הנה מתקרבת לה שנה חדשה

../images/Emo65.gifהנה מתקרבת לה שנה חדשה../images/Emo65.gif

שרשרו לפה איזה קינוח\עוגה\מנה אחרונה\עוגיות....... הכי אהבתם להכין+תמונה ואיזה הכי לא אהבתם +תמונה.

חנהפ

Active member
כבר עכשיו, בחודש טבת את מתכוננת

לראש השנה?? יש לנו עוד פורים ופסח באמצע...

homets

New member
אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

ת'אמת, שהדבר שאני הכי הכי אהבתי להכין הוא קרואסונים, וסופסוף למדתי להכין אותם כמו שצריך
בכלל אני נורא נורא אוהבת להתעסק עם שמרים מאז ומתמיד
הדבר שהכי פחות נהניתי להכין הוא עוגות בצק סוכר, פשוט לא מתחברת כל כך לסגנון לצערי, בגלל שעושים מזה אחלה
הנה תמונה של הקרואסונים שהכנתי השנה לראשונה כמו שצריך, בקורס כמובן, בבית אני עוד מפחדת להתעסק עם זה כי צריך להקפיא את הבית וקר לאללה ברררר... אבל מתישהו זה יקרה, אני בטוחה
בכל מקרה שתהיה שנה טובה ומוצלחת עם המון המון ניסיונות מתוקים חדשים
נטלי

hili2006

New member
אין לי ממש תמונה..

אבל מה שאהבתי להכין זה פנקייק ואני לא חושבת שיש משו ששנאתי להכין...

revi1985

New member
וואו הבחירה קשה../images/Emo8.gif

טוב השנה בכלל התחלתי לאפות דברים שבחיים לא הייתי נוגעת או מנסה לעשות. הבחירה ממש קשה לי כי אהבתי להכין הכל נכון אומנם היו כאלה עם יותר עבודה. אבל האמת מה שהכי אהבתי בגלל התגובות ובגלל שיצאה מדהימה היא פאי פרג קרין גורן.

זה ממש קשה

אני אוהבת להכין הרבה דברים גם כאלו אם מצרכים שאני לא תמיד אוכלת. אני אוהבת להכין מנות אישיות קטנות (זה כנראה באג שנשאר לי מהמנות הקטנות של המזנונים בעבודתי במלון. כמובן שאני אוהבת להתעסק עם הבצק סוכר (זו עבודתי העיקרית), אין לי תמונות אבל הכי לא אהבתי להכין את עוגת מוס שוקולד תפוז קרין גורן בספר שוקולד. כל פעם שאני מכינה אותה היא מדהימה בטעם אבל לשמור על הגובה שלה ועל האפייה שלה גם לי כמנוסה זה קשה. שתהיה לכולם שנה אזרחית נפלאה ומתוקה.

למעלה