ווטרס בן 60 - 6.9.03

../images/Emo65.gif ווטרס בן 60 - 6.9.03 ../images/Emo48.gif

לכבוד יום הולדתו של הבסיסט - שיש האומרים שהוא גאון, ויש האומרים שהוא פסיכי, ויש האומרים שגם זה וגם זה - אני פותחת שרשור בו תוכלו לשלוח איחולים/גידופים (בגדר הסביר, כמובן)/הצעות ייעול לקריירת הסולו המקרטעת שלו. ניתן גם להעלות זכרונות משעותיו היפות/המכוערות ביותר או להציג ניתוחים פסיכולוגיים ספקולטיביים - הכל לשם השעשוע (למזלנו, הוא לא קורא עברית).

adiville

New member
זה לא ב-9 לספטמבר.......?

כנראה שלא
מזל טוב גאון שלי !!!!!!!!!!!!!!!!! וזה באמת לא המקום לפתוח ב"ויכוח" אם הוא גאון או מלך או whatever.... יש לו יומולדת
יאללה, מי עוזר לי להרים אותו ? יש לנו 61 פעמים

מזל טוב לגם זה וגם זה

שתהיה לו הבראה נעימה במוסד שלו (או לפחות זה שהוא אמור להיות בו) ושיכתוב שירים יפים רבים!

Marmaduke

New member
יש!!!

ווטרס במזל שלי!!! יש לי עוד תקווה!!! מזל טוב מלחין מיוסר שלי!! מי יתן ותחליט לכלול אותנו באחד מסיבובי ההופעות שלך!! :) ביי!!!!!!

Paranoid Y

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo41.gif|בלון../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif

המון מזל טובבבבבבבבבב!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LOL ../images/Emo49.gif

הקישור שנתת - פשוט קורע! האמת שזה נראה כאילו מתחו לו את הפרצוף. בכל מקרה, מזל"ט למשורר הכי אגואיסט שראינו מאז ימי הבית השני. (לפניו היה את דוד המלך - משורר, ואחו שילינג אגואיסט, אבל מה לא נעשה בשביל בת שבע?

pink floydror

New member
איי אייי

מה כבר אפשר לאחל להנאדם כמו ווטרס?!, כישרון?!..חחחח...הצחקתם, הצלחה?! נראה לי הספיק לו, אולי טיפה בגרות, אבל את זה אני אומר בתור מעריץ , כי אני אל מכיר אותו אז אני לא יכול להגיד כלום..:) אז שיהיה מזל טוב לאחד מבני האדם שאני הכי מעריך בעולם!!

adiville

New member
אהבתי את התמונה עם הלשון בחוץ ../images/Emo6.gif

תראו איך הם לא התביישו בסבנטיז לעשן ככה ג'וינט בכיף..... ובעצם, למה שיתביישו ? אחחחח.....זאת היתה תקופה
למרות שלפני חודשיים ישבתי בבאר בברלין עם חברים ואחת הבחורות לא הפסיקה לגלגל ג'וינט אחרי ג'וינט וחבר שלה כבר צעק לה שתפסיק.......
חחחחחחח.......סטלנים !!!

נימרודל

New member
אחח ווטרס ווטרס...

60 אביבים חלפו להם... (בלעעעעעע)... מזל טוב אמן מתוסכל/קדוש מעונה/אידיוט/גאון, תבחרו... ומומולדת שמח. אהבתי את התמונה שהוא פותח את העיניים שלו כמו אייזה אידיוט...

Jam Head

New member
וואי בן 60 :)

מזל טוב גדול , לאחד מגדולי הכותבים ברוק המודרני.

OzzzzzY

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

N a V e

New member
שיהיה במזל טוב !

אחד מהאנשים היותר מעניינים,יותר מוכשרים,יותר יצירתיים ואחד היוצרים שהביאו את כל עולמם עימם לתוך היצירה.כל שיר מבוסס על משהו-מקרה אמיתי,סצינה דמיונית,השקפת עולם. מנהיג הלהקה הטובה בהיסטוריה ברוב שלביה. ווטרס עבר מס' פעמים שינוי אגו-מגיטריסט היה מוכן "להתפשר" ולעבור לעמדת הבאסיסט כשהוא יוצא מהפרונט,אבל חזר אליו מהר מאוד.לאחר עזיבתו של בארט הנהיג ווטרס את הלהקה כמעט עד שהתפרקה מלבד תקופה מסוימת בה הנהיג אותה גילמור. בכל אופן אדם גדול,עם בעיות אגו ללא ספק.גאון מוזיקלי,שוויצר,פוזאי,ובכל זאת,אנחנו אוהבים אותו.

למעלה