היי עכשיו זה רשמי........

El Argentino

New member
../images/Emo65.gifהיי עכשיו זה רשמי........

אומנם קצת באיחור אבל תסלחו לי טוב? פשוט אני עם המון עבודה! אתמול שאקירה המלכה שלנו חגגה יום הולדת 28 (מה כבר?????? איך השנים עפות להם) שיהיה לה המון מזל טוב! אבל וזה אבל ענק הפעם... תחזיקו חזק שאקירה ואנטוניו כבר לא ביחד הם נפרדו (אוף למה?
) אתם קולטים שאקירה ואנטוניו כבר לא זוג! טוב, אולי הם עוד יחזרו .... שאקירה לא מפסיקה לעבוד לעבוד ולעבוד... על הפרוייקטים של המלכה לשנה החדשה הרחבתי בהודעה הקודמת שלי... מי שלא מעודכן כדאי שייקרא ¡Mi Shakira Te Deseo Un Feliz Cumpleaños Felicidades! El Argentino

12ShakirA12

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני לא מאמינההההה
למה מתי איך מה קרה
הם כל כך מתאימים יחדדדדד, למהההההההההההההההההההה

swewa

New member
ממה שאלן אמר לי להגיד

לכם אז זאת רק שמועה

El Argentino

New member
אז ככה...

לגבי הפרידה מאנטוניו יש כאלה שאומרים שהם נפרדו ויש כאלה הטוענים שלא... נקווה שזו באמת שמועה! וזהו... (לפי מה שקראתי שאקירה ואנטוניו נסעו יחדיו לטיול בבהמאס המטרה: להיות ביחד! ולהתכונן לקראת ההשקה של הדסקים אז הם ביחד או לא תחליטו אתם! בנוסף בחודש מרץ שאקירה ואנטוניו אמורים לנסוע יחדיו לספרד- מדריד בשביל להשתתף בטקס לזכר הנפגעים בפיגוע באטוצ'ה במדריד ואף ישהו בדירה של גיסה של שאקירה שגר במדריד אבל בעיתון אחר כתבו שהם נפרדו... נחכה ונראה!) ולגבי הדיסקים החדשים גם יש הטוענים ששאקירה תוציא את הדיסקים במרץ הקרוב שזה ממש בפתח (הלוואי!!!) ויש כאלה הטוענים ששאקירה תוציא רק סינגל אחד מהדיסק בספרדית ואת שאר הדיסקים היא תוציא בכלל בעוד ארבעה חודשים למי להאמין? אני חושב שלאף אחד עד שהאתר הרשמי שלה יפרסם חדשות רשמיות ונכונות! כוונתי לא היתה להטעות אותכם אלא לשתף ולעדכן אותכם לגבי המלכה! בשביל שהפורום יהיה חי! עד לחדשות הבאות, El Argentino

12ShakirA12

New member
תודה../images/Emo24.gif

ואם כל מה שאתה אומר כנראה שהם לא נפרדו וזה עוד סתם שמועות שאומרים עליה
... אני מקווה שהם ביחד עכשיו
ולא משנה מה יצא
העיקר שיצא עוד החודששששש

El Argentino

New member
טוב אז תכתבו את התאריך ../images/Emo168.gif

הזה ביומנים שלכם ב- 11 למרץ 2005 ייצא הסינגל החדש או הדיסק החדש לפי השמועות כמובן שהפעם אני לא לוקח אחריות אבל או זה בטוח שהסינגל או הדיסק ייצאו ב-11 למרץ וזה כן רשמי! (באותו זמן שאקירה תהיה בספרד) אם הדיסק לא ייצא ב- 11 אלא רק הסינגל הדיסק ייצא במאי 2005 הכל כבר מוכן השירים התמונות העטיפה השם הכול!! ויש האומרים ששאקירה צילמה אפילו קליפ ראשון! עם הבמאי שצילם את הקליפ לשיר What you're waiting for? הנה קטע מהידיעה (בספרדית כמובן!): El disco esta terminado... 11 de marzo Shakira se fue de vacaciones y ella dijo que ya había terminado el disco por eso las vacaciones, el disco sale el 11 de marzo ya esta hecho todo: la portada, escojido el sencillo, las fotos, todoooooooooo. Shakira lo confirmo y era de esperarse porque el invierno de EE.UU. ya acaba en 1 mes o 3 semanas por eso ya sale el disco. Y todo concuerda shaki lanzara el sencillo la otra semana para que tenga 1 mes de promoción. PD: lo del disco es cierto, confirmado segurísimo, lo que no se es lo del video dicen q ya lo grabo y el director es el mismo que grabo con Gwen Stefany "What you're waiting for? si es así todo será algo grandioso Felicidades a todos alégrense de todoooooooooo. La Vida es grandiosa. שבת שלום!
El Argentino

perrinat

New member
נו כבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לי כח לחכות, אם זה ידחה שוב אני לא יודעת מה אני אעשה

swewa

New member
נו כבר אני מתה לשמוע אותו חח

לפחות חתיכה!!!

למעלה