הסיכום השבועי! #1

Black Jane

New member
../images/Emo65.gifהסיכום השבועי! #1../images/Emo72.gif

אנחנו יודעות שלא ציפיתם לזה
אבל במחיאות כפיים סוערות, קבלו את הסיכום השבועיייייייייייייי
|
דבר ההנהלה
וואו. איזה כבוד
סיכום שבועי ראשון בפורום! אז מה...סיכום, וזה?
אוקיי. תתרגלו, כל יום חמישי, בשעה הכי לא צפויה שיש, יעלה ויבוא הסיכום השבועי. כשמו כן הוא, מסכם את כל מה שהיה לנו השבוע
('
איך לא חשבנו על זה') הפינות יהיו ברובן קבועות, אבל לפחות בהתחלה הן עתידות להשתנות, להתחלף, להתווסף, לשנות שם להחליף צורה וכו'... הסיכום(עידכון למתעקשים) יהיה שנון, מצחיק, מחונן, מפרגן, מגניב ואולי גם טיפשי, אתם תתמודדו ותיאלצו להנות ממנו, אם אתם לא נהנים - תתבקשו להפסיק את קריאתו
. אז שיהיה לנו שבוע מקסים. יאללה, להתחיל לקרוא!!! עבדנו על זה קשה. בחיינו ;[ השרשורים שעשו לנו את השבוע #שרשור הכרות ראשון (אך יכלנו לקרוא לעצמו פורום לפני כן?
) http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1846&msgid=107152118 #מה באמת מעניין אותנו? עופר מנסה למצוא את הנוסחה בשרשור יחסי בנים-בנות...
http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1846&msgid=107088441 #ממוצע הטמבליות בפורום נקבע: 17.8. בשביל להיות טמבל רשמי צריך 20, אבל אני חושבת שהממוצע מעיד יפה מאוד על הטמבליות גם בלי רשמיות
http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1846&msgid=106571127 #סטופ! זה כבר אישי מידי...
קלמנטינה מצויה מביאה אותה במשחק שחושף את הדברים האישים ביותר שלנו..!
http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1846&msgid=106503372 #תנועת הנוער הפופולרית ביותר בפורום היא... הא-הא, תבדקו בעצמכם! ;) http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1846&msgid=106187177
פורומים המועדפים עליכם
(לא נגענו!!!) 5.
אופנה אלטרנטיבית - 1360 [יאה מאן
] 4.
זיהוי שירים - 344 [וכמה טוב שיש אותו
] 3.
לימודים ושיעורי בית - 321 [רואים שאפרת מנהלת פה
] 2.
אופנה - 326 [בהחלט חשוב ביותר|שמלה|] 1. טדה דה דה דאם!
שמיניסטים - 463 [עכשיו ברור לכולם מי שולט פה...מוהאהא!]
אירועי השבועי
- ציינו בפורום 21 שנים לנפילתו בשבי של רון ארד
- השביתה עוד כאן(?) והפורום חי ונושם כל דקה בזכותה
(נראה אתכם שומרים על זה גם אחריה
) -
הסתיו כבר כאן(ואולי זה כבר חורף בעצם?
) - העמוד הראשי התעדכן, השתנה, התחלף, ו/או כל מילה אחרת שבא לכם. תוסיפו: _____. יופי, אתם מצויינים! [
] - ימי הולדת: שיר (הלוא היא גברת פלפלת XD) חגגה 14 שנים בעולמנו המקסים! [ואם שכחנו עוד מישהו - זה באמת בטעות - קבלו את סליחתנו, אנחנו פשוט עובדות על דיסק] -
צה"ל גנב לנו את ארנון(ארנiן הJיק החדש) לשורותיו ;[
שם ארנון! לא לשכוח לבקר ברגילות!! - אביטל(אנוכי) עברה טסט!
תרדו מהכבישים, לטובתכם! - וכמובן העדכון השבועי הראשון[זה, כאילו?!] יצא לאור!!
]
סקר השבוע
#בסקר הקודם(והצביעו מעל 120!
כפרעליכם
) רובכם החלטתם שהמשפט שאתם הכי שונאים הוא ``תעשה/תעשי מה שאת/אתה רוצה!``, (כשרוצים שתעשו את ההיפך). #הפעם, תתבקשו להחליט, איזה עונה הכי שולטת...חורף, קיץ, סתיו (או בכלל) אביב
("...עוד שנה חלפהההה") יש לכם 4 עונות שלמות, זה לא עומד להיות קל... אנחנו נראה שבוע הבא מה תכריעו. אז נא להצביע ולהשפיע
.
סרט ותוכנית השבוע
#לא ממש בלט אף אחד מהם השבוע, למעט
'מבצע סבתא' [ע"ע שרשור הכרות, קטע לפני שעופר נזף בי
] שנכנס לתואר! כפיים, כפיים!
תעשה לי ילדדד! !@#$% # והספר
'תיכון אבלון' - סתם כי הוא מופיע בעמוד הראשי והוא קשור להתבגרות וזה. מסקנה: נא להעלות את רמת השיחה בפורום ממה קורה שכוונות ההתפנות שלנו משנות כיוון[ע"ע שרשור אישי מידי, בסוף השרשור] לקצת תרבות, כגון סרטים וספרים. לוח מודעות
(הקרדיט לפורום שמיניסטים) כאן, תוכלו למסור דש"ים
, להודיע הודעות חשובות
, למסור משהו למישהו/פורום (האא זה בסדר, אנחנו יודעות שאנחנו פשוט מהלות מעולות|נרקיסיסטי||סנוב||
|) ונו, לוח מודעות. גם שטויות, מילים חדשות שהמצאתם, ונו
הבנתם תפואנטה, הכל תיקבל בברכה. איך זה יפעל
כל מי שרוצה שהודעתו תופיע כאן, ישלח בכל יום שלישי שלפני העדכון את הודעתו. זאת אומרת, אם אני רוצה למסור לאפרת שאני חולה לה על התחת, אני אשלח את זה לי או לה במסר (בקיצור: מסר למנהלים) ביום שלישי. פשוט מאוד נכון? לא לא לא... הלוח מוגבל עד 10 הודעות בשבוע. לכן, בעקרון כל הקודם זוכה, ומי שהודעתו הופיעה בשבוע אחד, היא לא תופיע בשבוע שלאחר מכן אם יש ביקוש. ונעבור לפינות שאתם עוד תשאפו להגיע אליהם...
[ואתם תשאפו
]
שרשור השבוע לכבוד העדכון הראשון, בחרנו בשירשור שגילינו ממנו עליכם רבות
והשרשור הנבחר הוא...|תופים|
שרשור כינויים! :))
הוא מזכה את delicious banana, הכותבת הנאמנה שלו - בתהילת עולמים, או עד לסיכום השבועי הבא. כל הכבוד עדי
אמוטיקן השבוע והזוכה המאושר

