והופס, גדלנו בשנה..

../images/Emo65.gif והופס, גדלנו בשנה.. ../images/Emo65.gif

אז חברים יקרים, בדיוק שנה שאנחנו כאן. אני זוכר את אותו יום רביעי בו פניתי לתפוז בבקשה לפתוח מחדש את פורום בלוגים. אני אומר "מחדש" משום שפורום כזה היה כבר קיים בעבר ונסגר בשל חוסר פעילות. אחת השאלות שנשאלתי הייתה מדוע אני חושב שדווקא הפורום הזה יהיה פעיל, שכן קודמו נסגר בשל חוסר הפעילות. אני, עוד בתחילת דרכי בעולם הבלוגים, אמרתי שהבלוגים בארץ תופסים תאוצה ושיש הרבה על מה לדבר ולדון בפורום כזה. או: איך ייתכן שעדיין אין בתפוז פורום לבלוגים?! (או לפחות אני חושב שככה אמרתי.. לכו תדעו). בכל אופן, ביום רביעי לפני שנה הפורום נפתח (1.3.2006). היו תקופות יבשות ותקופות יותר טובות והיום אני חושב שבכלל הצלחנו לחשוף את הפורום בפני קהילת בלוגרים לא רק בתפוז, אלא גם במקומות אחרים בבלוגספירה וכן ליצור כאן קהילה אמיתית ואיכותית (איך אמר מטר שמונים? זו לא הכמות, זו האיכות!). אני בטוח שעוד נתקדם הלאה ובשנה הבאה אכתוב בערך את אותה ההודעה (דרושה: יצירתיות, נא לפנות במסרים), אבל בנתיים, לעת עתה, רציתי להגיד תודה לכולם (כי מותר לעשות את זה פעם אחת בשנה) ולמרות שלפעמים אולי נראה "על מה כבר אפשר לדעת על בלוגים?", בכל פעם עולות פה שאלות ודיונים מעניינים, מרתקים ומבריקים מכל אחד ואחת. מזל טוב לנו!
יאללה, אתם מוזמנים להתכבד ולהנות
(אני נהנתי מכל רגע).

TaxiMedia

New member
../images/Emo45.gif ברכות על הפורום המוצלח

יש כאן אחלה קהילה ואחלה של דיונים. ברכות, והצלחה בהמשך הדרך.

ע ל ו מ ה

New member
מזל טוב ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

אכן הפורום הוכיח שיש לו מקום. היו פה תקופות של המון שאלות יזומות שהפיחו רוח חיים וגרמו לפורום להרגיש חי כדי לשמר את הקהילה. ולאחרונה באמת צצים פה דיונים לא מעטים שמופיעים באופן ספונטני ונסובים סביב נושא הבלוג. לי אישית נראה שלאחרונה הרוח החיה קצת שוכחת את הנושא המדובר (מילא שאלות של 807, אבל אפילו דבקות בבלוגים לא תמיד יש). זו טיבה של קהילה טובה, כך שכנראה מוטב כך מאשר שקט. תפקידך, הנץ, לוודא שלא יותר מדי גבולות נפרצים. הפורום בהחלט נותן במה נוחה לשיחות על בלוגים, לאלה שאינם נמנים עם ה"אליטה" ההיא, המדוברת, ה... פלצנית משהו... יישר כוח
.

הפסדת! ../images/Emo6.gif היה כיף!

ונקרא לך בפעם הבאה ואני בטוחה שהנץ הכחול (חולה על הניק שלו) לא יכעס עלינו. נכון נץ?

גררררר.... יהיה נחמד!

אף פעם לא ביקרתי שם, ואם הנץ יתן לי טרמפ זה יכול להיות משעשע
..

אני ביקרתי

איכשהו ההודעות משם גולשות לדף הראשי ואני אוהבת לעיין בדף הראשי.

דנטל

New member
חטפתי שעממת

היו שם דברים שהרגיזו אותי - הבחורה שפעם בשבועיים היתה פותחת שרשור וכותבת "יו, כמה זמן לא הייתי פה"; הבחור שבכל הזדמנות כתב שהוא לא רוצה להשויץ, אבל יש לו גדול; ההודעות בלי סוף שבניסוחים שונים שואלות "אז איך אתן מגלחות?". זה פשוט חזר על עצמו. זו לא בעיה ספציפית של פורום סקס, זה קורה בהמון פורומים שגולשים בהם הרבה. הוא לא הראשון ששעמם אותי וגם לא האחרון. אני משתעממת בקלות, מזל טלה שכמותי. היו לי במהלך השנים בערך שתי גיחות לשם של כמה הודעות בכל פעם, אבל כבר אין לי ממש משיכה לדיונים כאלה. בשביל איזה דיון שמחדש משהו, צריך לחוות אינספור דיונים ממוחזרים, אז קשה להיות ותיק בפורום כזה. היה לי מעולה שם במשך חודשים ובשבועיים האחרונים שלי שם חשתי מיצוי ובסוף עזבתי.

../images/Emo10.gif אז יש סיכוי שגם פה תחטפי שעממת

ותזנחי אותי? אני מפתחת עכשיו חרדת נטישה.

טוב אז אם תרצי לעבור פורום

תבטיחי לי שתשלחי לי מסרון אזהרה ולא תעלמי לי פתאום.

למעלה