היום יומולדת 15 לאיי צ'אן 3>

JeeChan

New member
הברכה שלי ^^ ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מהרגע הראשון שזכיתי להכיר אותך, ושביקשת שאני אהיה הסמפאי שלך, תמיד רק חייכתי מהיותך שם. לשמחתי זכיתי לראות, איך גדלת להיות נערה מדהימה, בעלת ביטחון עצמי, טוב לב, יושר והרבה אושר ושמחה ^^ [ואיך כמובן לא להזכיר גם קלאמפ ^^]. בכל פעם שאת מחייכת, אני פשוט מרגיש שמח ^^ ואני מקווה שהאושר הזה ישאר לך לנצח 3> אוהב אותך המון המון המון המון 333> ומקווה לעוד המון שנים של היכרות ^^ שמח שאהבת את המתנה ושיהיה לך יומולדת שמח ונפלא ^^. עם עוד המון הכרת אנשים, המון שמחה, הצלחה בלימודים ובכל דבר שתרצי 3>. המון המון מזל טוב 3> ממני סמפאי ^^.

יאיי XD

New member
בת מקסימה שליי~~~ 3333>

*השעה 23:30* "עוד חצי שעה יש לך יום הולדת!" הייתי לידך אתמול כשהתחלף היום, ושמחתי להיות לידך ולשחק קינגדום הארטס. P: אני חושבת שהכרנו אצל אפרת, למרות שאני לא בטוחה... סנילית, אחרי הכל. כשרייבן ציירה הומואים וזה. את נכנסת לחדר, הסתכלת על המסך וברחת החוצה בייללות.X3 מאז בעצם יצא לי להכיר מישהי מתוקה, תמימה [יחסית], שמחה וקופצנית ומכורת קלאמפ. איילת, אל תשתני. לפחות לא הרבה. אמרתי לך כבר שקשה לי לדמיין אותך לא שמחה, אז אני רוצה לראות אותך תמיד שמחה~^^ מקווה שיהיה לך יום הולדת שמח ויום טוב ונפלא. [: וכמובן המון מזל טוב! 3333> אוהבת המוןהמוןהמון, אמא שלך. 3>

Mr Rochester

New member
את הברכה האמיתית תקבלי

ברגע שייצא לי להפגש איתך שוב, אבל עדיין. אישתי, מאממת שלי. רק אושר. כי זה כל מה שצריך. אושר, לא חשוב מה הוא כולל, הוא טוב. וזה מה שאני מאחלת לך. כי זה מה שהכי הכי הכי מגיע לך. המון-המון-המוני-המונים-טונות-שטפונות-של-אושר.3>! תודה לך על שאת חברה כל כך נהדרת, כנה, שתמיד יכולה להעלות בי חיוך, וכוסאמאק, תראי כמה אומואיזם את מוציאה ממני. ._. אז... אאבה. A huge one. 333>!#F@%

Vivi Sparrow

New member
יום הולדת שמח, איילת'וש!../images/Emo65.gif

בריאות, אושר, עושר, יושר וכושר.
^___^

יום הולדת שמח אייצ'אן!! 33>

טוב, אני לא רוצה לשבור מסורת, אבל אני לא הולכת לספר איך נפגשנו. XD;; מה שכן, אני שמחה מאוד להכיר אותך בזמן הקצר הזה, שבתקווה יהפוך לזמן ארוך P= מזל"ט!! ^_^ 3>

Fay Wood

New member
איילתתתת@#$^% 3333> ../images/Emo168.gif

אומג זקנה שלי, את בת 15. XD אז, כן. אספי פה מדבר ומדבר ולא סותם את הפה ואני לא מצליחה לשמוע את עצמי חושבת. !!1 X___X;; ועכשיו הוא הלך להציק לאבא. חעח. D= בכלמקרה. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שתמשיכי להיות יצור כזה מקסים ומוכשר, ושלעולם לא ייפסקו חירפוני השכל שלנו על כל דבר שקשור לקלאמפ. וזה. X3 את האחותהקטנה הכי מתוקה שאפשר לבקש, גם אם זה לא ממש בקשר דם~
אני אוהבת אותך עד השמיים ובחזרה. כפול הרבהמאודפעמים. 33>~ ויום יבוא ועוד נוציא לקלאמפ את עין ימין. י.י וזהו~ ברכה נורמלית תבוא עם המתנה~ מתי היא תבוא אין לי מושג~ XD;; יומולדת שמח~ 333>

keep smiling

New member
איילתתת~~!!!$@ 33>

יא אומו מחמד שלי, הכרנו.... מתישהו. כן. ואת מדהימה, ושמחה, וקופצנית, ומאושרת, ומשפרת לי את המצברוח פלאים בכל פעם שאנחנו נפגשות או מדברות, ופתאום גדלת בשנה! ;_; וגם למישהי מרעננה שקוראים לה אילנית יש היום יומולדת 15. D= [מה אני קשורה] ואני מתה עלייך, ותמשיכי לשרוץ בשהם, ותעשי לי אוכלוסיה של זומבים אוהבי קלאמפ. בעצם, לא! הם יהיו כמוך וכמו אפרתע. ס__ס; והמון שנים של אושר ועושר ושהם.

אממ..מזל טוב?XD

אין לי מושג מה אני עושה פה, ואני גם לא בדיוק מכירה מישהו מפה^^''' אבל בכל מקרה, יום הולדת שמח!^__^ (באיחורXD) איי-צ'אן זו "איילת המחבקת" מהנס של אנימהוליק שממזן הרבה דיברו עליה?O_O

למעלה