היום ממש ילדתי את האוצר שלי

עלמה 3

New member
../images/Emo65.gif היום ממש ילדתי את האוצר שלי

ליועד - הרגיש המתוק והמקסים והנשם שלי :
יום הולדת שמח
מקדישה לך את השיר שאתה כל כך אוהב ושר אותו כל היום: היום היום שרה : שרית חדד / דורית ראובני היום היום הזה ממש אני כבר לא עצוב כל כך אני כבר לא עצוב כל כך אני יודע היום היום אולי אני נרגש אני אוהב פתאום לחיות היום אולי אני נרגש אתה שומע היום. תן לנו לחיות היום מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך והולך והולך. היום ביום הזה ממש אני אומר תפילת תודה אמרי שאין זו אגדה אמרי בשקט היום היום ביום הזה ממש אני שואל את אלוקים אני שואל את אלוקים אני כורע היום. תן לנו לחיות היום מהתחלה............... מתוק שלי , מי יתן שתמשיך להיום כזה מקסים, כזה רגיש ומתוק ותמשיך לעבור את כל המכשולים כמו שאתה ... במשפחה המורכבת שלנו. אוהבת אותך
אמא

מזל טוב לנשם המקסים../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח הרבה הרבה אושר שתזכו לגדל את המקסים בנחת ואהבה שכל חלומותיו הטובים ייתגשמו במהרה אוהבת אתכם מאד מורכב ועלמתי

rolan

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לך נשם מתוק וחמוד../images/Emo20.gif

יום הולדת שמח
שיהיו לך -
כל הדברים שביקשת וחלמת עליהם
שתמשיך להיות מקור גאווה להורייך
אח אוהב לאחים הגדולים ולמיוחדת המקסימה
הרבה שנים של בריאות, שמחה ואושר מאתנו אוהי ורולן

סול11

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo124.gif

שיהיו חייו כ
ויגשים כל משאלותיו. ולכם עלמה ומורכב
שמרו עליו
ו
כמספר שנותיו+

*יערית

New member
יועד../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

כל מה שאמא מאחלת לך ועוד הרבה
לילד עם העיניים המשגעות,החיוך הביישן
יום הולדת שמח
עם אהבה חובקת שיש לך במשפחה השמיים הם הגבול
ממני וממעוף
שמאוד מתגעגעים

princess lis

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifעלמה ומורכב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח לאוצר ולכל המשפחה
מכל ה

ofronet

New member
גםאני רוצה לברך!!../images/Emo24.gifלעלמה ומורכ

ולנשם=יועד!! מזל טוב ענקי!!
הרבה אושר ושמחה! שקט ושלווה!! ממני שצופה בפורום-בשקט...בשקט... ומכיון שגם אני ילדתי באותו היום...
היה לי קשה להתאפק...

עלמה 3

New member
WOWWWW עופרה, זאת הפתעה

נעימה
ראשית תודה על הברכות וגם לכם מגיעות ברכות
לשקד המתוקה
ושנית, אחרי הצצות וריחופים פה בפורום , אכן הגיע הזמן לכניסתך ובואך לביתנו החמים והנעים
ועופ' היא חברה טובה שלי, והיא בעצמה תספר על המשפחה המורכבת שלה, כמובן שבזמנך החופשי ברוכה הבאה

rolan

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה../images/Emo39.gif

הלו הלו, רגע רגע... אל תברחי, אני שומעת שגם את ממשפחת המורכבים?... שבי רגע, ספרי לנו, אולי תמצאי כאן שפה משותפת איתנו?
השארי וספרי סיפורך

למעלה