היום יומולדת 18 לנאקו 3>

JeeChan

New member
../images/Emo65.gif היום יומולדת 18 לנאקו 3>

אחיינית :) שיהיה לך המון המון מזל טוב ליום ההולדת ה18 שלך :) [אני רואה את זה בתור 17 ושנה :)] אנחנו מכירים כבר כמעט שנה <:, ואני לא אשכח איך הכרנו, כשאחרי שערב קודם דיברתי איתך, יום אחרי כן כבר נפגשתי איתך. זכיתי להכיר אדם מדהים וטוב לב, שחשוב לי מאוד 3> שיהיה לך יום הולדת 18 שמח
אוהב, דוד אור 3>

NoyChan

New member
נאקווווו!!!!!

המון המון מזל טוב!!! שתזכי למאות בישים שתוכלי לאנוס!! יום הולדת שמח!

shui chan

New member
מייייייזל טוב נאקורי ^___^!!

עד 120 שנה :) [ושאר הברכה בקומונע]

Envious

New member
XD באתי לכתוב ברוכה הבאה .___.

הרבה ימי הולדת D: מזל טוב נאקו !(אופיראופיר) חחח יום הולדת שמח ! בריאות אושר וכו'וכו' ! D:

keep smiling

New member
מה-ללא-נושא?$#&^*)^%#)&%$../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

נאקו נאקו, כתבתי לך הודעה 100ממת וכאלה, אבל מסתבר שתפוז שונאים אותי. ^__^ כתבתי לך כבר בקומונה והכל, אבל שוב המון המון מזלטוב, אושר ועושר, ו..אמ..כל הדברים שמאחלים בימי הולדת! ^__^ אוהבת המון המון המון. 3>

Vivi Sparrow

New member
יום הולדת שמח D:../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

מועדים לשמחה~! XD אוהבתותך נאקו
[ד"ש להיטסו ^_^]

rukia chan

New member
נאאאאא~~קוווווווו!!!!!!!!!!111אחד

המון המון המון מזל טוב!!!!!!111 ~משתדלת לכתוב ברכה שלא תהיה אומללה~ אז נתחיל... טוב קודם כל כמו שכבר אמרתי המון מזל''ט. ויומולדת שמח. ולא רק שמח, גם חביב ונחמד ומאושר ועליז (בכל המובנים XD). ו... המון בישים ושיהיו לך עוד המון המון אנימות ומאנגות לראות (ושלעולם לא ייגמרו!!), הרבה שונן איי ויאווי. וכמובן שתהיי מאושרת ושמחה לאן שלא תלכי (כמה קיטשי מצידי... לונורא, תסתדרי עם זה נכון? ^_^) למרות שאני מכירה אותך רק חודשיים וחצי לפי החישוב שלי, אני יכולה להגיד שאת חברה נהדרת, מוכשרת, חמודה (וסמא נהדרת!!) ותישארי כמו שאת. ואל תשתני. כן... לא יצא יותר מידי אומלל, נכון? ^_^ אוהבת המון, גל.

ShuNka

New member
מזל טוב ^__^../images/Emo65.gif

אני לא מכירה אותך אישית, אבל מהכמה פעמים שראיתי אותך הצלחתי לראות שיש הרבה אנשים שאוהבים אותך.. ושאת מוכשרייה D: קיפ און דה גוד וורק ^_^ [אומשוכזה ^^;] ויומולדת שמח, כמובן

CibiHeart92

New member
תודה! O:

חמודים אתם ^_^ (וזה שש עשרה ושנתיים! >< ) בכלל אני מרגישה מצחיק כי חזרתי מיום שלם של הרבצה לבנים נודניקים ובנות קופצניות שחושבות שאני סלברטי @@;;; הו החנות של דרור, מקום משעשע לה לה לה
(כן אני מסוממת.) אז תודה רבה כולם! D:

למעלה