היום יומולדת

A t z a

New member
../images/Emo65.gifהיום יומולדת../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

מזל טוב לפורום המהמם שלנו שחוגג היום שלוש שנים
אין מה להגיד, הפורום הזה הוא אחד הפורומים היותר טובים שיש, ואני לא אומרת את זה רק בגלל שזה פורום שמוקדש למישהי כלכך מוכשרת כמו איגי, אני אומרת את זה כי אני באמת חושבת שהאנשים בפורום הזה טובים, אחד אחד. זה אחד הפורומים היותר משפחתיים שנתקלתי בהם, כולם פה נעשו חברים של כולם, התפתחו פה קשרים שלא הייתי מתארת שיהיו... חוצמיזה איגי המהממת נמצאת איתנו כל הזמן, עוד מימיה העתיקים של הקומונה האהובה
וזה כבוד גדול. אני חייבת להגיד שאני ממש נהנית לנהל את הפורום (למרות שבתקופה האחרונה נורא יבש כאן, אני מקווה שזה יסתדר בקרוב)... בואו נקווה שהפורום הזה יזכה לעוד שנות פעילות רבות, הרבה חברים, הרבה הודעות ועידכונים וכו'... אתם מוזמנים להוסיף ברכות, תגובות ומה שבא לכם...
יומולדת שמחחחחחח

A t z a

New member
ובמסגרת היומולדת לפורום...../images/Emo80.gif

הנה תמונות חדשות אחרי הרבה זמן, תמונות מתוך המופע "אול ווי ניד איז לב". איגי שרה את mr.postman ועשתה את זה בצורה הכי יפה ומשמחת שיש, כמו שרק איגי יודעת לעשות...

A t z a

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo80.gif

אתם פשוט לא מבינים איזה מהממת היא הייתה!

A t z a

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo80.gif

איגי וחמי המאממים

A t z a

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo80.gif

ועוד תמונה מהממת...

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב לפורום שלנו שחוגג 3 שנים!!!! לא יאומן!!!! סחתיין לכולם על התגובות והנוכחות, אוהבת אתכם והכי הכי הכי תודה על הכל ( כמו תמיד) אחותי הקטנה והאהובה דנה על כל מה שהיא עושה בשביל הפורום הזה, המייספייס והכל תודה תודה אוהבת אותך המון מזל טוב לנו!!! יומולדת שמח!!! מי יתן עוד שנים רבות איגי

לפורום הכי ../images/Emo226.gifי בתפוז../images/Emo99.gif../images/Emo49.gif

לפורום הכי שווה ברשת, של הזמרת הכי שווה במוזיקה הישראלית, המון המון
מאחלת עוד הרבה הרבה שנים של מוזיקה איכותית של איגי
, של הודעות, של הצפות, של אנשים ישנים וחדשים...

מזל טוב!!../images/Emo205.gif

באמת סחטיק על הפורום ששורד לו עם השנים, אני אומנם כבר לא פה אבל בתחילת התיכון הייתי שורצת לי פה הרבה, והיה אחלה בחלה, אל תזניחו את הפורום הזה, בייחוד בגלל העובדה שלא היה קל להרים אותו
ושיזכה לעוד הרבה שנים....

../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif יומוללללדתתת!!../images/Emo65.gif

המון המון המון המון מזל טוב לפורום..
לעוד שנים רבות של פעילות!

A m 0 s

New member
מזל טוב לפורום../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

**פורום יקר סלח לי על הברכה הלא כ"כ ברכתית, דע לך שאתה פורום מקסים אהוב וחמוד - המשך להיות פורום כ"כ מתוק ונחמד... ואיגי את מהממת!!
אני פשוט מת מעייפות אחרי כל מיני דברים שהשתיקה יפה להם ואחרי ניקיון יסודי בבית ששבר לי את הרגליים ואת הגב - - נו טוב לפחות בית ריק... אז מזל טוב יומולדת שמח והמשך חיים קסומים ואתה יודע מה?! - אתה לא סתם דף אינטרנטי אתה משהו מיוחד - אתה פורום איגי וקסמן, אז מישהו אומר עליך שאתה סתם פורום אל תאמין לו, אתה הרי יודע שאתה הפורום (השני) האהוב עליי (כמובן אחרי הפורום של דנה'לה הנמצא בגסיסה איטית איטית
) ביקום
אז...

ירדן88

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

איזה מגניב,3 שנים זה מלא...
מלא מזל טוב לנו! למרות שאני לאחרונה לא ממש פעילה

למעלה