.
ו... נגמרו הברכות. [סתם שתדעי,רציתי לפתוח ב-12 אבל נרדמתי ובבוקר לא היה לי זמן ורק עכשיו חזרתי הביתה.
] אוהבת אותך המוןהמון
. Happy Eighteen! שרשרו ברכות לבבון.

xXx Lilo xXx

New member
יאאאאא המוןהמוןהמוןהמון מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

יאאא המוןהמון מזל טוב!!! עד 120 אמממ שתיהיה מאושרת.
אינלי כ"כ מה לומר אני אדבר איתך מאוחר יותר אם יצא לי
מזל טוב ^^"

Johnni456

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

אני גרועה בברכות.. ת<" אז עד 1234357983497924367254766243 וזה..

נסטי XD

New member
מזל טוב!!!!!!

שיהיה לך יומולדת נהדר נכון זה נהדר שגיל 17 וחצי עבר? שתחיי עד מתאיים שנים ובהם תזכי לחוות חוויות ובילויים. שתהיי בכל הופעה שתרצי ותהני מהחיים, כי הם קצרים אחותי! [זה הכי טוב שיצא לי ב-5 דקות האלה...להתחשב..] אז מזל טוב ויהיה לך יומולדת הכי טוב וכייפי בעולם!

Emergency Exit

New member
מזלטובבבבבבב.../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

מזלטובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב. איחלתי את נישמתי כבר בקומונה של אסקייפ - אז תסתפקי בזה יא אישה חוקית.
ביוש

YoureMyHeroine

New member
יאאא תודה לאב יו אבריבארדי D:

ננצל את ההודעה ונגיד שאני נוטשת עד יום ראשון הבא- טיול שנתי+גימנסטרדת אילת. ביושD: 333333333>

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמזל טובבבבבבב D:::::::::::

המון המון מזל טוב ויומולדת שמח באיחור! עכשיו אני תמיד אזכור את התאריך שלך כי זה התאריך שעשיתי קעקוע

a k c

New member
../images/Emo109.gifמזל טוב!../images/Emo9.gif

וגם לי היה אתמול, ככה עד הדרך
המון המון מזל טוב!!

למעלה