היומומולדת ל...

../images/Emo65.gifהיומומולדת ל...../images/Emo212.gif../images/Emo108.gif

עעדדדדוווו הנננננעעעעעללללללללללל
ברכה מאוחר יותר

eynav br

New member
מזל טובבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo65.gif

רק בריאות
,אושר
,עושר
, אהבה
והצלחה

מזל"ט ../images/Emo65.gif

שיהיה במזל טוב.. בריאות עושר אושר הצלחה וככל מה שתאחלי לעצמך!!

מזל טוב:]../images/Emo205.gif

עד 120=] אושר ועושר בריאות וכושר:] וסליחה על כל הפעמים שאני ועינב הטרדנו אותך
היי
*מע*

עידו!! מזל טוב :)

יום הולדת שמח..
אושר ועושר..
הרבה הצלחה בכל מה שתעשה..
המון מזל טוב :) וסליחה על התקופה האחרונה.. סורי

XkookiX

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

המון המון המון מזל טוב
הרבה אושר, עושר, בריאות, והמון המון כושר
התגשמות של כול חלום והנאה בכול רגע ורגע בחיים

עדווו../images/Emo110.gif

עדוודוווו!! קודם כל המוןן מזל טוב וסליחה שזה יוצא בערב:) רק עכשיוב אמת היהה לי זמן למחשבב.. אני מקווה שחגגת טוב טוב תיומולדת ותמשייייך לחגוג גם:p ואנננני מאחלתתת לךך המונמווןן טוווב, שתהיהה מאושר ותשממח.. תצחקק.. תחייךך.. מלא בריאותתתתת.. אלה הדברים הכי חשובים שישש:]] אהבההה
כיףףף..הנאההה.. שתהנהה מכל מה שאתה עושה.. זה נשמע טפשי אבל זה חשובב.. הצלחהה... תצלייייח בהכל.. בשנה האחרונה בבצפר ואח"כ בצבאא:] ובהמשךך החייםם בכלללל.. שתשאררר כמו שאתה ואל תשתנהה:]] תשמווור על עצממךך.. יווושר כושר עושרר:p עד 320:] שכל החלומות והמשאלות שלך יתגשמווו כמוו שתרצצהה.. ואנייי מאחלת לך כל מה שאתה מאחל לעצמךך ושחארים מאחלייםם לך:) מיכל

עדדוו:]../images/Emo204.gif

חחח אתה זוכר אותי
?. מה קוררהה?!!? וואי אני מקווה שיש לך אחלה של מומולדת, ותהנה בה ותנצל אותההה ותהיה עם האנשים שהכי קרובים אלייך ושיוכלו לעשות לך יומולדת כייפי ושמח יותר
. שתמיד תצליח בכל מה שתעשה.. ותמיד תעשה מה שטוב לך.. שיהיו לך חיים ארוכים ומאושרים:). עד 120!. שתמיד תזכור שלפעמים חלומות מתגשמים
. שתדע לנצל את החיים שלך.. ותכניס לתוכם רק הרבה חום אהבה וכיפייות..:]. הרבה הרבה מזל טוב!!. אוהבת אותך מלאן, הדס.

למעלה