היום יומולדת ל....

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo65.gifהיום יומולדת ל....../images/Emo65.gif

רותם!!!! [rotem 177] המון המון מזל טוב!!
שתהני מה-sweet sixteen שלך! שתזכי לאושר ועושר, ולאנוס את מקפליי..במיוחד את טום!!
שיתגשמו כל חלומותייך ומשאלותייך...
ותמשיכי להיות חברה טובה וחמודה
אוהבת מאוד, ליאור

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifרותם!!!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo49.gif

יומולדת שמח...
אושר ועושר ויושר וכושר וכל שאר המילים שמסתיימות ב-"..שר"XDD שתפגשי את טום ותעשי בו מה שבאלך...
שגויאבה\גוביינה\ "ההיא" תיעלם באופן מסתורי כדי שמה שכתבתי למעלה יתאפשר....
שתהיה לך שנה קלה ומשעשעת....[אני אדאג לכך אישית...מואהאהאהאה
] שנטוס לבריטניה בקרוב ונוציא לפועל ת'תוכנית שלנו...[זוכרת?!
] בקיצור מזל טוב
ממור

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifתודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

יואווווווווווווווווווווו תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומור ברור שאני זוכרת את התוכנית שלנו!!!!!!XDD

../images/Emo73.gifמזל טוב רותם!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

מלא מלא מלא מזל טוב |מלזט| שתיהיה לך את היומולדת הכי שווה שיש בעולם! ושתקבלי מלאן מתנות שוות
שתזכי לטוס לאנגלנד ולפגוש את מק הסקסים ומי יודע מה אולי גם בהזדמנות סקסית לאנוס אותם *גבות4*
שתזכי לחיבוק כזה מדאגי
מאכלת לך את כל הטוב
ומזל טוב :) סתיו

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifמזל טוב רותם!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

../images/Emo103.gif../images/Emo129.gif מזל טוב!! ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון המון מזל טוב!!~ אושר, עושר, כושר ויושר, הצלחה ובריאות, ותיהני מהיום הזה כי הוא רק שלך ^_____^
|

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo205.gif מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

m o r 1 0 2

New member
מזל טובב../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

המון אושר ובריאותD: שתזכי להגשים את חלומותיייך
ותהני מלא מלא ותעשי חיים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gif מזל טווווב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך יומולדת הכי שמחה בעולם ! אני מקווה בשבילך שתפגשי את מקפליי ותאנסי אותם. ובקיצור אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך ^^ ספיר
~אקראית~

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif מזזל טוווב../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמזל"ט ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

עד 120, אושר כושר בריאות ויושר. D: שתזכי לטוס לאנגליה, לפגוש את מקפליי ולאנוס אותם
שכל חלומתייך יתגשמו
ושתקבלי המון המון מתנות

StarStavGirl

New member
מזל"ט ../images/Emo171.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

המוןהמון מזל-טוב! שתקבלי מלא מתנות
, בריאות,אושר,עושר,כושר,יושר,שמחה,מזל והצלחה.
ושתפגשי את מקפליי! מאחלת, סתיו

למעלה