היום יומלדת ל...

../images/Emo65.gif היום יומלדת ל...../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

סאוסןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סאוסנית שלי~! מזל טוב בובה!!!!!!!!!!!!!!! (אני לא ממש טובה בברכות מצטערת) אבל איזה כיף שיש לך יום הולדת בפורים! שיהיה לך אחלה יום, תנצלי אותו, תבלי אותו עם החברים שלך עד 120 כמובן.. והרבה אושר.. (ועושר אם את זקוקה לו..) אוהבת אותך
שני.

מזל טוב יפה שלי 333333>.

עד 120, אני אוהבת אותך המממממממממון. את באמת אחת הבנות המדהימות, אנחנו חייבות להפגש קצת יותר. תנצלי את היום הזה, ואל תתני לאף אחד להוריד אותך אפילו טיפה. מגיע לך להנות בו <:

מזל טוב. D: ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif ../images/Emo223.gif

שיואו, חשבתי כתבת סאוסין.
;;

my reflection

New member
מזל טוב סאוסנית שלי../images/Emo23.gif

עד מליוני שנה
שתצליחי בכול מה שתעשי!!!

|שי../images/Emo65.gifהיום יומולדת היום יומולדת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לצפרגע דרוסה! XDDD לסאוסנית שלנו D: אז שיהיה לך מלאאא מזל טוב! המון עושר,כושר, יושר.....וכל מה שמתחרז עם אושר XD אל תפסיקי לשמוע 30 סקנדס מקווה שתזכי להיות בהופעה שלהם וכל הברכות בעולם DDD: ב-
איריס :]

מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אז שיהיה לך מלאאא מזל טוב! המון עושר,כושר, יושר.....וכל מה שמתחרז עם אושר XD אל תפסיקי לשמוע 30 סקנדס מקווה שתזכי להיות בהופעה שלהם וכל הברכות בעולם DDD: ב-
איריס :]

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifסאוסןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מזל טוב לילדה המקסימה D: אני אנסה לעשות משו מגניב P: שתוכללי מהפכה D: שתמיד תהי חזקה יותר מכולם D: שתמיד תוכלי לספר סיפורים מעניינים D: שתוכללי אנרכיה בטוקיו D: שתמיד תשארי באשלון D: שלא תצטרכי ללכת 93 מיליון מיילים XP שתמיד תבצעי את המשימה כמו שצריך D: שתתממש הפנטזיה שלך D: ושתפגשי את 30 D: ושתהי מגניבה ומתוקה כמו שאת D:

סעררררררררררררררררר

וואי סער יצאה לך ברכה 100ממתXD אומנותי משו-אש תודה רבה (גם על הסמס בבוקר, מאוד שמחתי לקבלו)

נועמופ

New member
סאוסןןןןןןןןןןן../images/Emo6.gif

טוב, אני אמנם לא קשורה לפורום אבל זה נחמד להעשיר שרשורי יומלדת. סוזי המקסימולה
, אני מאחלת לך את כל האושר בעולם.
שתמיד תצחקי ושתפסיקי לחשוב שמורות שונאות אותך כי הן לא. ף: אני אפסיק עכשיו. להת'.

למעלה