התפקדת חודשית+שנתית!

בכריתוש

New member
../images/Emo65.gifהתפקדת חודשית+שנתית!../images/Emo3.gif

שם:
כיתה:
אירוע טוב שקרה החודש:
אירוע לא טוב שקרה החודש:
למה את/ה מחכה שיקרה החודש:
מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:
דברים שעשו לך את השנה:
איך את/ה מסכם את שנת 2007?
רוצה כבר שנה חדשה?
חגגתם את הסילבסטר?
אם כן..עם מי?
מה את/ה מצפה מהשנה החדשה?
דברים שייקרו שנה הבאה?
מסר לאומה:
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: שנה אזרחית טובה לכוולם!

idanoosh17

New member
מתפקד!

שם: עידן גיל: 20 איזור מגורים:מודיעין כיתה:...............צבא!!!... אירוע טוב שקרה החודש:גימלים! אירוע לא טוב שקרה החודש:הסיבה שקיבלתי גימלים
למה את/ה מחכה שיקרה החודש:אחותי אמורה ללדת ... מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:לא רוצה לחזור לבסיסססס איך את/ה מסכם את שנת 2007? ואי ואי ... הכל היה השנה! טוב, רע, קל, קשה.... נקווהה ש2008 יהיו רק הדברים הטובים רוצה כבר שנה חדשה?גם אם לא....יש לי ברירות
מה את/ה מצפה מהשנה החדשה?שאולי נזכה בארוויזיון?..... בועז?..... דברים שייקרו שנה הבאה?אממממ......אני מקבל סמל(ולקראת הסוף גם סמ"ר...),ואני ירגיש כמו מלכת יופי- אני רוצה שיהיה שלום עולמי
מסר לאומה:!I HAVE A DREAM שנה אזרחית טובה לכוולם! א מ ן !

אושRתי

New member
../images/Emo88.gif

שם:כמו הניק שלי גיל:25 איזור מגורים:ירושלים כיתה:נדלג על השאלה הזאת P: אירוע טוב שקרה החודש:לידות של חברות ומשפחה אירוע לא טוב שקרה החודש: למה את/ה מחכה שיקרה החודש:הופעות ועוד.. מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: דברים שעשו לך את השנה: איך את/ה מסכם את שנת 2007?וואוו רוצה כבר שנה חדשה? חגגתם את הסילבסטר? אם כן..עם מי? מה את/ה מצפה מהשנה החדשה? דברים שייקרו שנה הבאה? מסר לאומה: יאלה בלאגןןןןןןןןןןןןןןן תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:

שלי:

שם:יעל מלצר גיל:אתמול 16 איזור מגורים:נתניה כיתה:י' אירוע טוב שקרה החודש:היה לי יומולדת,למדתי לתפור אירוע לא טוב שקרה החודש:נקרעה לי המיטה למה את/ה מחכה שיקרה החודש:אממ אני הולכת לשתי הצגות החודש אבניו קיו עם דפי, הכתובה עם אמאבא. מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:לא יודעת ואני לא רוצה לחשוב על זה. דברים שעשו לך את השנה:היה לי חבר הכרתי מלא מלא אנשים, נפתח הפורום הזה איך את/ה מסכם את שנת 2007?שנה מעולה! רוצה כבר שנה חדשה?אולי לא יודעת חגגתם את הסילבסטר?לא אני וחברות שלי חגגנו את ה"סילמלצר" כי סילבסטר זה חג של גוים ולי יש יומולדת ביום הזה. אם כן..עם מי?עם חברות שלי (ולא התנשקנו) מה את/ה מצפה מהשנה החדשה?שתהיה טובה לפחות כמו הקודמת דברים שייקרו שנה הבאה?אני מקבלת ת.ז. מסר לאומה:יהיה טוב אנשים! תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=2665681 שנה אזרחית מעולה לכולם!

עדיב4

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo73.gif../images/Emo141.gif../images/Emo126.gif../images/Emo119.gif../images/Emo84.gif../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif

שם: עדי גיל: 14 איזור מגורים: תל אביב כיתה: ט' אירוע טוב שקרה החודש: להקה
אירוע לא טוב שקרה החודש: ריבים ולחץ למה את/ה מחכה שיקרה החודש: להקה
מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: לחץ והמון מבחנים דברים שעשו לך את השנה: כל כך הרבה.. משפחה, חברים, שינוים.. איך את/ה מסכם את שנת 2007? עברה מהר
אני זוכרת את הסילבסטר של שנה שעברה כל כך טוב! רוצה כבר שנה חדשה? למה לא? חגגתם את הסילבסטר? קיינד אוף אם כן..עם מי? כמה חברים מהלהקה :) מה את/ה מצפה מהשנה החדשה? אושר, בריאות והצלחה!
דברים שייקרו שנה הבאה? לא יודעת מסר לאומה: שתהייה שנה טובה לכולם! תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: תהנו:)

בכריתוש

New member
2008../images/Emo2.gif

שם: נעם גיל: 15 איזור מגורים: ת"א כיתה: ט' אירוע טוב שקרה החודש: אהמ.. חנוכה, חנוכיון כל מיני
אירוע לא טוב שקרה החודש: קורבי משפחה שלי בבית חולים
למה את/ה מחכה שיקרה החודש: יום ירוקק מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש: מתחילים לנו מבחנים
דברים שעשו לך את השנה: יום הולדת, עלינו כיתה, שביתה ממש ארוכה שאפשר היה להחזיר שעות שינה! D: איך את/ה מסכם את שנת 2007? נחמדה ביותר! רוצה כבר שנה חדשה? לא אכפת לי ממש.. חגגתם את הסילבסטר? לא אם כן..עם מי? עם הרכית והמיטה! מה את/ה מצפה מהשנה החדשה? שתהיה טובה ומלאה בדברים טובים!D: דברים שייקרו שנה הבאה? יומולדת 16 ואני אוציא תעדות זהות! מסר לאומה: יצאתי לצופים! ביי
תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים:

BRANGELINA

New member
=]

שם:קסם גיל:15 איזור מגורים:חולון כיתה: י' אירוע טוב שקרה החודש:אממ... לראות את קרן? אירוע לא טוב שקרה החודש:כל המבחנים בעקבות החזרה ללימודים... למה את/ה מחכה שיקרה החודש: עוד חודש הופעות של מירי מסיקה והראל סקעת וקרן פלס מוציאה סינגל ראשון!! מה את/ה לא רוצה שיקרה החודש:עומס יתר בלימודים - אבל ברור שזה יקרה.. דברים שעשו לך את השנה: קרן
לא מזמן היה לי שנה ממהופע הראשונה שלי... איך את/ה מסכם את שנת 2007?מעולה! רוצה כבר שנה חדשה?כן..שתהיה טובה יותר מהקודמת אמן! חגגתם את הסילבסטר?כן אבל בקטנה..כי בוטל הבייביסיטר... אם כן..עם מי?כמה חברים מהמשצי"ם..היה מעפן!!!!! מה את/ה מצפה מהשנה החדשה?שתהיה טובה יותר !! דברים שייקרו שנה הבאה? מה שיבוא יבוא..אבל שיבואו רק דברים טובים!!אמן. מסר לאומה: אף פעם את תוסיפו מורים למינהם למסנג'ר..אח"כ אי אפשר לקלל אותם שם..זה בעיה...חח תמונה/פליקס/יוטיוב/ושאר מטעמים: נוותר אין לי כח...חפשו בעמודים הקודמים...

למעלה