Black Jane

New member
נשארתם במתח../images/Emo35.gif חלק ב'../images/Emo27.gif

אמוטיקן השבוע והזוכה המאושר הוא...
!!!!!!! לכבוד עונת הקרמבואים הבאה עלינו לטובה, עלינו להיות מודעים למגבת שניאלץ להשתמש בא לאחר אכילתו. אם לא, נראה כמו אמוטיקן זה. מזל טוב בוקס, נבחרת בכבוד
גולש/ת השבוע זה היה קשה. באמת שזה היה קשה. קשה, קשה, קשה קשה קשה!!! ;[ כי מה
, הרבה היו פעילים השבוע, היו שרשורים יפים ומעניינים... אבל צריך להחליט ולכן, השבוע החלטנו לתת את המעמד לגולשת (כן, כבר גיליתים שזו בת!
) שהייתה מאוד פעילה, וכתבה, וידעה להיעזר בפורום גם בתקופות קשות... אז, קבלו במחיאות כפיים סוערות את לא אחרת מאשר
M i c k e y 15
מיכלי, כל הכבוד! זה בהחלט הגיע לך!
(רק על זה אתם חושבים? הסיכום רק בתחילת דרכו ועדיין לא גיבשנו פרס
[וחשבנו על דברים - לבחור את הסקר הבא וכאלה, אבל אנחנו רוצות לחשוב על משהו יותר מקורי
], בקרוב יהיה כזה)
שלכם, תמיד ובכל רגע שתצטרכו [באמת באמת], אפרת ואביטל (א"א;]) המנהלות הכי שאאאאוות שיש בתפוז

redsnowhite

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif מדליק../images/Emo3.gif

ואתן הכי שאאאאוות אחריי
חחח

m i c k e y 15

New member
וואי מגניב אהבתי../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

יא אני גולשת השבוע
איזה כבוד חח תודה
היה נחמד לקרוא
ריספקט על ההשקעה